Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Konstruktivne debate

Konstruktivne debate

Na,zdej pa imaš !

Ali veste zgodbico, kako se spece ziva rib. Tako!
Najprej zakurima u spagert. Pol pa dama gor na
spagert panva. U panu pa ziva rib. Pa pakrijemo.
Pa cakama, pa cakama. Pa mal pagledama. Pa
ziva rib se ni specen. Pa se mal packama. Pa spet
pagledama, pa ziva rib se zmeri ni specen. Pal nas
pa ze mal pajezi, pa patrkama pa panvi, pa rece
ziva rib: Kdu je? Pa recema mi: Palicija! Pa rece
ziva rib: Na, zdej sma pa pecen!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Na žaru pecene so ta boljši,kaj ?

Torej. Daš jo na žar,pa jo tako s pirom zaliješ,da se utopi,
pa tako grdo pogledaš ke u oči,da scvre od strahu.

A se kaj pocakava zajcka. Jaz zlagam oprano perilo,
tako mimogrede pokukam tu gori in cakam, pa cakam,
pa se cakam …. kaj pravis, pocakava se malo?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Marija,draga,jaz ne vem.
Kam so se porazgubili,so na chatih…,meni se tja ne gre,
ker je preveč pretvarjanja tam.
Sem že šla na tvoj e-pa tisu.

Na,sedaj pa še grmi.
Gmajnica bo mokra .

Seveda jo imam koštruni, deteljico zate. Veš, hudo se strinjam s tem kar si napisal. In tu nimam kaj dodat, bom spodaj še nekaj dopisala.
cmoka ! In ne bit slabe volje no..

Ja,kje si pa bil?
Tu smo te pa tako rabili,pogrešali….

Nioba, zaječk, tko je: pri nas grmi in se bliska,
in kadar pride do take jeze narave, moramo vse
pogasiti, izključiti in tako dalje in tako naprej, če
ne nam pa potem vse crkne. Rada bi še bila z
vama, a če si bom to dovolila sedaj, mi lahko
gre vse v maloro, potem pa se ne “vidimo” in ne
beremo več. Na vsak način je boljša ta varianta,
da potegnem štrik ven in da se jutri kaj beremo.
Imejta se lepo, lahko nočko vama in vsem
ostalim želim, jutri pa, jutri je nov dan, vselja
in zadovoljstva nam najbrž v trgovini tudi ne bodo
dali brezplačno, zato, keš na plan ……

Na konstruktivne debate jaz težko kaj odgovorim. Le kratek čas sem z vami,zato ne vem o čem vse je debata že tekla in se bojim,da bom užgala kako že 999999 krat predelano,zanima me pa vse ! Kakšne konkretne debate res tu nisem še zasledila v tem malo časa,
torej, moje mnenje je,da držijo besede Nikite. Ste se malo na odpočivanje dali.
Prav je tako . To sigurno poterbujete . Druga moja teza pa je,da sedaj samo še na en svoj piknik al srečanje čakate in to zelo nestrpno.
Tako se pogrešate,da se tud pogovarjat ne morete več resno.
Moj predlog – MA,DAJTE,KDAJ BO ŽE TA PIKNIK ! Takoj organizirat,da se u živo narežite,pa bo šlo naprej.
Hvala za poslušanje

Tkole, zajček nima nobenega rešpekta hehe…lahko vedno povem kar mislim. Res je točno tako, da ima vsak možnost zjutraj že, ko vse sameva objaviti temo na katero se bomo oglašali z bolj resnim odzivom. …eni takoj, drugi ko bo dopuščal čas.. Tudi je res, da sama enostavno resnično nimam časa, da bi se nekaterim resnim temam popolnoma posvečala, ker sem omejena zaradi dela, na kratke poste. Pri tem naj povem , da mi je ta forum za razvedrilo in sprostitev, in mi dejansko bolj ležijo lahkotne teme, ker imam v svojem življenju žal resnih tem preveč. In sem včasih preobremenjena z nimi, pa potem več kot potrebujem zabavo, hec in sprostitev. Le tu se lahko včasih od srca nasmejim, včasih se vprašam, če vas in vaše dobre volje ne bi bilo, ali bi se sploh še smejala…bi se znala še smejati.?.. Pa to ne pomeni, da ne bi znala resno razmišljati, tudi ne, da tega ne bi hotela……Se pa vedno lahko obrnem na vas , to vem, kadarkoli in dobim vaš nasvet, pomoč. Tudi odgovore na zelo resna vprašanja. Samo, da nanje dobim odgovore, jih pač moram postaviti. Ne morem čakati, da to namesto mene naredi en drug. Zato, ker je tisti drug lahko tisti dan bolj ranjen v komunikaciji, pa mu ne gre in se mu odpre, ko začne razmišljati o temi, katero je nekdo drug odprl.
Nismo puhli, smo ljudje s težavami, le kdo je brez njih. Menim, da smo le skupina ljudi , ki verjame v ljubezen , dobroto, poštenost in iskreno prijateljstvo , in prepoznavamo iste somišljenike. Odločeni smo, da si medsebojno zaupamo in se povezujemo med seboj. Ravno tako prepoznavamo druge, ki si izberejo isti nacin mišljenja kot način življenja.
Ničkolikokrat sem že dejala, eden ni nihče, le vsi nekaj smo. In vsi moramo prispevati k umetnemu dihanju, katerega potrebuje naš forum. Vsi, brez razlike. Ne samo šinfat in kritizirat, vsak naj da svoj prispevek in naj se trudi po svojih najboljših močeh. Ponavljam , prav vsak. Toliko časa bo ja vsak našel, kaj se to pravi !
Če ni posta napišite ga . Vam je kaj do našega prijateljstva tuki gor ? Znate ceniti tisto kar smo s tem forumom pridobili ? Mislite, da bi obstajalo, če ga ne bi bilo ? Bi se spoznali tako dobro, bi nastala taka lepa znanstva, drug od drugega se učimo…. dajte razmislit in zaboga milega cenite vendar tisto kar imate ta hip, ta trenutek , ne potem…
Bemti, seveda se včasih pišejo kozlarije, ko pa nastajajo monologi…ko nimaš kaj s kom in s čim….in kdo je temu kriv ? Tisti, ki se po najboljših močeh trudi, da vendarle karavana gre dalje…
Ali smo res taki, da začnemo nekaj ceniti šele takrat, ko nam stvar že uhaja iz rok…..

Nič naj ti ne bo nerodno. Vsak včasih mal zabluzi :))
Ja kako škatlico pa imaš Niobi ?

hehe, ti me kar prim Nioba, sej se dam ujet !

Se je vsak sam že vprašal, sem naredil dovolj, da zadeva teče dalje, ali sem sploh kaj naredil ??? In če nisem , bom sedaj..

I

yap Barbi, enostavno povedano , se zajček s tabo strinja….z marsičem…
pravzaprav ista valovna dolžina, le druge besede kot dol pr men :))))))))

cmoka!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ja,že spet Nioba !
Se pa oproščam,ker nisem hotela pikat,ne
s tem piknikom . Zasledila sem,da boste nekaj imeli….priprave….
Bom bolj tiho o stvareh,o katerih nič ne vem.
Meni osebno ste čist ušeč in še bolj,vendar mi ni vseeno,če že sami nekaj pogrešate. Seveda ima vsak svoje delo in skrbi.Tudi jaz dopoldne ne morem tu pisat,se pa zvečer nasmejem.Kot ti,dragi zajček.
Lepo ,lepo se še imejte………….

Nioba glej beri in poslušaj. :)))))))Ko prideš do konca tega mojega posta, boš videla v levem kotu napisano ” odgovorite na sporočilo “. No tko vidiš. Na koncu vsakega posta, ki ga bereš veš, ti to piše . In ti klikneš na tistega , na katerega želiš odgovoriti. To zato, da bomo vedeli, na koga se tvoj post sploh nanaša. Ne it na začetno temo. Ko bereš mene, klikni da želiš odgovorit na sporočilo in se bo navezalo name, ko bereš mariči, pa nanjo. Pa bo , boš videla. Če pa ne boš kaj vedela, me pa vprašaj, ti bom rade volje povedala, oki ???
Pa lepo nočko !! Pa kar pridno piši, si fejst punca !

Na,si mi hutu ,zajcek moj,pomagat,pa sem te zgrešila.
Tale škatla je taka,da z njo ne pridem nikamor.
To pazato,ker ne znam pristopit k delu. Očitno !
Prej ko mi uspe novo sporočilo najti,se ma vse naveliča.Pa ga moram še prebrat,pa odgovort…. greste vsi že spat.
Hvala za vnaprej,zajček.
Lahko noč

Nič ne de, bova pa jutri naprej :))))))))))

Jani, dej me zbud z kako lepo notico :)))))))))))
cmoka, dva, tri..

Eh.. zajček moj 🙂 sej nisem slabe volje.. bil 😉 samo.. sem pač povedal, kar mi je ležal na dušcu, čeprov.. se strinjam tud z B. s tabo pa še ne, ker še nisem vsega prebral ;)))))

JTLC!!!!!!!!!!!!!!

… ja zajček, Jani se strinja s tabo, ja :))))) dobro jutro… zajček in vsi ki boste tole temo danes… resno zagrabili :))))

nioba, dej ti klikni na povezabo.. zgoraj, pod postom… Posamična sporočila, in se ti bodo vsa sporočila zaprla, boš videla samo naslove sporočil. In ko boš videla samo naslove sporočil, bo zraven pisalo Novo z rdečo, tako da ti ne bo problem loviti novih vpisev :))) S tem, ko boš to naredila, bomo pa tud mi vedeli, komu odgovarjaš, ker sedaj kaže, kot da vedno odgovarjaš na glavno temo :))) Probi, boš vidla.. bo boljš :)) Pa dobro jutro :))))

Jani

Bi mi ne bilo vseeno Jani zate 🙂 .
lepo jutro….
tudi cmok….in čakam..

uh.. zajček, a čakaš.. da te zbudim 😉 no.. priznam.. nisem vedel na kakšen način nej to naredim.. pa sem rekel.. boš že povedu ;)))))) cmoka!!!!

New Report

Close