Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Konec veze zaradi psa

Konec veze zaradi psa

Kje sem omenila konja? Eni res ne znate brat. Napisala sem da si ne predstavljam živeti z nekom, ki mu ni do živali(vsaj mačka sem mela v mislih). Mogoče bo to mali zajček, činčila(bom takrat vidla). Ti pa lajaj doma na koga če upaš in se ne spravljaj name za brezveze, ker ti nisem nič nardila. Bo šlo? Obvoz naredi in še to, kdo ti je kriv če se neprijetno in ogroženo počutiš če nekdo drugač razmišlja od tebe? To maš ti probleme, js ne. Adio in ne javljaj se več.
[/quote]

Odgovori mi zakaj nimaš konja v bajti! Kaj je konj slabši od psa?

Odgovori mi zakaj nimaš konja v bajti! Kaj je konj slabši od psa?
[/quote]

Zdaj si si ti zapičla konja in nj bi ti js odgovorila zakaj ga nimam notri😃🤣😂 Nisem niti zapisala da imam konja. Čudno da si nisi zmislila leva no, ker si že tolk adio 🤣😂 Sama bom mela mačka, ker si ga želim ko več tega mojga ne bo pač🤗

Tako je 🙂 Ok ne rečem ko nekateri pretiravajo s svojimi štirinožci in jih imajo ker jim je dolgčas, ali jih imajo namesto otrok, partnerja itd. Te skrajnosti pač.

Ja, ampak pazi, ker eno je sovraštvo do živali, drugo je ljubezen do živali, potem pa imaš še obsesija z živaljo. Pri slednjem, ko je nekdo dobesedno obseden z živaljo, pretirava v prilisovanju človeških lastnosti tej živali, je sposoben zanemariti sebe ali celo svoje otroke na račun živali, se izolira od ostalega sveta, v skrajnih primerih ga žival celo spolno privlači,….. Tako da tudi človek, ki ima žival pretirano “rad”, ni normalen.

Prav res. Z nikomer ni nič narobe, samo drugačni smo 😍🤗

Pozdravljena, vedela si že v startu, da si z nekom, ki ima po domače povedano kosmati paket s seboj 🥰
Žal si sama sebi skopala jamo in se kljub temu, da ti že od starta ni bilo všeč, se preselila v skupni dom.
Sama si storila napako, nazalost pa si uničila življenje se partnerju, kot sem prebrala, ti ni nikoli skrival da ima pse.

Najboljše bo za oba! Da spokas in da gres.
Enostavno tam nimaš kej za delat. Ni prostora zate, ker si gnilo jajce v tem domu.

Tvojemu partnerju in njegovim kosmatinckom pa želim lepe praznike! Mislim da bojo letos nazdravili marsičemu 😄💪

Ni brati, da bi imela družino, otroke, to bi še razumela, da bi potrpela. Prej kot gresta narazen, prej bo lahko on našel pasjeljubko, ti pa nekoga, ki ti bo ustrezal bolj kot ti ta moški.

Jaz imam rada živali. Tudi jaz ne bi imela nekoga, ki bi imel npr. 3 pse v hiši. Prvo je čištoča (mi je pomembna), potem je veliko dela in obveznosti s psi, pa kar nekaj denarja gre, če ne kupuješ ceneno hrano, če obiskuješ veterinarja … Imamo dve mački, pa se mi včasih zdi, da se veliko časa vrti okoli njih, vsak dan je delo z njimi ali za njih (čiščenje wc-ja, prostora, kjer je hrana, sesanje po stanovanju, pucanje tačk, riti, česanje …,kar nekaj denarja gre za njiju.

Ja, ampak pazi, ker eno je sovraštvo do živali, drugo je ljubezen do živali, potem pa imaš še obsesija z živaljo. Pri slednjem, ko je nekdo dobesedno obseden z živaljo, pretirava v prilisovanju človeških lastnosti tej živali, je sposoben zanemariti sebe ali celo svoje otroke na račun živali, se izolira od ostalega sveta, v skrajnih primerih ga žival celo spolno privlači,….. Tako da tudi človek, ki ima žival pretirano “rad”, ni normalen.
[/quote]

Definitivno! Pa mislim da tule avtorica ne namiguje na zoofiliji… ali pac?

Moje mnenje je tako: pes je pes, zival . Krdelna zival, kar pomeni da rabi imet hierarhicno lestvico , je za ljudmi in pred mackom. Katere tolerira ker je v hisi tak zakon.( drugace je catkiller)
Neglede ,da imamo vse zivali v hisi obstajajo pravila.
Pri nas pes ni na postelji ima svojih ene 5 kom. Ravno tako macek .
To ko gledam pri nekaterih da je macek na jedilni mizi ali na kuhinjskem pultu ali
Pes pri mizi in fehta,ali se slini okoli gostov. Tega pri nas ni in tudi ne bo.

Moje mnenje je tako: pes je pes, zival . Krdelna zival, kar pomeni da rabi imet hierarhicno lestvico , je za ljudmi in pred mackom. Katere tolerira ker je v hisi tak zakon.( drugace je catkiller)
To ko gledam pri nekaterih da je macek na jedilni mizi ali na kuhinjskem pultu ali
[/quote]

Ne, ne namiguje ravno na zoofilijo, ampak tudi brez tega je lahko človek tako obseden z živaljo, da je z njim enostavno nemogoče bivati. Ji verjamem, poznam take ljudi.

Ne, ne namiguje ravno na zoofilijo, ampak tudi brez tega je lahko človek tako obseden z živaljo, da je z njim enostavno nemogoče bivati. Ji verjamem, poznam take ljudi.
[/quote]
Obsedencev kolikor hoces.
Obsedenci od psov, do mackov, od otrok

Jaz se z ” orto” zivaloljubci ne druzim. Nismo na isti frekvenci.
rojstni dnevi otrok – meni nocna mora. Zarad drugih mamic, ne zarad otrok. Ce ni bilo v “walking distance” , sem imela soferja.
Mi ni treba razlagat zakaj , 😉 pa nisem bila edina. Za eno sem miljon procentov , pa ne bi dala roke v ogenj da ni se celo kaj pokadila. Ker se je res cisto prevec flegma nasmihala in kimala vsem oh in sploh- om.

Psi so tudi meni groza, sploh če so v bivalnem prostoru. Če ima pse zunaj pred hišo, ok. Če ima pse povsod, kjerkoli se jim zljubi, potem bi tudi jaz pakirala kufre oziroma v tako vezo ne bi šla. Zakaj? Psi so mi nehigienični, smrdijo mi (sploh ko so mokri..pfuj), pa nimajo vsi lepega socializiranega obnašanja, moti me predvsem hiperaktivnost, skakanje po ljudeh, vtikanje gobca povsod in lizanje, prosjačenje za hrano. Pfuuuj

Ga ni psa na tem svetu, kater bi bil tolk nemaren , ogaben in smrdljiv kot so nekatere babe . Pejd enkrat na nek javen babji skret.
Pred leti sem dostikrat delal po hisah in stanovanjih.
Najvecjo svinjarijo so imele babe in to take brez psov .

[/quote]

Hahahaha pri nas je 55 kg pes za mačkom.
Ko maček je priboljške iz pasje sklede, mora pes čakat zraven, drugače ga maček spiha.
Prav smešno je za videt 😀
Sta pa oba prišla k hiši spomladi istega leta kot mladiča in oba sta notri/zunaj po želji.

Hahahaha pri nas je 55 kg pes za mačkom.
Ko maček je priboljške iz pasje sklede, mora pes čakat zraven, drugače ga maček spiha.
Prav smešno je za videt 😀
Sta pa oba prišla k hiši spomladi istega leta kot mladiča in oba sta notri/zunaj po želji.
[/quote]
Nas in sosedov sta pa najdencka, in sicer nas pes jih je nasel v gozdu v plasticni vrecki. Dobesedno na robu smrti. In smo jih potem negovali, pa hranili po pipeti da sta preziveli. In eno so posvojili sosedje ena je ostala. Zato pa sta obe ali pri nas ali pri sosed. ( prakticno ko gremo na dopust)
Gazda se pa ve kdo je. Pes. Jih tolerira
brani ce je treba. Jesta pa ne iz njegove sklede , niti si ne upata. 🙂
Ko jima nakaze , da jih ima dovolj se odmakneta. Sta bile ze prica neljubemu dogodku pa ocitno da se zavedata da ni dobro drezat

Ga ni psa na tem svetu, kater bi bil tolk nemaren , ogaben in smrdljiv kot so nekatere babe . Pejd enkrat na nek javen babji skret.
[/quote]

Ja in? A zaradi tega dejstva bi ji zdaj moral pes kaj manj smrdeti?

Bi moral biti pa tale tvoj zares brez srca, če bi zaradi tvojega odpora do njegovih živali le te oddal. Če je pameten si bo poiskal sebi primerno žensko, ki ima poleg razuma tudi srce. Ti pa se nikoli več ne spravljaj v vezo z normalno čutečim človekom.

Meni je pa čudno, da je bil tvoj s teboj kljub temu, da je vedel, da ne maraš živali. Nabrž je upal, da boš njegove pse vzljubila sčasoma. Zdaj je na njemu, da dokaže, da ima svoje živali zares rad in je odgovoren do njih in naj zapusti tebe. Kajti verjemi, da veza med dvema tako različnima človekoma nima prihodnosti. Me pa zanima ali na splošno sovražiš vsa drua bitja ali pa tu je samo delo zanje odveč….Skratka, če je pameten naj ti reče adijo, večina punc je normalnih, si bo že našel boljšo.

Reši pse in fanta pa spakiraj… Oprosti ampak tole?? Če tole ni hec, potem si smotana do amena in si boš težko koga našla.. Če nimaš rada živali tut ljudi ne maraš.. Mogoče bi blo fajn da si razpuces v glavi. Ti je povedo da ma pse, kaj bi zaj rada? Misliš da ko tega več ne bo, da ne bo imel želje po novem DRUŽINSKEM članu? Ne vem takega idiota ko si ti, ki ne mara psov, boš težko spoznala se pa najdejo očitno….

Tisti, ki ta stavek tako radi uporabljate, pa mi razložite, ali velja tudi obratno? Kdor ne mara ljudi, tudi živali ne mara? Ker veliko zagrizenih ljubiteljev živali ne mara ljudi.

Tisti, ki ta stavek tako radi uporabljate, pa mi razložite, ali velja tudi obratno? Kdor ne mara ljudi, tudi živali ne mara? Ker veliko zagrizenih ljubiteljev živali ne mara ljudi.
[/quote]

Ljudje s shizoidno osebnostno motnjo zelo pogosto
Doloceni Avtististi npr aspergerjev sindrom , narcisoidna osebnostna motnja

[/quote]
Spet en ko že dolgo ni dobil fukat, pa se takole znaša nad ženskami.
Ne vem kaj si ti videl/vohal na wc-ju, ampak doma menda nimamo javnih wc-jev? Torej situacija ni primerljiva, ne?
No, tudi na moškem javnem wc-ju smrdi in je vse pošpricano okoli pisoarjev.

Mislim da si si sama odgovorila na vprasanje… Odseli se, fantu pa daj moznost da najde osebo ki bo sprejela tako njega kot psa… Ce bi mel otroka od prej, a bi tut njega mogu vrzt iz hise, ker bi ti po petih letih ugotovila, da ti ne odgovarja? Svasta…

Se najdejo. Ko sem bila samska, me je en tak precej vztrajno osvajal. No, saj to, da psov ne mara, mi je bilo jasno takoj in se sploh nisem imela v karkoli spuščati z njim. Takrat sem imela psa in takšna zveza res nima popolnoma nobenega smisla, ker se vsi udeleženci samo matrajo s prilagajanjem. Je pa bil tak počasen osvajač, kar nekaj mesecev sva se samo srečevala, ne da bi karkoli nakazal in meni se je zdelo, da ga v bistvu ne zanimam v romantičnem smislu.
No, potem je pa enkrat le prišla beseda na to, da je pes notri, v stanovanju. Človek je čisto padel ven. Na mojem kavču ne bo! Pes nima kaj iskati v hiši! Dovolj prostora je v garaži in če ti to ni dovolj dobro zate in za tvojega psa, potem pa nič! In z mojim avtom se že ne bo okrog vozil! In zakaj sem ga zavajala toliko časa, če pa vem, da ne mara psov????? O moj bog, kak psiho. Zakaj si se ti sploh družil z mano, ko si vedel, da imam psa, ti jih pa ne prenašaš? (Pri nas pes na kavč ne sme, ima povsod svoje ležišče, prav tako ne fehta za mizo.)
Tipi, ki ne marajo psov ali če se jih sploh bojijo, meni avtomatično niso niti privlačni oziroma seksi, kaj šele kaj drugega. To se mi zdi res tolk mehkužno. Kako me bo tip branil pred zmaji, če ne prenese ene pasje dlake na tleh v stanovanju?

Mah, zame bi bil problem psa v tem, da s fantom nikamor nikoli ne bi mogla – še na dopust ne – razen če bi ga vlačila s sabo. In v tem primeru bi morala zelo selektivno izbirat nastanitve, ki sprejemajo pse. Da o dolgi vožnji s psom ne govorim, pa letalo odpade. Verjetno je problem avtorice v tem, da ima občutek, da jih je v zvezi več, pa nekaj teh niso ljudje. Jaz čist štekam. Imet psa ni lahko, zahteva veliko prilagajanja, ljudje pa smo sebična bitja. Sploh če za psa skrbiš, kot je treba – to je čas, ki ga fant za partnerko – če ta pri tem noče sodelovati – pač nima, ker pripada psom. In tukaj ne vidim kompromisov.
Mogoče bi imela avtorica do psov drugačen odnos, če bi bila zraven, ko so prišli k hiši. Kdo ve. Ker če ona ni sprejela psov, sklepam, da tudi oni niso nje.

P. S. Imam mačke, na katere sem nora – ampak lastništvo mačk ni niti približno enako lastništvu psov. Preden me kdo obtoži, da ne maram živali.

Spet en ko že dolgo ni dobil fukat, pa se takole znaša nad ženskami.
Ne vem kaj si ti videl/vohal na wc-ju, ampak doma menda nimamo javnih wc-jev? Torej situacija ni primerljiva, ne?
No, tudi na moškem javnem wc-ju smrdi in je vse pošpricano okoli pisoarjev.
[/quote]

No ti pa jaz povem , da komentar je kar precej na mestu. Pa sem zenska.
Mi ne deluje ,da se nekdo hoce znasat nad zenskami.
Toliko kot znajo biti zenske packe , po svoji odlocitvi , bos res tezko nasla psa.
Psa ponavadi zanemari clovek. Po naravi pa niso umazane zivali. Volk , lisica , divji psi…

Tudi domace kopalnice in wc-ji so ” odraz” zenske higiene. Bolj ko so fine vecje so packe. Firmski wc ji , en lep primer… umazani vlozki na radiatorju

V srednji soli sem imela sosolko. Sovrazila in pse in macke in papige. Vse ji je smrdelo, vse ji je bilo ” GROVS” vsa nalispana.

Da vidis ti sobo od te ” ne vem kater ime naj uporabim- ce recem svinja je dejansko zaljitev za svinjo”
Ne umazano to je bilo notri dejansko vse , kozmetika, cunje, hrana, umazana posoda, kozarci…prah robcki uporabljeni pa se kaksna uporabljena ola guma
Je imela svojo kopalnico, ker je imela na podstresju sobo.
Nisem mogla it scat, pa me je tiscalo, dobesedno zastopalo mi je. Ko sem videla tisto skoljko in kopalnico.
Ne dolgo nazaj sem na FB naletela na njen profil. Je neko torto slikala, zadaj v ozadju slike pa …. “no comment” se vedno.

Sosed dela v enem telekomunikacijskem podjetju . Kot tehnik. On bi tudi znal povedat veliko o zenskah in njihovi higieni v stanovanjih. Veckrat je omenil da pri decih je velikokrat bolj pospravljeno kot pri zenskah.

New Report

Close