Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kondomi???

kondomi???

Ali obstaja ena univerzalna velikost kondomov ali je več velikosti?

Ti pa se nisi velikokrat? :d

Ne uporabljam kondomov in mislim da sem enkrat slišala da obstaja več velikosti?
daj povej no . . .

nevermind . . . mi je že jasn . ..

če ženska skrbi za zaščito z nakupom kondomov je res malce težje, še posebno, če še ne ve, kakšnega ima partner…

za vse je enkrat prvič, kajne?

Da, nekateri so večji, klasični so Dureksovi, mislim pa, da sem enkrat kupila ene, ki so bili večji, precej večji, vendar se ne spomnim kera firma so bili,

http://www.kondomanija.si

Obstajajo eni večje velikosti, sicer so pa vsi enaki – po velikosti. Imaš pa gladke, rebraste, bolj navlažene, barvne ipd. Jaz priporočam rebraste (za večji užitek ženske:-)
Sicer pa običajna velikost paše na 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tičev:-)

a to pomeni, da imajo vsi majhnega :-))

a to pomeni, da imajo vsi majhnega :-))[/quote]

mojemu je vsak premajhen :-)) ali pa je to samo izgovor, da ga nima… :-))

Pa vas ni nič strah, pubeci, da dol pade in not ostane? :)))

Obstaja več velikosti kondomov. In ni res, da je večina primerna za vse. Če je kondom premajhen skoz dol pada, poči, se raztrga. Bojle kupiti XL npr.

Od mojega je kar konkreten, pa vedno kupujeva standard velikost. Edina razlika je, da eni gredo gor lažje, drugi težje. Edino enkrat ga je eden prav stiskal, pa se ne spomnim več znamke…

Mene pa dejansko zanima, ker sem do zdaj uporabljala kontracepcijske tablete in s partnerjem nisva nikoli uporabila kondoma, kje se vidi velikost kondomov. Npr. pri Dureksovih kondomih, kaj piše na škatlici? A je napisano dejansko v S,M,L,XL al je kako drugače? Namreč oba sva to že gledala pa nisva opazila velikosti?! Pa ni potrebno govorit da sem verjetno začenik, kot nekje zgoraj, ker vsi ki to sprašujemo pač nismo začetniki!

Hvala za odgovor! LP

New Report

Close