Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Konec z barvanjem las – je že kateri uspelo?

Konec z barvanjem las – je že kateri uspelo?

pri 44- ih pišeš kot bi jih imela 75. Večina žensk v teh 40 +letih zgleda še vedno mladostno.[/quote]

Prosim, da citiraš del, kjer pišem, kot da bi imela 75 let.

Zadnje čase malo bolj prebiram tale forum, sodelovala pa do zdaj še nisem. Naravne barve za lase so pa tema, na katero prav rada napišem prosti spis, ker sive na svoji glavi “zatiram” že dolgo časa.

Za moj okus sivi lasje pašejo damam, ki se jim vidi, da niso več rosno mlade in ki imajo sive po celi glavi, lepo enakomerno. Če je pa sivih las le nekaj tu in tam in bognedaj, da so pomešani z naravno barvo las, ki je temnejša in prevladuje, je pa to lahko videti zelo neurejeno.

Sama se že skoraj 10 let barvam z naravnimi barvami. Tiste, ki mislite, da so to Respect in Herba Color in Phyto, ki jih imajo po trgovinah v kotičkih, kjer naj bi bili naravni izdelki, si pred nakupom raje malo poglejte sestavine!

Jaz sem si na začetku lase barvala s kano in indigom, ki mi ju je iz tujine pošiljala sorodnica, ker se pri nas ni dobilo kvalitete po normalni ceni. Kasneje sem poskušala z barvami Logona, pa Sante, pa lani tudi Khadi, kjer lahko izbiraš barvo. Od teh treh je lase najbolje obarvala barva Khadi. Je tudi edina od teh treh, ki ima vse sestavine naravne.

V začetku letošnjega leta sem pa odkrila Radico, ki je končno vse, kar sem iskala! Ne samo, da so vse sestavine naravne, ampak so vse tudi ekološke. Barva mi je fantastična, uporabljam pa bakreno rjavo ali mahagoni. Podjetje, ki jih uvaža, res dobro pozna vse izdelke in svetuje tudi na podlagi svojih izkušenj in izkušenj strank. Zelo priporočam, odtenkov je malo morje: http://www.radico.si/modeli.html. izdelke se dobi tudi po drugih trgovinah, samo da je tam, kolikor sem opazila, vse dražje od dva to tri evre. Pa še to me je zmotilo, da v večjih trgovinah sploh ne vejo, kaj prodajajo. Če mi prodajalka ne zna povedati niti tega, v kakšni obliki je določena barva za lase (ali je v tubi ali v prahu), mi je takoj jasno, koliko je ura. Pa srečno vsem sivolaskam! 🙂

pri 44- ih pišeš kot bi jih imela 75. Večina žensk v teh 40 +letih zgleda še vedno mladostno.[/quote]

Prosim, da citiraš del, kjer pišem, kot da bi imela 75 let.[/quote]

Pri 44 postajaš že plešasta? Hudo!

No, jaz se ne barvam več. Po kemoterapiji so mi odpadli lasje, potem so mi začeli rasti mešanica temno rjavih (skoraj črnih) in sivih. Ta siva je tako lep odtenek, da ga niti z barvo ne bi mogla doseči. Tudi lasje se mi zdijo bolj svetleči, več jih imam in nekako bolj živi so kot so bili barvani.
Je pa res, da sem ostala na kratki frizuri.

Zakaj rabiš pogum?! Za biti neumen, ne rabiš poguma. Pa za biti grd in star, tudi ne.

Bi bila rada kot ena na lokalni TV, ko je ni bilo za gledat Ona je očitno mislila, da je frajerka, ko je vsa siva hodila naokoli. Jaz je nisem gledala niti toliko, da bi videla, kako ji je ime. Sem takoj preklopila. Mogoče je zdaj niti ni več na TV. Upam.

Odličen navset, ker vprašanje namreč ni bilo ali biti siva, ampak kako prerasti barvani del. In ja, meni bi bilo grozno se doma in v službi gledat s sivim narastkom, tako da te rešitve s kapo ne razumem najbolje. A se urejaš zase al za druge? Tako da, hitro do frizerja in naj te pobarva na podobno sivo in to je to.

Meni je Logona zakon. Kupujem tisto v tubi in ni packarije. Pa ni treba pazit na narastek, si pobarvam kar vse. Ta barva ne škoduje, tudi če bi se barvala dvakrat zaporedoma.
Lasje so postali močni in svetleči.
Včasih, če se mi ljubi, pa poleg dodam še kakšno žlico barve v prahu, za spremembo.
Ja, pa tudi to je super, lasje izpadejo naravno, s prameni.

Pri frizerju si daj delati pramena, da se ti ne bo videl narastek tako očitno in tako na vsake toliko, dokler ti ne bodo lasje zrastli toliko, da se boš dala ostriči na primerno frizuro z nebarvanimi lasmi.

Jaz sem se barvala v rosnih letih, zdaj se pa ne več in ti še povem zakaj. Zato, ker se mi s tem ne da ukvarjati in je brezveze.
Kdor je lep, je lep. ;)[/quote]

Pa bosta dva pramena dovolj ?????[/quote]

lol bosta dva pramena dovolj

enkrat je bila razlaga od kod ta beseda pramena..zdaj nekako bolje sprejemam ko to kdo reče čeprav sem pozabila zakaj se že tako govori

pri nas – mb – še nisem slišala tako govoriti, to govorite kje? kako vas ne moti…to je isto kot če bi jaz govorila danes sem očistila vse radiatorja v stanovanju:-)

Meni je Logona zakon. Kupujem tisto v tubi in ni packarije. Pa ni treba pazit na narastek, si pobarvam kar vse. Ta barva ne škoduje, tudi če bi se barvala dvakrat zaporedoma.
Lasje so postali močni in svetleči.
Včasih, če se mi ljubi, pa poleg dodam še kakšno žlico barve v prahu, za spremembo.
Ja, pa tudi to je super, lasje izpadejo naravno, s prameni.[/quote]

Logona pride v poštev tudi za čisto siv narastek in pobarvane lase? Ali pa bi se vendarle narastek drugače pobarval kot ostali lasje?

Pa bosta dva pramena dovolj ?????[/quote]

lol bosta dva pramena dovolj

enkrat je bila razlaga od kod ta beseda pramena..zdaj nekako bolje sprejemam ko to kdo reče čeprav sem pozabila zakaj se že tako govori

pri nas – mb – še nisem slišala tako govoriti, to govorite kje? kako vas ne moti…to je isto kot če bi jaz govorila danes sem očistila vse radiatorja v stanovanju:-)[/quote]

Vidite, ko se ne spoznate na monovski slovar, to je tako kot jajčko, folž, možov, pa take. :)))

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Prosim, da citiraš del, kjer pišem, kot da bi imela 75 let.[/quote]

Pri 44 postajaš že plešasta? Hudo![/quote]

Prosim, da mi citiraš del, kjer pišem, da postajam plešasta.

Žal opažam, da je prav problem nosit sive lase, ker veljaš za zanemarjeno! Kakšna traparija.

Pri frizerju si daj delati pramena, da se ti ne bo videl narastek tako očitno in tako na vsake toliko, dokler ti ne bodo lasje zrastli toliko, da se boš dala ostriči na primerno frizuro z nebarvanimi lasmi.

Jaz sem se barvala v rosnih letih, zdaj se pa ne več in ti še povem zakaj. Zato, ker se mi s tem ne da ukvarjati in je brezveze.
Kdor je lep, je lep. 😉
[/quote]

Pramena so še daleč najboljši način kako preklopiti na naravno barvo las.

Se mi zdi pa žalostno, da nekateri v tej temi pišejo da so jim ženske s sivimi lasmi grde in zgledajo neurejene… Naši lasje naravno posivijo ko se bližamo starejšim letom in ne razumem zakaj bi bilo to nekaj tako groznega, da bi si morale ženske uničevati lase in prikrivati naravo samo zaradi tega, ker so nekateri preveč obsojajoči. Sram vas je lahko

Sicer pa je siva sedaj v trendu med mladimi

In kaj boš s kano, ko boš začela siveti?
[/quote]

Potem bo imela pramene v barvi mandarine.

Prosim, da mi citiraš del, kjer pišem, da postajam plešasta.
[/quote]

Pleša je zdaj moderna.

New Report

Close