Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kongresni trg – garažna hiša

kongresni trg – garažna hiša

http://24ur.com/novice/slovenija/foto-in-video-jankovic-ponosno-razkazal-nove-garaze.html

Končno bomo v centru ljubljane dobili poceni garažno hišo (1,20 evra na uro) in popolnoma prenovljen kongresni trg! 🙂

__________________________________________ Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!

Ja v redu. Bo pa garažna prišla tudi prav lastniku še ne-odprtega hotela čez cesto – trikrat lahko ugibate čigav je .

Hm, kateri je to že ne-odprt hotel?

__________________________________________ Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!

Nasproti drame. Lastnik naj bi bilo ciprsko podjetje brez zaposlenih. Med drugim so tudi prejemniki nepovratne subvencije min. za gospodarstvo…….

Aja tisto… Niso jankovičevi sinovi.
Pa po načrtih tisto ne bo hotel + bo stavba imela svojo garažo.

Je že hotel, očitno tudi že odprt, garaže pa zaenkrat pomoje nima.

Vpiši v google cubo hotel – 1 ali 2 zadetek je iz požarja…..le zakaj ustanovitelji nočejo biti znani ? Kdor pošteno kaj ustvari je ponosen, da je lastnik. Če pa …..

Hm. potem pa ne mislimo na isto. Zgleda da nimam pojma o kateri stavbi to govoriš, čeprav živim skoraj v centru in sem vsak dan tam naokoli, oziroma ti nekaj narobe govoriš.. 🙂

ti misliš gradbeno jamo zraven Šumija ? Ne to . Čez cesto.

Bla bla bla in briga me. Če res bo kakšen hotel, bo imel svojo garažmno hišo, ker jo mora imeti. Za razliko od moje sosednje cerkve, ki je imela deset park placov in še te uničila, da si je naredila neko ograjo. Ima vsako nedeljo 500 vernikov pri vsaki maši, pa niti enega samega park placa, da mi zaparkirajo celo cesto z vseh strani. Toliko o tem.

Super, da Janković non stop dela nove stvari in da se Ljubljana razvija. Me prav briga, če se tudi on s tem kaj okoristi, dokler kaj dobrega tudi naredi. Večina samo krade, naredijo pa nič.

To je hotel???!!!! Tole me je res presenetilo. Prvič slišim, da je v tej stavbi hotel.
Poznam kar nekaj ljudi ki imajo odprte firme na cipru (zaradi nižjih davkov). In tudi skrivajo to da so lastniki teh firm. Zakaj? Zato ker nočejo da njihove otroke oziroma njih zato drugače gledajo.
Teoretično je lastnik lahko tudi Janša ali Pahor. Misliš da oni nimajo toliko denarja?

Bla bla bla in briga me. Če res bo kakšen hotel, bo imel svojo garažmno hišo, ker jo mora imeti. Za razliko od moje sosednje cerkve, ki je imela deset park placov in še te uničila, da si je naredila neko ograjo. Ima vsako nedeljo 500 vernikov pri vsaki maši, pa niti enega samega park placa, da mi zaparkirajo celo cesto z vseh strani. Toliko o tem.

Super, da Janković non stop dela nove stvari in da se Ljubljana razvija. Me prav briga, če se tudi on s tem kaj okoristi, dokler kaj dobrega tudi naredi. Večina samo krade, naredijo pa nič.[/quote]

Koliko se je Lj zadolžila v času g. Jankoviča ? Naslednjega mandata, ko bo treba vračati gotovo ne bo sprejel.

Super, da Janković non stop dela nove stvari in da se Ljubljana razvija. Me prav briga, če se tudi on s tem kaj okoristi, dokler kaj dobrega tudi naredi. Večina samo krade, naredijo pa nič.[/quote]

Koliko se je Lj zadolžila v času g. Jankoviča ? Naslednjega mandata, ko bo treba vračati gotovo ne bo sprejel.[/quote]

Ne bodi tako prepričana. To kot prvo. Kot drugo bo ta garaža nosila denar in s tem denarjem se bo odplačeval puf. Verjetno nisi iz Ljubljane, pa ne veš, da so vse garaže polne v Ljubljani, tudi tiste z dvema evroma na uro. Pa ti mimogrede ni treba pozabiti na to, da se je za časa gradnje zaposlilo toliko in toliko delavcev, ki bi sicer bili na zavodu.

Koliko se je Lj zadolžila v času g. Jankoviča ? Naslednjega mandata, ko bo treba vračati gotovo ne bo sprejel.[/quote]

Bistvo uspešnih firm je vlaganje v nove stvari, tehnologijo in infrastrukturo. Denar se potem že sam od sebe počasi vrača nazaj.
Mogoče ne posredno, neposredno pa definitivno ja. Ko gledam je ljubljana zadnje dve leti polna turistov, kar prej ko je bil center še odprt za promet ni bilo mogoče videti. Če si videl enega turista je to bil že presežek.

Garažna hiša Kozolec je po 1 evro na uro, že kar nekaj časa. Zame je to še zmeraj center.
Pa parkirišče pri železniški postaji enako.

Garažna hiša Kozolec je po 1 evro na uro, že kar nekaj časa. Zame je to še zmeraj center.
Pa parkirišče pri železniški postaji enako.[/quote]

Itak če je pa občinska. Drugače pa je med delovnimi dnevi popolnoma nabasana in če naprimer želiš iti do aškerčeve je kar daleč za peš.

Itak če je pa občinska. Drugače pa je med delovnimi dnevi popolnoma nabasana in če naprimer želiš iti do aškerčeve je kar daleč za peš.[/quote]

ja sam tole ti pa res lahko noge odpadejo če moreš iti peš …. itak je najboljš, če se lahko kar pred vrata zapelješ …. aja .. hoja je zrava …

Itak če je pa občinska. Drugače pa je med delovnimi dnevi popolnoma nabasana in če naprimer želiš iti do aškerčeve je kar daleč za peš.[/quote]

Mi je čist vseen, čigava je parkirna hiša, meni je važno, da je ugodna.
Kadar grem popoldan v mesto, zmeraj parkiram tam in še nikoli ni bilo gužve. Če je 1. klet zasedena, v drugi je zmeraj prostor.

Kar se pa razdalj tiče – ja, Ljubljana je veeelikooo mesto in od Kozolca do Aškerčeve je grooozno daleč, res. No, če imam čas, mi paše mal sprehoda in se mi tud slučajno ne zdi daleč. Če se mi mudi, pa pač parkiram kje bližje, tud če me košta kak evro več.

Ponosni smo na Ljubljano!!! :))

ja sam tole ti pa res lahko noge odpadejo če moreš iti peš …. itak je najboljš, če se lahko kar pred vrata zapelješ …. aja .. hoja je zrava …[/quote]

Zakaj bi hodil če že plačam? Če grem peš grem peš in nič ne plačam, če plačam pa hočem da sem vsaj kolikor toliko blizu.

leta 2006 lj zadolžena za ca 55 mil. …….leta 2011 lj zadolžena za ca 140 mil evrov. Nekak bo treba plačat. S polno ritjo je lahko srat. Z takšnim zadolževanjem ni treba bit blazno dober župan, da kaj zgradiš. Na kredit lahko tud “dubai” iz lj nardimo, ampak vrnit bo pa treba.

Ah, najlažje je reče, zakaj bi kaj delali, ker se bo treba zadolžiti.

Katero investicijo pa lahko izpelješ brez zadolževanja??? Glede na pretekla leta bi moralo biti v proračunu Ljubljane na milijone in milijone presežka, KER SE NI DELALO NIČ!!!

Kam je šel pa takrat denar? Se kdo vpraša?

Kdaj boste dojel da Ljubljani NI SAMO LJUBLJANA CENTER, da ni v Ljubljani pomembno samo koliko bo v njej garažnih hiš in stadionov. Kdaj boste dojel da se Janković loteva SAMO IN ZGOLJ tistih projektov od katerih ima VELIIIIKE koristi predvsem njegova družina in on sam. Jaz sem iz Šiške. Tukaj se ni v mojem okolišu spremenilo NIČ in to že od pamtiveka ne, pod nobenim županom. Naša igrišča niso urejena, parkirnih prostorov nimamo, asfalt po uničenih ulicah ni saniran, trava se kosi samo 2x letno, novih tlakovcev nimamo, urejenih vrtnih gradic in okrasnih vodnjakov tudi ne. Naš bazen propada, ker pač ni v interesu Jankovića, naš stadion ŽAK pa je kakršen je še iz časov pred Jankovićev in ni zanj naredil nič. Edina razlika je v avtobusnem prometu, avtobusi so namreč zreducirani in tisti ki so prej zjutraj vozili na 6 minut, vozijo zdaj na 15.

Promet v Ljubljani je PODEN OD PODNA, življenje se je svinjsko podražilo odkar je on župan – kar je razumljivo saj mora od nekje dobit denar za svoje projekte, to pa plačujemo občani preko VO-KE in ostalih stroškov ki so še enkrat višji kot drugje po manjših slovenskih mestih. Vse v Ljubljani je podvrgel urejanju centra mesta, za ostale dele Ljubljane mu je prwav malo mar,. Na našem koncu hga še ni bilo. Imamo pa tisto njegovo skropucalo od Celovških dvorov kjer se udira cesta.
Najbolj potreben prenove in reorganizacije je prav potniški promet ki je naravnost obupen. Sama se vozim v službo z avtom enostavno zato ker z avtobusom porabim toliko časa kot sodelavka ki se vozi v CELJE. Zgubljam čas in denar, on pa….. Gre in postavi table za prepovedano parkiranje povsod, kjer se je dalo parkirat brez da si bil v prekršku, potem pa pošilja svoje redarje colat in pritiska nanje da MORAJO pobrat 5,3 miljona kazni. Lepo prosim če mi lahko nekdo razloži kako lahko daš v proračun to, koliko pričakuješ da boš dobil s kaznimi??????? Kako lahko napoveš koliko kršiteljev bo tisto leto?? Jah enostavno, boš sprovociral in naštimal tko, pa j…. folk v glavo in kasiral.

Nehejte že s tem lubeničarjem ki ni vrede…..rajši ga vprašajte kdo bo odplačal kredite za vse to kar je zgradil in zahtevajte od njega odgovor. Ga ne boste dobili. Se bo samo bedasto režal v vaše ksihte in se delal neumnega in govoril nekaj v tri krasne. Ampak važno da se vi lahko sprehajate čez sedem mostov v centru Ljubljane in občudujete nove granitne kocke pred mestno hišo.

No, glede na 70 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} podporo se drugi Ljubljančani s tabo ne strinjajo. Pa dvomim, da jih živi večina v i centru.

Pa še vprašanje – kaj so pa prejšnji župani naredili za Šiško? Ker tako stanje ni od včeraj.

70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} podpore pač nima. Zadolževanje je ok, ampak ne čez vse mere zdrave pameti.

New Report

Close