konec 1.sezone botrov
Ko se je serija redno predvajala, je nisem gledala. Sedaj sem slučajno pričela gledat na Astri in mi je nekako potegnilo. No, toliko, da bi z veseljem gledala tudi 2.sezono. Mi ni jasno po kakšnem ključu to dajejo na program. Nekatere serije gredo vse sezone, nekatere pa le 1 ali 2. Omenja se Reka ljubezni. Če bi morala izbirat, bi brez pomisleka izbrala Botre. Niso nek presežek, a so neprimerno boljši.
prej nisem, 10.11.2024 ob 09:09
Ko se je serija redno predvajala, je nisem gledala. Sedaj sem slučajno pričela gledat na Astri in mi je nekako potegnilo. No, toliko, da bi z veseljem gledala tudi 2.sezono. Mi ni jasno po kakšnem ključu to dajejo na program. Nekatere serije gredo vse sezone, nekatere pa le 1 ali 2. Omenja se Reka ljubezni. Če bi morala izbirat, bi brez pomisleka izbrala Botre. Niso nek presežek, a so neprimerno boljši.
Pri nas res ne znajo delat serij. Katastrofa je bila tista lani, ki se je dogajala v kampu. Niti niso predvajali 2. sezone. Hvala bogu. Tudi Reka ljubezni je kar nekaj. Pa tista Sekirca v med tudi grozno.
Dobra je bila Štorija (4 sezone) in precej dobra tudi Najini mostovi.
Srce125, 10.11.2024 ob 09:35
S temi Botri vedno nekaj komplicirajo tako na poptv kot na astri. Sredi sezone premaknejo časovno na sporedu ali kar za nekaj mesecev. Po drugi strani je na astri kar nekaj zanič serij in to v najbolj gledanem terminu.
Na Astri je sem in tja kakšna dobra serija. Kup je takih 3. ali celo 4.razrednih. Me zanima.,če bodo dali te Botre naprej 2.sezono.
pri nas res ne znajo, 10.11.2024 ob 09:23
Pri nas res ne znajo delat serij. Katastrofa je bila tista lani, ki se je dogajala v kampu. Niti niso predvajali 2. sezone. Hvala bogu. Tudi Reka ljubezni je kar nekaj. Pa tista Sekirca v med tudi grozno.
Dobra je bila Štorija (4 sezone) in precej dobra tudi Najini mostovi.
Sosedje imajo neprimerno boljše serije ( so tudi izjeme). Našim pa kar ne gre. Če se spomnim samo tistega Raja v kampu. Joj, no.