Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka konfeti

konfeti

Midva bova imela za svate in ostale prijatelje konfete. Me zanima, če jih boste imeli tudi vi.
Zanima me kakšne so kaj cene konfetov (koliko stane en aranžma), če ste mogoče že kaj gledale?
Zanima me, ker bova teh konfetov rabila kar precej, da imam približno občutek koliko denarja bo potrebno odšteti zanje.

Pozdravček od Urše

ŽIV!

Midva ne bova imela konfetov, ker se mi zdijo brezvezni…če pomislim, kaj bi jaz počela z njim, če ga dobim? pojma nimam,…en čas bi se mi valjal po policah pa prah bi se gor nabiral, pol bi ga pa preč vrgla…zato bom raje sama naredila male pujske iz ene mase pa gor datum pa imeni napisala in to bo to…pa še to je brezveze! sam deu pa dnar preč mečem :))

pa srečno!

Lp, lara

Meni se pa to ne zdi brez veze.
Sicer sem iz primorske doma in tu je navada že veliko let, da se ob poroki deli konfete. Mi jih imamo doma polno, od vseh sorodnikov, sosedov, prijateljev, ko ti to prinesejo po poroki. Jih imamo spravljene v eni škatli, tako da se ne nabira prah. Je res, da ni kaj prida z njimi za početi, ampak je pa spomin na mladoporočenca.

Urša

LP!
Tudi jaz sem iz primorske no drugace sem bila iz Domžal.

Tudi jaz mislim da se da konfete za spomin pa čeprav se bo na njih nabiral prah; Ljudje pričakujejo na porokah konfete, mislim da je skoraj tak običaj da je podobno da bi reku da pa ti ne bi imela torte ampak da gost en Štrudel.

Jaz si bom sama naredila konfete. Ker bom imela rdeče vrtnice bom imela vse stil v rdečem.

Konfete sem si zamislila tako da bo nasredi rdeča vrtnica in okoli pa bodo oblečeni konfeti v žico in najlon, da bo zgledalo kot listi.
Nato bom dala na en od “listov” kvačkanega matulčka, ki ga bom sama pisano pobarvala.

Pa lep pozdrav!
Anja

Anja to so pa dobre zamisli. Jaz še nimam izbrane obleke, tako da ne vem kakšen poročni šopek bom imela in tudi še ne vem kakšne konfete. Rada pa bi, da bi bili nekaj posebnega.
Si mogoče vseeno kaj spraševala po koliko stanejo aranžmaji konfetov?

Urša

Kaj pa vabila boš tudi sama naredila ali jih boš kupila. Če jih boš kupila, kje boš kupila?
Boš mogoče imela tudi škatle za pecivo – pokušnjo za svate? Kje jih boš kupila?
Mal sprašujem, ker ne vem kje je ugodna cena, pa da je ponudba dovolj dobra.

Urša

Konfeti stanejo od priblizno 400 Sit naprej do… pac karkoli si sama zamislis, to ti naredijo, ce le lahko…seveda primerno ceni. Ce zelis imeti skatlico je ta nekako od 500 Sit naprej.

Lp Nina

Ojla!

No, midva tudi ne bova imela konfetov. Kaj pa vem….Bila sem na treh porokah in sta jih mladoporočenca delila samo na eni…kot pravi Lara, nekaj časa se je nabiral prah, zdaj pa ne vem, kje sploh je. In res nimam občutka, da bi konefti morali biti.
No, v glavnem, midva bova, ko bodo svatje odhajali, delila kar zahvalo z najino sliko v spomin na poroko in mogoče kakšne piškote v škatlici.

p.s: Še to: tako sem vesela, da moram kar vsem povedat: včeraj sem šla prvič na pomerjanje poročnih oblek in se že v prvi trgovini zaljubila v eno in jo rezervirala – pa je še pet mesecev do poroke.

Lp, Ajs

V kateri trgovini pa si jo rezervirala? Jaz sem tudi včeraj imelo namen iti na pomerjanje v eno trgovino, pa je lastnica trgovine zbolela, tako da sva se dogovorili za naslednji teden.

Urša

LP!

Konfeti so tam nekje od 200-800 sit
V Italiji :_Občine pa so od 2Euera pa do 5e
Kdaj se pa ti poročiš?

Anja

Ojla!

Jaz sem jo vzela v Mod Artu. Prodajalka (ena zelo mlada gospa) je bila super, super in mi je res pomagala.

lp,
Ajs

ojla!¨

tudi vabila bom sama naredila in to tako:
Rdeč šeleshamer če ga bom dobila in papus papir bom dala nanj. Pisava bo rdeča ali črna-se še nisem odločila.
Potem pa bom naredila odlitke iz gipsa model vrtnico in jo bom z vročim lepilom prilepila na karton. Kuverte bom naredila ravno tako sama po meri od vabil in to bo se mi zdi iz valovite lepenke.
Tudi zahvala in menu bota v tem stilu.

Anja

Midfva se bova poročila 24.maja 2003.

Jaz sem tudi s Primorske in pri nas je navada, da imaš konfete, tako jih bova imela tudi midva. Bodo pa v obliki žakeljčkov.

Kje jih bosta pa naročila? Sta se že kaj zanimala? Kakšne so kaj cene?

Urša

Zdravo!

Nisem se še odločila, kje jih bova naročila. Cena je tamo okoli 500 – 600 sit! Kar drago, ne?

Ja, niso ravno poceni ne.
Midva jih bova verjetno naročila v Boutique Kerstinv Novi Gorici. Se mi zdijo zelo lepi tam, pa ona je tudi zelo prijazna. Tudi vabila bova dala tam tiskati. Imajo krasne stvari, vsaj za najin okus.

Urša

Kje pa je ta butik? Jaz sem drugače iz Ilirske Bistrice.

Rejčeva ulica v Novi Gorici. Ob bazenu, če poznaš kaj.

Urša

Živjo,

a mi lahko prosim poveš natančneje kje v Italiji se dobi konfete po teh cenah?
Mesto, ulica, trgovina ali pa vsaj približno?

Hvala, Ana

New Report

Close