Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Konec in začetek (življenja)

Konec in začetek (življenja)

Najbolj nepravična stvar v zivljenju je, kako se konča.
Mislim, zivljenje je tezko. Vzame ti veliko časa. In kaj dobis na koncu? SMRT!? Kaj je to, bonus?
Mislim, da je cikel zivljenja obrnjen narobe. Najprej bi moral umreti. Nato bi sel zivet v dom za ostarele. Vrgli bi te ven, ker bi bil preveč zdrav. Nato bi zbiral svojo pokojnino in ko bi začel delati, bi prvi dan dobil zlato uro. 40 let bi delal, dokler ne bi bil dovolj mlad za upokojitev. Pil bi alkohol, se zabaval in se pripravil na srednjo solo.
Nato bi sel v osnovno solo, postal bi otrok, se igral, bil brez obveznosti,
nazadnje postal dojenček. sel bi se nazaj, prezivel zadnjih 9 mesecev v
luksuzu, centralno ogrevanje, kopalisče, sobna postrezba na cevi, … in
končal bi kot orgazem!!!

hmmmmm………….težka tema za tak živahno deklino…heheh

kaj te muči, srce?

leta letijo - iščem stevardeso.....

ooooo, tiček………… danes si pa pozno vstal…….. a si ga žural vso noč?

no, jaz ga bom pa dans…….. se pridružiš? opsssssssss……. kaj bo rekla pupika, da te takole vabim……………. jejdeta………….. boga moja uhca….

danes me imaš pa verjetno že polhen kuferček……. ops, ne kuferček….. kaselček sem hotla rečt……………. hihi

a ti seštrikam tako lepo kapico? daj, pošlji mi mere…….. opssssssssss….. hihi

Jaz na smrt ne gledam tako črno.Ko vidim sebe,ko pridem do tja( ma si večkrat želim res umreti)..se mi nezdi nič hudega to…Sprejemam to kot nekaj novega….Kot nekaj lepega…ne kot nekaj končanega…..zdaj tole je predpriprava na tisto najlepše..in ja pa čeprav se vam zdim prismuknjena včasih kar težko čakam nanjo….Ko bo prišla bo…….se ne obremenjujem z njo in jo sprejemam kot +…..tak

Zanimivo!
Še imaš cajt,da tok vsaj začasno spremeniš Krof!

ko te želim..pa si rajši z drugim…smrkkkkkk

pa pa…veselo nočko…čeprav ne veš, kaj zamujaš, ko nečeš mene…ehehhe…sicer pa…saj veš kaj pravijo stari ljudi….ne boli tisto neč, česar ne veš….heheheheh

avola poljubčka moja simpatija nedosegljiva…upsssssss

ja hely…..veš kaj zamujaš ohh jeje……mene kar meče ojeje še kar….))))))

hvali dneva pred nočko…hehe,,,,mislim mene………čeprav no….VAUUUUUUUUUUUUUU…..DEC JE DEC……..hahahahhahaha……ki pač ma smolo, da ne more vseh imet…hihiihihihi

he poznam še nekoga,ki bi užival v haremu…ti posluš si siguren,da ga nisi v prejšnjem lifu imel..hare mislim…in en kup trebušnih plesalk okoli aa?

haha….a to misliš zaradi tega, ki si končno doživela…upss…….ma ne…..razlagajaj si to tak, si pač živela mirno življenje…potem pa pride..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.RAZOOOOOOOOOOOOOOOOOO…in perliko spozna…heheheheh

matr si ena raglja…tihoooooo..hehehe pssttt silence…..kapiš????

a kapiš???no wej…nijete..ništa……

razio pravi……………………VAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

jajaja mlaj ja…..))))))))))))))9
ampak mene tud prestavlja zdejle in to fejst…….

se mi kar prkazuje nekej….aleluja bejbi….!!!

no potrpi…..saj jutri..če boš za to….hmmmm………

sam zakaj pa bi čakala do jutrčka…uffffff…….kaj ti delaš stara….al sem jest sam tolk bil pršparan…heheheheh

noč je še mlada jep……!!!:)))

Maš vklopljen mobi? nekej poglej na njem zdejle……

perla…….ne draži………a bom spet ves trdi zaspal….upssssssssssss

da ne bi jast zdajle v avtu ion šus…..hihihihiihihih
sam neki mi povej….kaj bom pa jast zdej s temi mladimi deklicami???smrkkkkkkkkkkkk

a poznaš tist—12 ljubic jaz mam naenkrat od smolarja aa baje da se da…..?

heheheh……sem milsil, da boš napisal…JEST HOČEM PROV POČAS….TO MI DELAJ…ČIST POČAS….hahahahah

hujše muke ni…če te orenk tam tišči…ane?

zdej mi je pa nerodnu ratalu….ti ti …packa…hahahahahahaha

:))))))))))))))))))))))))))))))

New Report

Close