Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek konec 1.sezone botrov

konec 1.sezone botrov

Konec je 1.sezone Botrov. Druge ne bo. Zakaj?  Vrtijo pa tisto nemogočo stvar  Reka ljubezni že 3. sezono.

Ko se je serija  redno predvajala, je nisem gledala. Sedaj sem slučajno pričela gledat na Astri in mi je nekako potegnilo. No, toliko, da bi z veseljem gledala tudi 2.sezono. Mi ni jasno po kakšnem ključu to dajejo na program. Nekatere serije gredo vse sezone, nekatere pa le 1 ali 2. Omenja se Reka ljubezni. Če bi morala izbirat, bi brez pomisleka izbrala Botre. Niso nek presežek, a so neprimerno boljši.

Saj je bila 2. sezona na pop-u, sedaj bo še okrog 40 delov , ker so sezono prekinili zaradi kmetije.

Odgovor na objavo uporabnika
mamka Miška, 10.11.2024 ob 09:12

Saj je bila 2. sezona na pop-u, sedaj bo še okrog 40 delov , ker so sezono prekinili zaradi kmetije.

A ni bila na Popu 3.sezona?

prej nisem, 10.11.2024 ob 09:09

Ko se je serija  redno predvajala, je nisem gledala. Sedaj sem slučajno pričela gledat na Astri in mi je nekako potegnilo. No, toliko, da bi z veseljem gledala tudi 2.sezono. Mi ni jasno po kakšnem ključu to dajejo na program. Nekatere serije gredo vse sezone, nekatere pa le 1 ali 2. Omenja se Reka ljubezni. Če bi morala izbirat, bi brez pomisleka izbrala Botre. Niso nek presežek, a so neprimerno boljši.

Pri nas res ne znajo delat serij. Katastrofa je bila tista lani, ki se je dogajala v kampu. Niti niso predvajali 2. sezone. Hvala bogu. Tudi Reka ljubezni je kar nekaj. Pa tista Sekirca v med tudi grozno.

Dobra je bila Štorija (4 sezone) in precej dobra tudi Najini mostovi.

a ni, 10.11.2024 ob 09:19

A ni bila na Popu 3.sezona?

Na Popu je bila prekinjena 3. sezona. Zaradi Kmetije?!! (kdo to sploh gleda). Sedaj se bo nadaljevala baje.

S temi Botri vedno nekaj komplicirajo tako na poptv kot na astri. Sredi sezone premaknejo časovno na sporedu ali kar za nekaj mesecev. Po drugi strani je na astri kar nekaj zanič serij in to v najbolj gledanem terminu.

Srce125, 10.11.2024 ob 09:35

S temi Botri vedno nekaj komplicirajo tako na poptv kot na astri. Sredi sezone premaknejo časovno na sporedu ali kar za nekaj mesecev. Po drugi strani je na astri kar nekaj zanič serij in to v najbolj gledanem terminu.

Na Astri je sem in tja kakšna dobra serija. Kup je takih 3. ali celo 4.razrednih.  Me zanima.,če bodo dali te Botre naprej 2.sezono.

Čigava je sploh Astra tv?

na astri, 10.11.2024 ob 09:39

Na Astri je sem in tja kakšna dobra serija. Kup je takih 3. ali celo 4.razrednih.  Me zanima.,če bodo dali te Botre naprej 2.sezono.

Jutri bodo na Pop u . Novi.

jutri, 10.11.2024 ob 10:24

Jutri bodo na Pop u . Novi.

Nadaljevanje prekinjene 3.sezone.

pri nas res ne znajo, 10.11.2024 ob 09:23

Pri nas res ne znajo delat serij. Katastrofa je bila tista lani, ki se je dogajala v kampu. Niti niso predvajali 2. sezone. Hvala bogu. Tudi Reka ljubezni je kar nekaj. Pa tista Sekirca v med tudi grozno.

Dobra je bila Štorija (4 sezone) in precej dobra tudi Najini mostovi.

Sosedje imajo neprimerno boljše serije ( so tudi izjeme). Našim pa kar ne gre. Če se spomnim samo tistega Raja v kampu. Joj, no.

Tudi jaz bi 2.sezono. 1. sem gledala bolj po naključju in mi je bila fajn.

tv astra, 10.11.2024 ob 08:56

Konec je 1.sezone Botrov. Druge ne bo. Zakaj?  Vrtijo pa tisto nemogočo stvar  Reka ljubezni že 3. sezono.

Jutri bo na sporedu 1.del druge serije Botrov, kot sem razumela.

Anonimno 10292, 10.11.2024 ob 14:47

Jutri bo na sporedu 1.del druge serije Botrov, kot sem razumela.

Na Astri 2. sezona jutri? Na sporedu je ni, ne jutri, ne naslednje dni.

na astri?, 10.11.2024 ob 14:49

Na Astri 2. sezona jutri? Na sporedu je ni, ne jutri, ne naslednje dni.

Ne ni na sporedu. Vprašenje, če bo. Tam nekaj čudno kvačkajo s temi serijami.

New Report

Close