Konkretno v katero kriptovaluto
Jaz samo debelo gledam kako raste in nimam najmanjšega pojma do kam bo to šlo. Lahko celo dokaj visoko, saj je trg dokaj nervozen in vsi komaj čakajo(mo) kdaj se bo začelo bolj Bikovsko obdobje.
Kam vložiti? Včeraj bi bilo dobro v Ripple, Ether, Bitcoin, prevčerajšnjim še bolje. Rast bi bila do 15% glede na danes.
Ali bo jutri novih 15% navzgor ne vem, ampak vem, da je še veliko zamudnikov, ki bi znali pognati trg v zeleno smer.
Prosim, in se opravičujem za pozen odgovor, ne spremljam ravno vsak dan tega foruma.
Način kot ga predlagaš ti, mi ni niti najmanj všeč. Kupila in konec, bo realizacija po mojem samo konec.
Glede na željeno ti svetujem da seznaniš z
in vlagaš tam. Pa tudi na iconomi bo treba naložbo, ali naložbe, spremljati in aktivno poseči vanje v določenih trenutkih.
Nič ne gre samo od sebe, razen v franže. To pa gre.
Z majhnimi vložki si najbolj po mojem nabolj na varnem v BTC, zaenkrat.
Večina cen ostalih kriptovalut je v korelaciji s ceno BTC, razen kadar propadajo.
Seveda pa BTC ne bo ponujal tako visokih mnogokratnikov rasti cene v fiat valuti, kot kakšna druga kriptovaluta.
Če se ti ne da ukvarjat z branjem in analizo vseh mogočih coinov, potem bi jaz ostal v BTC.
Pozicija, jaz nimam zaloge BTC (razen v namene nakupa drugih coinov) in se ukvarjam s portfeljem, ki je sestavljen iz približno 30 kriptovalut in ti na oko povem približno takole. 10 % (torej tri) kriptovalute so v enem letu popolnoma zabluzile. 15 % (recimo pet kriptovalut) se giblje bolje kot BTC. Ostale pa več ali manj enako kot BTC-