konfeti
Midva bova imela za svate in ostale prijatelje konfete. Me zanima, če jih boste imeli tudi vi.
Zanima me kakšne so kaj cene konfetov (koliko stane en aranžma), če ste mogoče že kaj gledale?
Zanima me, ker bova teh konfetov rabila kar precej, da imam približno občutek koliko denarja bo potrebno odšteti zanje.
Pozdravček od Urše
ŽIV!
Midva ne bova imela konfetov, ker se mi zdijo brezvezni…če pomislim, kaj bi jaz počela z njim, če ga dobim? pojma nimam,…en čas bi se mi valjal po policah pa prah bi se gor nabiral, pol bi ga pa preč vrgla…zato bom raje sama naredila male pujske iz ene mase pa gor datum pa imeni napisala in to bo to…pa še to je brezveze! sam deu pa dnar preč mečem :))
pa srečno!
Lp, lara
Meni se pa to ne zdi brez veze.
Sicer sem iz primorske doma in tu je navada že veliko let, da se ob poroki deli konfete. Mi jih imamo doma polno, od vseh sorodnikov, sosedov, prijateljev, ko ti to prinesejo po poroki. Jih imamo spravljene v eni škatli, tako da se ne nabira prah. Je res, da ni kaj prida z njimi za početi, ampak je pa spomin na mladoporočenca.
Urša
LP!
Tudi jaz sem iz primorske no drugace sem bila iz Domžal.
Tudi jaz mislim da se da konfete za spomin pa čeprav se bo na njih nabiral prah; Ljudje pričakujejo na porokah konfete, mislim da je skoraj tak običaj da je podobno da bi reku da pa ti ne bi imela torte ampak da gost en Štrudel.
Jaz si bom sama naredila konfete. Ker bom imela rdeče vrtnice bom imela vse stil v rdečem.
Konfete sem si zamislila tako da bo nasredi rdeča vrtnica in okoli pa bodo oblečeni konfeti v žico in najlon, da bo zgledalo kot listi.
Nato bom dala na en od “listov” kvačkanega matulčka, ki ga bom sama pisano pobarvala.
Pa lep pozdrav!
Anja
Ojla!
No, midva tudi ne bova imela konfetov. Kaj pa vem….Bila sem na treh porokah in sta jih mladoporočenca delila samo na eni…kot pravi Lara, nekaj časa se je nabiral prah, zdaj pa ne vem, kje sploh je. In res nimam občutka, da bi konefti morali biti.
No, v glavnem, midva bova, ko bodo svatje odhajali, delila kar zahvalo z najino sliko v spomin na poroko in mogoče kakšne piškote v škatlici.
p.s: Še to: tako sem vesela, da moram kar vsem povedat: včeraj sem šla prvič na pomerjanje poročnih oblek in se že v prvi trgovini zaljubila v eno in jo rezervirala – pa je še pet mesecev do poroke.
Lp, Ajs
ojla!¨
tudi vabila bom sama naredila in to tako:
Rdeč šeleshamer če ga bom dobila in papus papir bom dala nanj. Pisava bo rdeča ali črna-se še nisem odločila.
Potem pa bom naredila odlitke iz gipsa model vrtnico in jo bom z vročim lepilom prilepila na karton. Kuverte bom naredila ravno tako sama po meri od vabil in to bo se mi zdi iz valovite lepenke.
Tudi zahvala in menu bota v tem stilu.
Anja