Konjsko mazilo Pferdebalsam, kje?
Kje v LJ bi lahko kupila Pherdebalsam? Mama mi je včeraj pokazala en tak velik lonček, žal že prazen. Očetu je menda ful pomagalo pri išjasu, dobesedno je odložil berglo po nekaj tednih uporabe. Mazilo je kupila na nekem štantu, ki pa ga sedaj več ni. Gledala sem po netu in našla nekaj zadetkov, vendar gre za spletne prodajalne, kar mi ni ok, ker še v življenju nisem ničesar kupila na tak način. Pa še cene se ful razlikujejo in ne vem, v čem je štos.
Če bi torej kdo vedel, kje bi lahko to kremo kupila? Na lončku sta narisana konjička, napis pa je moder na belem. Saj verjetno je tudi od kake druge firme enako učinkovit?
Hvala, če kdo ve in mi pove.
Jaz ga imam.zapakiranega.ne uporabljam ker mi ne odgovarja.pa če želiš ti ga ugodno prodam.
Takole je; zastopnik je neka firma (s.p.) iz MB, uvažajo pa mislim da iz Avstrije (ali pa Nemčije, ne spomnim se točno). Prodajajo po sejmih, v bližini nakupovalnih centrov na stojnicah ipd. Cene pa so zelo različne, na sejmu me je npr. identična krema stala cca 3x več kot na spletu ali Hoferju. Pač izkoristijo priložnost, ko vejo, da ne boš dosti razmišljal, primerjal cen ipd. Nepošten biznis pač, kot večino stvari pri nas.
Nisem prepričana, da je v Hoferju vedno na zalogi, vem pa, da jo imajo tudi v DM, le ta tiste cene ne poznam.
Tale konsjka mazila se razlikujejo med sabo (kupljena ali prek spleta, štanta, hoferja,. mullerja, dm …), da se bolj ne bi mogla. Imela 3 različne, skorajda nisem našla skupne točke. Pomagal pa le eden. Dejansko se je fajn držat tistega, ki pomaga. Osebno mi “poceni” različice niso nudile olajšanja.
Uporabi drugič Google, pa ti najde vse