Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kontra SonČku

Kontra SonČku

Bila je 16:00 … Delovni dan se je počasi bližal koncu in ravno sem se poslovila od Sprevržkota in hotela zapreti kamero, ko je potrkalo na vratih. Vstopil je on … lep kot vedno. Črna oprijeta majčka je poudarjala njegovo mišičasto telo in ozke kavbojke so mu tako lepo poudarjale napeto ritko.

V očeh sem mu brala, da si me želi … takoj sedaj, tam … … Prišel je tik k meni in me poljubil … strastno in nežno obenem … Od presenečenja sem pozabila odklopiti kamero, tako da je SP na drugi strani vse videl.

Zaklenil je vrata, prišel k meni in mi slekel srajčko. Nežno se je dotaknil mojih prsi, tako da so bradavičke stopile iz jamic. Posedel me je na mizo in me začel poljubljat po trenuščku. Odpel je gumbe na kavbojkah in me začel poljubljati še nižje …

(sam mal … nadaljujem potem … al pa če kdo nadaljuje namesto mene) :))) ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Slekel mi je hlače in se zagledal v snežno bele čipkaste tangice … Nekoliko jih je odmaknil in se prisesal na ščegetavček. Vlegla sem se na mizo in razkoračila noge in se prepustila užitkom.

Obdelal me je z jezičkom, da se je kar cedilo iz mene in nato si je odpel hlače in prodrl vame. Tako krasem občutek … ga čutiti v sebi … Dvignila sem se in se ga oklenila okrog ramen. Prijel me je za zadnjico in me dvignil, tako da sem obvisela na njemu. Začela sem gibat … gor in dol … vedno bolj močno … vedno bolj hitro … …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Kričala sem od vzburjenja … in čeprav so me bolele že skoraj vse mišice na telesu … sem se še kar nasajala in nasajala … in se drgnila ob njega … … hitro … globoko … dokler mi ni prišlo … … enkrat … … dvakrat … trikrat … … …

Posedel me je nazaj na mizo … mi razširil noge … in me nabijal … globoko, močno, strastno … ob tem me je stiskal za prsi in mi dražil bradavičke … … prišlo mi je spet in spet in spet … NAbijal je vedno hitreje … vedno bolj močno … … … in … … na vrhuncu užitka … mu je prišlo … prišlo vame.

……………..

Lp, Bgv

zakaj pa nisi tega napisala tam na “Glasuj zame”?! Namesto misli….. ma se grem stavit, da bi bila na vrhu s čisto desetko….:-)))))))))))

… no, kdaj bo pa men pršloooo!? No ;))))

tebi že zahaja…..

Ja žverčka, a ni dost, da se je šefe zdaj neki name spravil…
Kaj pa teb, a ti kaj prihaja ali zahaja ali…
:**

Hm … za to bo pa ja čebelca poskrbela, a? :=))))))))))

Lp, Bgv

Hm … bolj kot namesto misli, bi mogla napisat kot opis … :))) ;)))

Lp, Bgv

Hja, meni pa je že odšlo….
:-)))
Ej, ne jemlji toliko k srcu, danes sem bolj špikaste volje, si pač prvi naletel na minico…. vojska, mirnoooo.
Viš, jaz sem pa v arteljeriji….. saj se tako reče, ne?! :-)))
Sem hotela tudi jaz v vojsko, pa so mi rekli, da odpadem zaradi mer….

Imam namreč predolg jezik.
😉

Evo me nazaj… za sikundo :-

Oho, zdaj bo men prhajal pri čebelci… ker ste me tako ogrele :)))) No, pa saj mi tudi drugače :))))
Bgv, dobr pišeš!!!
Lp!

…. a veš, da grem ravno danes- pop. oz. sedaj… hi hi… zopet v Lj. se nekaj menit z našo vojsko :)))) Da vidimo kaj bodo rekli o mojih merah ;)))
Lp!

vse O.K., zaradi jezika ne boš imel problema. Pazi pa, ko ti bodo merili GLOBINO…..:-))))
Menda to včasih zdaj dela ena Sestra – ups, pardon, sestra…… eeee, medicinska.

haha..lumpa to mi deli..mene zdele cajt base..ampak bom nadaljevala bom..polej..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A moram bit glih pri vsaki svinjski procesiji zraven?
;-))))

Žverči z jezikom zamahne…..150 jih omahne!
😉

Pa itak, frend … sam škoda, ker nimam tiste kamere, ane? :)))) ;))))

Pa pozdravček tja na delo … :-**********

lp, Bgv

A lahko tvoj jošk še tu v službo instaliram za ozadje?
;-)))

A SI TI MAL MUNJEN???????????!!!!!!!!! Hej … srce … sej si moj prjatu in vse … sam … oštja … glih da bo vsak tujc (pa tut kak naš), ki bo prišel tja k tebi, buljil v moj jošk … hm … ni priporočljivo .. .

Pa da ti narediva še kdaj z miškotom kak surprise in te prideva obiskat … Hm … … on ve kake joške mam … ni tko ku .. že veš kdo … ;))) :))))

Lp, Bgv

Provokacija deloma uspela!Pol pa na mail kaj več robe!
;-))))))

A me ti danes mal v glavo je*eš???? Grrrrrrrrrrrrrrrrrr .. že prej na MSN-ju … zdej še tu … Ja … zgleda, da ti luna škodi … … al pa kej druzga … :)))

Dej že enkrat naskoči ženo pa se sprazni … pa mulca tist cajt v sobo zapri … pa kokice mu naredi … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Na mail pa nč … tko … ker si lump danes … … :-******

lp, Bgv

:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Un’emozione per sempre

vorrei poterti ricordare così
con quel sorriso acceso d’amore
come se fosse uscita di colpo lì
un’occhiata di sole…

vorrei poterti ricordare lo sai
come una storia importante davvero
anche se ha mosso il sentimento che hai
solo un canto leggero…

sto pensando a parole di addio che
danno un dispiacere
ma nel deserto che lasciano dietro sé
trovano da bere

certi amori regalano
un’emozione per sempre
momenti che restano così
impressi nella mente

certi amori ti lasciano
una canzone per sempre
parole che restano così
nel cuore della gente

vorrei poterti dedicare di più
più di quel tempo che ti posso dare
ma nel mio mondo non ci sei solo tu
io perciò devo andare

ci sono mari e ci sono colline che
voglio rivedere
ci sono amici che aspettano ancora me
per giocare insieme

certi amori regalano
un’emozione per sempre
momenti che restano così
impressi nella mente

certi amori ti lasciano
una canzone per sempre
parole che restano così
nel cuore della gente

nel cuore della gente

certi amori regalano
un’emozione per sempre
momenti belli che restano così
impressi nella mente

di quelle che restano così
nel cuore della gente

……………………………..

:-****

Lp, BGv

In še to pedračino od ramacotija mi vtakneš v rit!
Buuuuuuuuuu!
🙁

Ti dam jst pedračino … grrrrrrrrrrrrrrrr … Prov lepa pesmca je … da veš … …

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu … nazaj!!!!

Lp, Bgv

New Report

Close