Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Konec EU

Konec EU

Premier Janša je po petkovem sporu zaradi predvajanja videa o položaju medijev v Sloveniji vodjo skupine Evropskega parlamenta za spremljanje spoštovanja demokracije Sophie in ‘t Veld pozval, naj odstopi s tega položaja, saj da je nepopravljivo škodovala ugledu in verodostojnosti omenjene skupine. In ‘t Veldova sicer odločno zavrača očitke o cenzuri in obžaluje ustvarjanje vtisa, da je Evropski parlament nasprotnik Slovenije, saj da je to zelo daleč od resnice./24ur

Jajo je že prevzel vajeti:-DD
Kakšno tele.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Puklasti si zgolj pripravlja teren za predcasne volitve, ve da mora imeti mocno mitivirano in naspiceno volivno bazo in ker mu je notranjih sovraznikov zmanjkalo, se pravi ljudi njegove bedastoce o 2 sv, komunizmu ne ganejo si je nasel eu in njegov boj proti mocnemu nasprotniku…znova prodaja buce iz leta 88 ko je nasamaril KOS, mu je pa udpelo tudi nekaj drugega, poznam veliko ljudi ki bodo znova sli volit zgolj zato da puklestega zabrisejo na smetisce zgodovine kamor spada

Tudi jaz, po dvajsetih letih. Zaenkrat si delam seznam koga ne volit. Še mal pa bo papirja zmanjkal.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Vsega je kriv filmček. :))

Kakšen filmćek? Nisem sledila, ne gledam tvja…? A so dobili JJ v kočljivih posnetkih? :O link?

Kakšen filmćek? Nisem sledila, ne gledam tvja…? A so dobili JJ v kočljivih posnetkih? :O link?
[/quote]

:)) nek film je dal zmontirat o medijih, pol ga pa nesramnica Sofija sploh ni hotla prrdvajat tisti moment ko si je on to zamislil. Res je nesramna.

:)) nek film je dal zmontirat o medijih, pol ga pa nesramnica Sofija sploh ni hotla prrdvajat tisti moment ko si je on to zamislil. Res je nesramna.
[/quote]

Si misliš?! Kako si drzne ?? Jao škoda, sem mislila da je kaj bolj žgečkljivega… xD

Njega se vedno boli komunisticna cenzura – hm, pa ja ni sam sebe cenzuriral, to bi bilo namrec v danasnjih casih zelo zazeljeno, zdaj se zdi, da pise same kozlarije brez samocenzure.

Tudi jaz, po dvajsetih letih. Zaenkrat si delam seznam koga ne volit. Še mal pa bo papirja zmanjkal.
[/quote]

Evo, tudi jaz po dooolgem času komaj čakam volitve, ker se zdi vsaka druga možnost se znebiti Janše, nemogoča. Vem točno koga NE BOM volila (kot praviš, seznam je dolg) . Žalostno dejstvo: ne vem, koga bom volila.

Si misliš?! Kako si drzne ?? Jao škoda, sem mislila da je kaj bolj žgečkljivega… xD
[/quote]
Daj nehaj, zdaj me bodo pa more tlačile 😂 Tudi jaz sem v klubu s praznim seznamom, koga sploh še voliti ☹️

https://sl.m.wikipedia.org/wiki/Seznam_politi{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8Dnih_strank_v_Sloveniji

Izbire je dovolj, casa tudi, torej le pogumno

Sofija ima težave tudi s Poljaki in Madžari, ki želijo njene izjave in iniciative označiti kot vpletanje v notranje zadeve posameznih članic (pozivala je komisijo, naj čimprej uveljavi mehanizem vladavine prava, kjer bi se pogojevalo finančno pomoč posameznim članicam EU glede na doseganje standardov pravne države). Skratka, naš Janez Janša se bo verjetno zavzel podobno stališče in potem bomo na vrhu EU spet poslušali o temu, kako vzhodne članice blokirajo razne spremembe v zvezi s financiranjem, glasovalnimi pravicami, ipd. In ja, prav mu pride ta zrežiran “boj proti EU birokratom” tudi za naslednje volitve.

Konec EU zaradi ene uboge,revne,nepomembne,mikroskopske slovenije? :))))))))))
Slovenija steje v EU manj kot zrno peska v vesolju: https://www.google.si/search?q=slovenija+najmanj+priljubljena+v+eu&sxsrf=ALeKk03XRLZa8xA7uDqZGTVhqS97zrLeMQ{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3A1617087201328&source=hp&ei=4cpiYLT_EYKWaazljvAN&iflsig=AINFCbYAAAAAYGLY8dfgW2BR6mCbXs3JXTm2g-5lCw4c&oq=sloveija+najmanj+p&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYADIECAAQEzIECAAQEzoFCC4QkwI6AggAOgIILjoHCC4QChCTAjoECAAQCjoHCC4QDRCTAjoGCC4QDRAKOgYIABANEAo6BggAEA0QHjoECAAQHjoECAAQDToECC4QDToHCAAQExCLAzoGCAAQChATOgQILhATOgYIABAWEB46BwghEAoQoAFQkQhY3y5gsTpoAnAAeAKAAZYGiAHPLZIBDTAuOC41LjAuMS4xLjOYAQCgAQGqAQdnd3Mtd2l6sAEAuAEC&sclient=gws-wiz

A mislite, da ga malce boli tistih 43 glasov, ki jih samo še ima? Ker ko človeka nekaj boli, je ponavadi zloben in neuravnovešen.

Mislim da je zadeva precej hujša. Dec je kot čarovnik z levo roko maha pred obrazom, z desno, ki je ne vidiš, pa krade.
Domoljupi temu pravijo zavarivanje neprijatelja.

Mislim da je zadeva precej hujša. Dec je kot čarovnik z levo roko maha pred obrazom, z desno, ki je ne vidiš, pa krade.
Domoljupi temu pravijo zavarivanje neprijatelja.
[/quote]

Itak, da je čudak. Ampak vseeno mislim, da ga malce boli tudi izgubljanjen podpore. On si že vse življenje s palico prizadeva, da bi ga imeli radi. Pa mu nikakor in nikakor ne rata. In to ga pač boli.

Glavna funkcija politike je sklepanje kompromisov. Ce tega ni, potem politike in politikov ne rabimo.
A se vam zdi, da je to cudo od “predsednika” sposobno sprejemanja kompromisov?

Suwede. Njemu denar, nam pa pufi. Če pa to ni kompromis, pa ne vem kaj je:-D

Suwede. Njemu denar, nam pa pufi. Če pa to ni kompromis, pa ne vem kaj je:-D
[/quote]

Njegov feler je, da se ne zna premakniti iz preteklosti v sedanjost. On je v svoji glavi se vedno v jugi in misli, da bo zaradi ene Slovenije kar EU razpadla🤪
Ali pa da bi po izhodu se vedno uzivali prednosti energetskih, infrastrukturnih, gospodarskih, trgovskih, ekoloskih , znanstvenih, univerzitetnih in ostalih projektov, samo na njegov “sarm”.
Ce Veldnovi ocita komunisticno cenzuro, pol vemo kje smo.

New Report

Close