Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kontracepcija

kontracepcija

Tabletk ne jemljem… Kondom se mi upira… Kaj predlagate?

Računstvo (‘varni’ dnevi), vzdržnost…?

Zakaj se ti kondom upira?

Varni dnevi… no, ja,
vzdržnost… odpade
kondom… kaj vem, ni mi ravno filing, pa tudi moj se pritožuje, da je brez boljši občutek…

Kaj pripročate?

Maternični vložek, navadni ali pa Mirena, če sta pa že “dovolj stara” pa sterilizacija.

A kdo ve natancno kako se racunajo plodni dnevi?

Če imaš m točno na 30 dni je to petnajsti dan menstruacije. Oziroma naj bi bili to trije dnevi. Torej če si imela m 1 v mesecu, imaš plodne dneve 14, 15 in 16 v mesecu. Približno takole gre.J az sem kar vprašala svojega ginekologa, pa mi je povedal.
Vendar ne moreš dati roke v ogenj, da v drugih dneh ne boš zanosila. Nekaterim se zgodi. Po moje je še najboljši izliv zunaj, če se gre za varni,seks. Ampak … tu je pa spet vprašanje, ker gre za predsemensko tekočino, s katero lahko zanosiš …
No, ja …

LP

Hvala.

Ne seksaj! Ali pa mene povab, bom pazu!

V vsaki literaturi piše, sicer pa so navodila:
ženska ovulacija je 14 dni pred naslednjim perilom. 3 dni pred in 3 dni po ovulaciji ni varno seksati, ker se semenčeca enega ali drugega še vedno aktivna. Težava: ne veš, kdaj bo naslednja menstruacija.
LP

e

Odgovor na objavo uporabnika
bla bla bla, 01.08.2024 ob 20:23

Odgovor na objavo uporabnika
Multilink, 01.08.2024 ob 20:16

Odgovor na objavo uporabnika
bla bla bla, 01.08.2024 ob 19:59

Štos je v tem, da on noče ene teme in da tam razglablja. on se hoče igrat skrivalnice, krast nike, bluzit nebuloze. Glavna fora mu je, da neko normalno temo poserje s svojimi blesarijami in kot pravi jo ugrabi. Ali pa da odpira blesave teme z butasto vsebino. Tako da je tvoja ideja nesmiselna. To je podobno kot so moderatorji dali poseben forum za ravnozemljaše in njihove butaste teorije, pa nočejo biti tam. Oni hočejo provocirat in gnjavit vse ostale. To jim je vsakdanji kruh.

Hvala za to pojasnilo.

Saj si ne obetam nobenih čudežev, predvsem ne čez noč. Kot rečeno, imam čas in ljubi se mi trenutno. To in nič več.
Vseeno pa mi ni všeč ta grda Kokošijeva navada vmešavanja. Po tolikih letih aktivnodti na tem forumu bi celo Kokoši že izumil ksko novo finto, malo osvežil dogajanje in morda celo požel odobravanje. Z eno in isto finto nagajanja pa je zoprno dolgočasen.

Z vsem tem se strinjam! Ampak glede na to, da ne parira po intelektu tistim ki ga z argumenti potolčejo, so njegovi odgovori njim samo žaljivke. in ker se potem počuti še bolj nevrednega, hoče vse pred seboj porušit. kot mali otrok, ki ga zgrabi histerija. In namerno uničuje teme, krade drugim nike in se pri tem hahlja. Prvovrstni bully in zalezovalc pač. Vse pa izhaja iz njegovega sovraštva do samega sebe.

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši anonimno, 01.08.2024 ob 20:28

Odgovor na objavo uporabnika
aj aj aj, 01.08.2024 ob 20:14

Odgovor na objavo uporabnika
preboli, 01.08.2024 ob 20:08

Odgovor na objavo uporabnika
Multilink, 01.08.2024 ob 19:08

3615 in Gggg

Ne želim biti zanimiv, niti izpasti pametno. Mirno preskočite, tema je namenjena le Kokošiju.
Lahko seveda dodajate svoje domislice in komentarje, mene ne motite niti najmanj, vi pa po lastni presoji.

Kokoši dobi le svojo lastno temo, da mu ne bo potrebno skakati v vse ostale. Dvigujem mu popularnost in omogočam, da na enem mestu obračuna z vsemi multilinčnimi neinteligentnimi in še kakšnimi nasprotniki.

Ima kdo dober razlog, zakaj ne bi kazalo našega Kokošija malo bremzati, če si on domišlja, da lahko vse druge nadleguje?

Menim, da imam dober razlog, da se ga lotim. Doslej se je on tukaj loteval vseh po vrsti brez utemeljenih razlogov. Zakaj bi smel to početi v nedogled? Ker je bolan? Eh. Mnogi od nas smo bolani, pa zato ne gnjavimo drugih. Ker ima namišljene nasprotnike in si ni sam kriv, da mu elektronika ne deluje brezhibno, pa se nam mora smiliti? Smo ga dolžni tolerirati?
Zakaj bi on lahko skakal v teme, kradel vzdevke, motil potek debate, delal zdrahe? Ker on pač takšen je in ga poznamo? Fuck off. Enkrat je dovolj.

Blokirati se ga ne da, ker ni prijavljen. Lahko pa dobi lastno porcijo nazaj.

Zakaj že ne?

Pupa Glupa še vedno si tu? Ne moreš preboleti, da te je kokoši izgnal in razdrl vašo skupino? To dobiš, če se z vragom družiš. Vse kar je on počel ženskam je nedopustno. V časih ko je bil še viharc, polarni, modri val in slično. Nekateri nismo pozabili.

daj Kura, odjebi!

pa daj vsaj način pisanja spremeni no, če se za drugega izdajaš.

Zakaj pa naj bi jaz to napisal, če sem te pa prej nazival kot moškega? Ta oseba te pa kot žensko naziva.

 

 

………………………….

Odgovor na objavo uporabnika
preboli,

01.08.2024 ob 20:0

Pupa Glupa še vedno si tu? Ne moreš preboleti, da te je kokoši izgnal in razdrl vašo skupino? To dobiš, če se z vragom družiš. Vse kar je on počel ženskam je nedopustno. V časih ko je bil še viharc, polarni, modri val in slično. Nekateri nismo pozabili.

……………………

……………………

 

Hvala za komentar. Sej “PUPA GLUPA” ni zgolj ena oseba, tudi ona je zgolj eden od alteregov enega od teh petih zaostalih debilov(vse zavoženo, incelovsko, nedofukano, suhe veje). Le da je eden, največji revež, ki se najbolj ukvarja z mano, najbolj aktiven od vseh.

 

Drgač pa hvala za komentar. 🙂

Vedno bolj jasno postaja, da me večina podpira, medtem, ko ena sama oseba tukaj joka in me kritizira pod veliko vzdevki.

Samo to je res velik revež, res sem ga prizadel. Res pa je, da to njegovo jokanje že malo patetično deluje. Ampak kaj češ, revček je pač revček. Ni mu bilo z rožicami postlano in to je vse kar ima.

Odgovor na objavo uporabnika
VEČINA HA HA HA, 01.08.2024 ob 20:36

ogromna večina tvoje budalaštine preskoči, bebo retardiran.

eni tu pa tam kaj napišemo ampak itak je brez veze, kot bi se odbijalo od tebe.

verjameš kar hočeš verjeti, ker drugače bi te do konca zjebalo če bi vedel kakšna je dejansko resnica.

Odgovor na objavo uporabnika
VEČINA HA HA HA, 01.08.2024 ob 20:42

pa še to: ajde, pustimo nas ki pišemo z različnimi vzdevki v različne teme. Ampak če bi te kdo podpiral, bi te vsaj par od registriranih vzdevkov podpiralo.

pa te nihče ne! noben te ne more prebavljat, od crazy frog, prek Alarie, matiasa, Julija, modregavraga, Zartrose..

absolutno nihče ti ne ponudi podpore čeprav si jo iskal in se jim prilizoval. noben od registriranih te ne prenaša. niti eden.

zakaj pol misliš da pa te prenaša kdo od ostalih? ogromno jih piše proti tebi, v celi temi najdeš mogoče enega ki te “podpira” in potem skleneš da te večina podpira. vsi ostali ki te ne, so pa eden ali dva pod multiniki.

od kod ta sklep? kje ti vidiš podporo zate?

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši anonimno, 01.08.2024 ob 20:45

A zdej ker si z malo začetnico stavke šel pisati, pa ti bomo verjeli, da si kar eno nov, ki se je oglasil? 😀

 

Daj no revež, umiri se, da ne boš na psihiatriji končal. Nehaj se že jokcati, če imaš vsaj malo ponosa in dostojanstva.

Pojdi neumne teme raje odpirati, saj zaostal itak si.

 

Ne da se mi več z tvojimi otročarijami in psihološkimi težavami ukvarjati. Raje bom kradel tvoje vzdevke in te smešil, ti prevzemal debate z drugimi ljudmi pod tvojimi vzdevki… Pač to početje me bolj zabava, kot se s tabo direktno pogovarjati, ker si bebav in kr neki. Zato pa si tako osamljen in si sam končal v življenju, da zdaj s svojo neskončno debilnostjo utrujaš ta forum.

Odgovor na objavo uporabnika
Madajnodaj, 01.08.2024 ob 20:47

Jaz mu vedno napisem le:

“Kura, S. P. I. Z. D. I.”

Pa se to se mi zadnje case ne da vec. Skoda prste obrabljat za tako brezvezno spako.

 

Odgovor na objavo uporabnika
Multilink, 01.08.2024 ob 20:50

Saj ni edini takšen. Med nami živi cel kup ljudi z enakimi težavami. Kar se Kokošija tiče, bi lahko kar stavil, da nima ob sebi nikogar, ki bi ga vsaj poskušal usmeriti po pomoč ali še bolje SAMOPOMOČ.

Sam še vedno gojim kanček upanja, da pri njem ni vse izgubljeno. Saj ni vedno popolnoma ubrisan, ima tudi svetlejša obdobja.
Morda pa mu lahko tukaj nakažemo, kje se mu splača vlagati trud vase in postati zadovoljnejši človek. Upanje umre zadnje.

Odgovor na objavo uporabnika
Multilink, 01.08.2024 ob 20:59

Kokoši, vsaj tole si zapomni: pišem ti izključno pod vzdevkom Multilink. Pravzaprav si mi ga dal ti par dni nazaj, ko sem bil Ali je lahko bolj noro. Ti si mi ga na nek način izbral. Zato ga uporabljam zate in kot že povedano, se ga bom zate držal cel teden. Če bo potrebno, pa še dlje.

Vsi ostali tukaj so nekdo drug. Meni ni potrebno spreminjati vzdevkov, da bi samega sebe podpiral, kot to počneš ti. Že samo tukaj si uporabil vsaj tri različne in izrekal podporo samemu sebi.

Za razliko od tebe jaz tudi ne žalim, če nisi uspel opaziti. Se znaš tudi ti kulturno pogovarjati ali ti je res tako veselje delati sramoto samemu sebi?

Odgovor na objavo uporabnika
porka madona, 01.08.2024 ob 20:59

Ignoriraj ga, da se prepir neha.

 

New Report

Close