Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kontracepcijske tbl pri štiridesetih?

kontracepcijske tbl pri štiridesetih?

Nikoli še nisem imela KT. Sedaj pa razmišljam, da bi jih, ker sedaj me je pa res strah, da bi zanosila, pri teh letih.
Je katera tukaj že stara 40 let in je še na kontracepcijskih tabletah? Kot vem, so včasih starejšim odsvetovali KT zaradi večje nevarnosti tromboz…..ne vem, no….
Nasvet?

sicer nisem toliko stara… vendar na mojih (v navodilih piše), da jih ženska lahko jemlje vse tja do mene… v kolikor pa je strastna kadilka pa vsaj tam do 35 let.

lp

moji sodelavki so jih nekaj let nazaj ukinili- dopolnila je 36 let. Kako je sedaj pa ne vem.

44 let, uporabljam tbl. Yarina, prvi mesec.(baje odvajajo vodo…)
Prej pa vrsto let tbl. Marvelon

Kaj pa kakšna druga kontracepcija?

Kondom?

Sterilizacija?

Se mi zdijo tabletke najmanj “dobra” stvar. Jaz grem na sterilizacijo.

meni pa jih je zdravnica ravno predpisala zaradi zelo bolečih in močnih menstr. zanosit itak ne morem po naravni poti.ko sem jih 12let nazaj jemala sem imela menst. samo 3dni pa še to malo in nič bolečih,sedaj po drugem porodu pa živ obup z bolečino-stara bom 39 in jih bom verjetno jemala-saj če bi bilo za kaj nevarno jih nebi predpisali.

še to, po prvem porodu sem jih jemala 12 let,pa ni nobenih posledic-takrat stediril m.

jaz jih niti ne smem; nič kaj vsebuje hormone.

Če ti je namenjeno da boš imela otroka pa ga boš imela ,ne razumem zakaj kontarcepicjske tablete ???

hehe zlatka, bravo, še en biser iz bogate zakladnice

od kod jih jemlješ

Zlati,

daj se malo sprehodi po avtocesti, tako, cik-cak. Saj, če ti ni usojeno, te itak noben šleper ne bo zgazil, če ti pa je, te pa lahko tud na poti v službo kdo zadane, anede?

Dobra fora, tale “zlatka”, kdorkoli si je zmislil tole figuro ;))))))))))))))))))

Stara 41 let, jemljem Logest, tudi zaradi bolečih in nerednih menstruacij, tako da zame so “dobre”.

Tudi jaz pri štiridesetih že zadnjih 7 let na KT – brez težav, moj ginekolog pravi da jih lahko jem brez premora do mene, sploh ker nimam namena več imeti otrok.

lp tinca

Vazektomija.

New Report

Close