Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kontakt posojilodajalci

Kontakt posojilodajalci

Nujno potrebujem kontakt kakšnega zasebnega posojilodajalca – slovenskega. Prosim, samo resni odgovori na ZS. Hvala.

Predlog financiranja za ljudi, ki iščejo posojilo za nakup hiše, avtomobila ali financiranje njihovih različnih dejavnosti ali projektov. Ne oklevajte in nas kontaktirajte. Ljudem s fiksnim mesečnim prihodkom ponujamo kratkoročna in dolgoročna posojila. Ne oklevajte in nas kontaktirajte.
  E-pošta: xxx

Skoz sami posojevalci a obstaja folk, ki ma mal vec denarja pa ti lahko podari.
Jaz nikakor nemorem splavat iz krize, zarad teh ku… kreditov, delal 2 sihta sam nikakor iz krize, trudm se a razultata ni. Zdaj, k sem se dvojcice eno s posebnim potrebam socialna pravi,da mam dobro placo mi ne pripada nega, unih 100eur na mesec.

Še vedno iščem kontakt, gre pa za 1500,00 evr posojila, vračilo v 2 obrokih (junij in julij).

Imate nizek kreditni rezultat in imate težave pri pridobivanju posojila pri lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah? Ali potrebujete posojilo ali financiranje iz kakršnega koli razloga? Pošljite nam e-pošto
Email: [email protected]

Imate nizek kreditni rezultat in imate težave pri pridobivanju posojila pri lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah? Ali potrebujete posojilo ali financiranje iz kakršnega koli razloga? Pošljite nam e-pošto
Email: [email protected]

New Report

Close