Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Konec veze zaradi psa

Konec veze zaradi psa

Meni so ljudje, ki imajo pretiran fetiš na pse antipatični
Ljudje, ki imajo cucke v bajtah, ljudje ki imajo pasme ki so bolj podobne podganam kakor psom, itd.

V bistvu si špilala že od samga začetka,in si hinavka. Vedla si da ima pse in nekako v sebi globoko si si mislila,to ni ovira-sej bodo šli. Tako kot ženske ki upajo ko se zatrapajo da bodo moškega spremenila. Eh ja… 🙁

Težko razumem ljudi,ki ne marajo živali.čudaki prve klase. 🙁

No, to je pa že bolno. Iz ene skrajnosti v drugo ne kaže na nič drugo kot na neuravnovešenost.
Tudi, če je zapis samo provokacija,orav tako kaže na tvoje slabo duševno stanje.

Kje je bilo to razbrati? Da ima tip rahe živali. Ker pse je imel že preden sta bila skupaj. Potem jih naj da kar ubiti, ali kaj?
Ce te tako moti, pac gres.

Kje je bilo to razbrati? Da ima tip rahe živali. Ker pse je imel že preden sta bila skupaj. Potem jih naj da kar ubiti, ali kaj?
Ce te tako moti, pac gres.
[/quote]

Ravno obratno je – človek, ki lahko zapusti svojega psa, bo prej zapustil tudi žensko z otrokom oz. ženska bo zlahka zapustila moža in otroka. Sklepam po svojih starših – zlahka sta oddala žival in še mene.

Imaš psa, ki komaj čakaš da umre?? Ti nisi gladka.
[/quote]

Tale pa res ni cist gladka no…
Super pes, vse ok..a caka, da umre🥴🥴

[/quote]

…ne morem, da si je ne predstavljam na stara leta…
Tisto tipicno ,staro samsko babo, zagrenjeno, z 20imi macki..
Kot v unem primeru
In potem jo najdejo po treh tednih, ko zacne iz stanovanja smrdet…baba na tleh z napol pozrtim obrazom, katerega so macki pojedli …🙀🙀🙀🙀🙀

…ne morem, da si je ne predstavljam na stara leta…
Tisto tipicno ,staro samsko babo, zagrenjeno, z 20imi macki..
Kot v unem primeru
In potem jo najdejo po treh tednih, ko zacne iz stanovanja smrdet…baba na tleh z napol pozrtim obrazom, katerega so macki pojedli …🙀🙀🙀🙀🙀
[/quote]

to imam v načrt zase. Imela bom samo 7 mačkov, ki me bodo požrli namesto črvov in matranja po bolnicah, dsojih.

Takoj se znebi tega človeka. Človek, ki sili pse živeti v stanovanju, nima rad psov, ampak sebe, njemu je to všeč, on jih hoče ob sebi in briga njega, ali je tako življenje všeč tudi psom. To je izjemno sebičen človek. Pes je čudovita žival in treba mu je dovoliti, da je to, kar je – žival. Pes si želi gibanja na prostem, raziskovanja okolice, kopanja po zemlji, itd., ne pa ležanja na kavču, prhanja v banji in nadomeščanja partnerja oziroma otroka. Zdaj še reci, da so ubogi psi sterilizirani, da jim je še ta osnovna potreba na silo odvzeta, pa imamo še piko na i. Skratka, znebi se sebičneža.

Avtorica komentarja, psi ne hvala
V glavi imaš več kot očitno duševno motnjo. Verjetno nisi sposobna razviti empatij in slabo skrbiš za psa. Jaz sem se tako zelo navezal na pokojno psico, da razmišljam o novi. Pes v stanovanje prinese vzdušje in življenje. Nekateri ste pac egoisti in leni zato vam je pomembno, da polnite in skrbite le svojo rit. Takšni ljudje se enako obnašajo tudi do drugih ljudi.

Ti ne veš ravno veliko o psih, o različnosti potreb glede na pasmo.

Se strinjam. Ljudje, ki ne marajo živali ali jih celo sovražijo, nikakor ne gredo skupaj s tistimi, ki imamo živali zelo radi.
Take zadeve naj se dva zmenita še preden se začne resna zveza in skupno življenje.

Moj bog, še eden iddiot več! Daj no povej, kaj psu koristi, da ni kastriran ali steriliziran, ČE NE MORE NIKJER FUUKAT???
Spet nekdo, ki se identificira s psom, ki ima odrezana jajca.
P.S. Pa čivavo ali pomeranca ali pritlikavega pudlja bi ti imelo zunaj, na prostem, da koplje po zemlji, potem pa spi v pesjaku ali kako?

Ni to da se ne mara živali. Vi ste preveč prosti. Haloo pes se bo tam podil po travniku, zemlji, blatu potem bo pa zraven mene na kavču??? Ali pa spal v isti postelji??? Halooooo pa a ste normalni vi? Mi je ze dedek govoril da to je moteno. Da ne razume teh ki ga vzamejo k sebi v posteljo. Pes je za zunaj. Ne pa da spi kjer ti spiš.

Ko imas otroka ti po cele dneve koplje po peskovniku ki je leglo bakterij, pa se valja po travi, pa bos zunaj teka in not na kavc zvecer se predno ga uspes naterat da se gre umit ti pa zraven tebe na kavcu zaspi….
Nas pes je bolj cist kot je bil mulc, mu umijes tace brez da protestira ,
ko je bil mulc majhen. Cim si ga spustil z oci je ze kopal po neki zemlji, ce ne drugje pa v rozah.
Kadar je utihnil sem sla ko sokolovo oko za njim ker je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} eno peesdarijo delal…

Osebno tipa ki nima rad zivali ne bi imela nikoli.
Imamo in psa in macka nasega pa se sosedov pride vsak dan.
Nas vecer v dnevni zgleda takole ; vsak na svojem delu kavca, pes v svoji kosari macek na tabureju, sosedov macek pa pred kaminom v kosari od nasega macka.

Moj bog, še eden iddiot več! Daj no povej, kaj psu koristi, da ni kastriran ali steriliziran, ČE NE MORE NIKJER FUUKAT???
Spet nekdo, ki se identificira s psom, ki ima odrezana jajca.
P.S. Pa čivavo ali pomeranca ali pritlikavega pudlja bi ti imelo zunaj, na prostem, da koplje po zemlji, potem pa spi v pesjaku ali kako?
[/quote]

A misliš, da gre samo za fuk? Poseg potegne še kaj drugega za seboj. Psička mojega bratranca se je po sterilizacijo tako nemarno zredila, kar ni bilo dobro za njeno zdravje. Dva psa mojih sorodnikov sta popolnoma spremenila karakter po sterilizaciji. Daj no daj. To je grob poseg v delo matere narave in nikakor nima koristi. Gre zgolj za sebičnost lastnika, da je on komot in brez skrbi. Pudeljček on čivava morata prav tako brkljati po zemlji, potem pa imeti zase ustrezen, dovolj topel in psu primeren prostor, ne pa kavča.

[/quote]

Imeli smo psa 19 let, je bil razvajan in negovan do maksimuma, na stara leta sem ga nosila na dlani kot dragoceno kapljico vode, od 14. leta je imel zdravstvene tezave in ce ne bi res dobro in ljubece skrbela zanj, ne bi docakal 19 let in to popolnoma vitalen in aktiven
.
Ko smo ga uspavali, je bolelo, kot bi mi kdo trgal duso, se danes boli in se vedno se ga spominjam z ljubeznijo.
A ti povem, da je bilo tudi olajsanje. Ena velika obveznost je padla z mojih ramen. Pes je kot otrok, ki nikdar ne odraste in je vecno odvisen od tebe, res je, ogromno ti da, a je obveznost in odgovornost!

Gladka ali ne, tako je.

Ko imas otroka ti po cele dneve koplje po peskovniku ki je leglo bakterij, pa se valja po travi, pa bos zunaj teka in not na kavc zvecer se predno ga uspes naterat da se gre umit ti pa zraven tebe na kavcu zaspi….
Nas pes je bolj cist kot je bil mulc, mu umijes tace brez da protestira ,
ko je bil mulc majhen. Cim si ga spustil z oci je ze kopal po neki zemlji, ce ne drugje pa v rozah.
Kadar je utihnil sem sla ko sokolovo oko za njim ker je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} eno peesdarijo delal…

Osebno tipa ki nima rad zivali ne bi imela nikoli.
Imamo in psa in macka nasega pa se sosedov pride vsak dan.
Nas vecer v dnevni zgleda takole ; vsak na svojem delu kavca, pes v svoji kosari macek na tabureju, sosedov macek pa pred kaminom v kosari od nasega macka.
[/quote]

Imeti psa je kar dobra vaja, preden dobiš otroka – majhni otroci te med drugim po bruhajo in ko dobijo črevesno virozo, pobruhajo svojo in tvojo posteljo, nalezejo te uši, včasih pa še podančic in kljub temu ali prav zato jih imamo radi in nam pomenijo vse na svetu.

Vsaka žival je obveznost. Če si vsaj malo odgovoren lastnik. Nekaterim to ne predstavlja breme, drugim pa.
Pri nas doma so od nekdaj psi. Že sama sem z njimi gor rasla. Prav tako moji otroci. Se pa strinjam, da smo si različni. Nikomur ne vsiljujem moje pasje ljubezni, ne želim, da mi kdo drug vsiljuje svoje poglede. Spoštujem in razumem, da niso vsi ‘pasji’ 🙂 se ne vidim, da bi lahko funkcionirala z nekom, ki mi ne bi bil v tem soroden.

Veliko jih ima pse, ker imajo težave s čoveškimi odnosi ali pa z bivanjem z drugimi ljudmi, tako da, vprašanje kaj bi bilo z vajinim odnosom, če psov ne bi bilo. In prav tako ne moreš vedet, da si ne bo nabavil drugega, ko bo te izgubil. Zagotovo jih bo pogrešal in bo drugače govoril.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se strinjam, Marko.

Nekateri pesjanarji nimajo pošlihtanih odnosov z ljudmi, zato si nabavijo pse, ki so jim poslušni in jih v vsem ubogajo. Taki zelo težko bivajo v odnosu z ljudmi. Jaz bi se s takim tipom bala povezati. On rabi enega poslušnega, on radi nočno omarico (ali pa psa).

Imeti psa je kar dobra vaja, preden dobiš otroka – majhni otroci te med drugim po bruhajo in ko dobijo črevesno virozo, pobruhajo svojo in tvojo posteljo, nalezejo te uši, včasih pa še podančic in kljub temu ali prav zato jih imamo radi in nam pomenijo vse na svetu.
[/quote]

Ves, otroci odrastejo, pri 19ih so ze odrasli in popolnoma samostojni, pes pa nikdar ne odraste.
Ce mene kdo vprasa, je zival veliko vecja odgovornost in obveznost kot otrok, pa imam 3 odrasle otroke.

Jah, kaj pa vem.. A je to resničen razlog za razhod zveze? In kaj delajo psi, da je tako nadležno?

Imeli smo psa 19 let, je bil razvajan in negovan do maksimuma, na stara leta sem ga nosila na dlani kot dragoceno kapljico vode, od 14. leta je imel zdravstvene tezave in ce ne bi res dobro in ljubece skrbela zanj, ne bi docakal 19 let in to popolnoma vitalen in aktiven
.
Ko smo ga uspavali, je bolelo, kot bi mi kdo trgal duso, se danes boli in se vedno se ga spominjam z ljubeznijo.
A ti povem, da je bilo tudi olajsanje. Ena velika obveznost je padla z mojih ramen. Pes je kot otrok, ki nikdar ne odraste in je vecno odvisen od tebe, res je, ogromno ti da, a je obveznost in odgovornost!

Gladka ali ne, tako je.
[/quote]

A si ti Diana z maltežančkom?

Ves, otroci odrastejo, pri 19ih so ze odrasli in popolnoma samostojni, pes pa nikdar ne odraste.
Ce mene kdo vprasa, je zival veliko vecja odgovornost in obveznost kot otrok, pa imam 3 odrasle otroke.
[/quote]

Ljudje imajo pse radi, ker jih poistovetijo z otroškim delom sebe in vanj projicirajo svojo otroškost. Pes pa je večni otrok. Zato imeti psa ni noben trening za otroke, niti neko prosocialno dejanje, ampak egoizem v najbolj čisti in iskreni obliki kar jih je mogoče doseči na svetu. Največji nasilneži in teroristi bodo čisto razneženi ob psu in bodo leta žalovali za njim. Otroci pa zrastejo in ti slej ko prej nastavijo ogledalo.

New Report

Close