Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Konspirasi thiorist

Konspirasi thiorist

Vse več vidim pametnih fantov, introvertiranih, ki delajo googl univerzo in se naenkrat spoznajo na svetovno politiko, seveda vse iz vidika zarot. ukvarjajo se s programiranjem …. Narcisistični, s slabo samopodobo, vzgojeni v duhu krščanskih vrednot, vzgojeni v občutkih krivde… Zelo žalostno… Zdijo se mi kot slepo črevo v prebavilih evolucije…

Če se spoznajo na programiranje, to pomeni, da znajo služiti denar. Torej neko slepo črevo baš niso. So koristni člani skupnosti, saj so, domnevam zaposleni in plačujejo davke. Ne poznam brezposelnega programerja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Uf, ja, tudi jaz poznam nekaj ljudi, ki vsako debato speljejo na teorije zarot, potem pa poslušamo o NWO, MK Ultra, HAARP-u, chemtrailih, reptilijancih, pa o tem, da je Michelle Obama v resnici moški, o feminizmu in MGTOW kot zaroti za zmanjševanje populacije, baje se pol strelskih napadov na šole v ZDA sploh ni zgodilo, ampak gre za zaroto proti oboroževanju navadnih državljanov… Noro. Počakaj, da 12th DNA to vidi… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Mislim, da avtor ni imel v mislih računalniškega programiranja, ampak programiranje ljudi.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Meni je dokaj bizarno, ko folk trdi, da nas Američani načrtno zastruljajo s hrano, a ta kao najbolj zastrupljena generacija povprečno živi nadlje od vseh prednikov…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ma ne. Zares se ukvarjajo z računalništvom na tak ali drugačen način. Denar že znajo zlužit, to je pa tudi vse, kar dajo družbi. Bogo, zelo bogo. 12th me je spomnil na vse njih, ki zanikajo zdravo pamet v enem od prejšnjih pisarij. Zaradi odcepljenosti od reale, se jim v mozek lahko implementira najbolj nore teorije zarote. Pa še sami sebi se zdijo mega sodobni intelektualci in filozofi. In CT cvetijo, ena za drugo, karkoli se zgodi, imajo svojo noro bolno teorijo.

Ah te teorije zarote in tumasti zarotniki. :-))

Mogoče vam je poznano, da na svetu obstaja tisoče teorij zarote. Če poznamo le nekaj njih, se jim seveda smejimo, še bolj pa zasmehujemo ljudi, ki v njih verjamejo. Za to obstaja dober razlog. Zasmehujemo jih, ker tako želijo od nas naši pastirji. Obenem pa na drugi strani pridno igramo koristne idiote, ker verjamemo v neke druge “teorije zarote”. Že vidim, kako zmajujete z glavo in grabite za tipkovnico… da mi vse po spisku. :-))

Sedaj pa primer iz domačih logov, kako zadeva laufa:
V kokošland imamo en kup teorij zarote, v katerih ima glavno vlogo J. Janša. Ma kaj vse ta tip že ni naredil no. Sam tolk, da še nam babice ni ukradel iz groba. No sedaj pa tako… desni cel cajt trdijo, da je vse zarota Murgl, tistega malega sivega (pa ne iz vesolja ampak iz prekmurja) in nekih stricev iz ozadja. Prepričevati jih, da pa temu le mogoče ni tako… misija nemogoče. No pa vseeno tega tolovaja JJ za ušesa privlečejo na sodišče. Tko, sedaj pa ti bomo pokazali (in j***** vse po spisku). Tam zadeva pade in tedaj se oglasijo levi in začno kričati zarota. Zopet ima ta JJ v rokah sodišče, pomagali so mu od Brezigarce pa skor do papeža vsi (ki so desni seveda)… skratka ena sama velika zarota. Levi vedo, da je JJ kriv… in pika. Jih ne moreš prepričati v nasprotno. Misija nemogoče.

Nauk zgodbe:
Razen nekih ekstremno neumnih teorij zarote, kjer je težko identificirati, da nekdo politično, finančno, vplivno pridobi so vse ostale teorije zarote v bistvu produkt politike. Nekatere svetovno znane teorije zarote (tiste turbo neumne) pa služijo, da lažje svoje politične nasprotnike zmerjamo z bedaki, norci in ostalimi pridevniki.
Takoj ko je pa zraven politika, bi pa ljudje, če bi bili pametni začeli razmišljati s svojo glavo. In si postavili eno samo vprašanje: Kdo bo profitiral? (pa če verjamejo ali pa ne). Mi kot običajni plebejci sigurno ne, :-((

Nekaj takšnih teorij zarote je danes znanih kot resničnih in se ve, da so bile sproducirane, da so ljudje v njih verjeli (eni pač ne… ampak vedno politično pogojeno) Doseženi so bili politični cilji. Se spomnite tiste deklice, ki je pričala o hudodelstvih nad dojenčki v porodnišnici ob Iraški zasedbi Kuvajta, Iraškega WMD in Powell-ove galame v VS OZN, ali pa recimo operacije Gladio, Zaliv Tonkin … no saj se boste sami spomnili še česa. :-))

Khm, sedaj pa še samo nekaj zadnjih v vrsti, kjer nekdo steguje svoje parklje po nečem. Privatizacija vodnih virov, TISA… ma itak sami veste, čemu nasprotujete in kaj vam želijo tajno storiti za vašimi hrbti… skratka obnašajo se zarotniško kaj ne?

Ajde čao!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Žal poovčeni plebs bere en sam cajteng, rad posluša eno samo zgodbo, ker mu tako ni treba razmišljat.
To, da bi pa o isti temi prebrali par člankov v cajtengov, tudi tujih, bog ne daj še kaj na netu, je pa praviloma že znanstvena fantastika.
…in tako je poovčeni plebs vedno znova do golega ostrižen. Periodično seveda.

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

In kaj naj bi naredil Janša? Ker ne poznam teorij zarote, ki bi njega vključevala (razen Mikostonovega bloga, ampak ne verjamem, da njega kdo prav resno jemlje).
Za manipulacijo folka sploh niso potrebne zarote, ampak samo čim bolj klišejske reklame. Čisto vsak nov čudežni izdelek za hujšanje je prodajna uspešnica. Imam kolegico, ki dela v slo podružnici velikega koncerna in pravi, da se prodaja vedno občutno poveča, ko povečajo št. reklam na TV. Pa jogiji za tisoče evrov – še v “starih” časih pred izbruhom potrošniške mrzlice sem si dala delat vzmetnico, takrat si pri nas lahko kupil samo Jogi. Bila je precej dražja od teh, ampak če me spomin ne vara, nisem dala več kot sto mark zanjo. Danes bi mi zanjo lahko izpulili 500 evrov. Za zelo podobno stvar. Res ne verjamem, da so vzmetnice danes desetkrat boljše …
Sploh ni treba biti ajnstajn, da se pustimo zmanipulirat.

Čakaj, zakaj bi tebi kdo … vse po spisku? Saj si čisto lepo povedal. Sama se zadnje čase še največ ukvarjam s teorijo zarote slovenske ekstremistične levice. Totalen žur, ti povem. 🙂

ena mojih najljubših…..risank:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close