konkurenca
Hej Primož!
Zakaj dovoliš da se na forumu ne samo reklamirajo določeni izdelki, temveč tudi nesramno blati konkurenca?! Pa ne mi reči da nisi opazil skrajno neokusen post od gospe Špelce, ki prodaja plenice Štorklja?! Saj vem da se medseboj podpirata in reklamirata, in tudi reklama za naravno povijanje otroka je definitivno nekaj za kaj sem, ampak, takšno blatenje konkurence na forumu ki je namenjen staršem se mi ne zdi prav!
To že ni navaden kreg, pa nekatere si že izbrisal, ali vsaj prekinil! Zakaj sedaj nič ne rečeš?
Lep pozdrav,
Sonja
brezz skrbi, da bom rekel.
Na čigavi strani pa si ti?
primož
Veš kaj, ni mi všeč da pri Racmanu bombaž ni bombaž, čeprav jim rada verjamem da so pač kupili material ki se jim je zdel najboljši in so verjeli da je točno tak kot piše! Malo slabega priokusa vseeno imam!
Kja se tiče pa gospe Špele, to kako je ona to objavila, res ni način, tudi če je res, pa tudi ta forum ni temu namenjen, da se reklamirajo lastni in kritizirajo tuji izdelki, mar ne?!
Mislim da se je predvsem diskreditirala na taj način, ne glede na to da je “ona tista ki je iskrena, ne pa druga stran”. Bolje je zmeraj hvaliti svoje, kot kritizirati tuje, tako je pa izpadlo, kot prvo da jo fuuul muči kvaliteta racmanov (torej še sama ni prepričana v kvaliteto svojih plenic), sposobna je vsega da bi podrla konkurenco, kar je precej uničilo simpatičnost štorkljic, ki jih predstavlja, ker to pač ni lepo, najhuje ja pa da je res vsaj malo zamajala ugled vseh bomb. plenic, kar je seveda slabo, tako kot je ena forumovka rekla, itak zelo težko prodirajo, itak so pamers in co. 100krat močnejši in namesto da stopijo skupaj, se blatijo…
Drugače pa uporabljam ene in druge plenice. Srečna sem da kaj takega v Sloveniji sploh obstaja in žal mi je da na tako majhnem trgu že obstaja takšna žlehnoba, enostavno mi ni več vse v zvezi s tem, tako kot do zdaj, simpatično in lepo. Žal.
Upam da nisi mislil retorično, jaz se pa razpisala…
Pa lep pozdrav,
Sonja