Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kondomi v LIDL-u

kondomi v LIDL-u

Danes sem v Lidlu prvič videla kondome. Ker me je zanimala kvaliteta, sem šla malo pošnjofat po tujih straneh in v glavnem imajo zelo dobre ocene. Cena pa, kot za vse drugo v LIDL-u, zelo ugodna – 2,99 € za 12 komadov. Imajo 4 vrste – navadne, sadne, sensitiv in naribane”. Vseeno – bi jih kupile?

Ne

Naribani kondomi? Kot parmezan? 🤔

Čisto ok so, kondomi so generalno čisto preveč dragi..

Uživaj!

Čisto ok so. Jih imam vedno par v torbici. Večino iz lidla. Dišeči so sploh zanimivi.

A stalnih partnerjev pa nimate?

Odgovor na objavo uporabnika
gonitis, 06.07.2024 ob 12:03

A stalnih partnerjev pa nimate?

Ti si en gonitis, ja, tja v butasto betico!!! A je kondom namenjen samo za fukarjenje z neznanci in ga baba ne more uporabljat tudi s stalnim partnerjem za preprečevanje nosečnosti??!! Ene ženske ne prenesejo kemične kontracepcije in s partnerjem uporabljata kondome, butelj zarukani!

Direkten šus, 06.07.2024 ob 12:10

Ti si en gonitis, ja, tja v butasto betico!!! A je kondom namenjen samo za fukarjenje z neznanci in ga baba ne more uporabljat tudi s stalnim partnerjem za preprečevanje nosečnosti??!! Ene ženske ne prenesejo kemične kontracepcije in s partnerjem uporabljata kondome, butelj zarukani!

Kaj se pa ti razburjaš 😃

V lekarni daleč najboljši Masculan, pa lubrikant tudi. Cenovno precej bolj ugoden kot đurex

Anonimno 6449, 06.07.2024 ob 13:33

V lekarni daleč najboljši Masculan, pa lubrikant tudi. Cenovno precej bolj ugoden kot đurex

In kaj delaš z lubrikantom ki je daleč najboljši?

New Report

Close