kontrolni zdravniški pregled-kontakti
Avtor: kandidat
Naslov: Re: odvzem.
Pozdravljeni, mene pa zanima, če kdo ve, kje se najlažje opravi kontrolni zdr. pregled. Predvsem me zanima na področju Ljubljane, lahko mi poveste tudi generalno. Se pravi, da ti dodelijo osnovno delavnico , itd. Hvala za odgovor.
Pozdravljeni, n aspodnjem naslovu najdete kontakte za opravljanje kontrolnih zdr. pregledov. Lp
Pozdravljeni, na spodnji povezavi imate seznam zdravnikov za konntrolne preglede. Cena pregleda je okrog 120€ in dodatni stroški so še glede na to kaj Vam zraven še določijo da morate opraviti (eduak. delavnica=140€, varna vožnja=250€). Lp
Pozdravljeni!
Po prejemu sklepa o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja ali sklepa za začasni odvzem vozniškega dovoljenja je opravljen zadravniški pregled bistvenega pomena, saj brez njega sodišče vsak predlog zavrže!
Na podlagi preko 220 individualnih izkušenj po uvedbi novele Zakona o prekrških in Zakona o voznikih vam v naši pisarni poleg ostalega nudimo tudi:
– nasvete kam na kontrolni zdravniški pregled in nasvete o potrebnih zdravljenjih pred pregledom v primeru hujših težav z alkoholom;
– ostale nasvete in vodenje skozi postopek.
Takoj po prejemu sklepa o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja ali sklepa za začasni odvzem vozniškega dovoljenja napišite na njegovo prvo stran datum prejema. Poskeniran sklep in morebitno vabilo na zaslišanje čimprej pošljite na našo elektronsko pošto XXX. Priložite tudi vaše kontaktne podatke (GSM).
S pravočasnim odzivom boste obdržali vozniško dovoljenje in privarčevali visoke stroške ponovnega opravljanja vozniškega izpita.
Ne ostani brez vozniške!
mag. Uroš Zadnikar, univ.dipl.uir.

Pozdravljeni,
Meni je pregled celotnega kartona za delo v posarni popolnoma nesprejemljovo! Mislim da bi bilo to potrebno spremeniti (v tujini ni nikjer tako!). Ali mora zdravnik ki ga placa delodajalec (vecja moznost prenosa informacij) in videti celotno tvojo sliko 40 let, kaj si vse mel!
Naprimer:
– ali mora vedeti da imas glivice na nogi?
– da so te doma tepli?
– da so te spolno zlorabljali?
– da si imel spolno bolezen?
– da si pred 15 leti jemal antidepresive zaradi smrti v druzini?
– da si imel anoreksijo?
– da imas obrezan spolni organ?
– da si imel garje?
– da imas hemoroide?
Jaz sem pred 10 leti imel cel kup stvari (skrbel za bolanega oceta, umrla mama, financne tezave, in sem popolnoma padel, potreboval antidepresive,…..to ni bila bolezen ampak splet okoliscin! Danes sem zelo uspesen v sluzbi…a vedno ko grem na pregled in menjam sluzbo moram razlagati zdravnici ki me ne pozna…
Ali moram res vsakic znova obujati spomine na to obodbje in se pocutiti kot nek depresivc!
In to osebi ki me ne pozna in si morda misli, to je pa en skriti psihicni bolnik?

Manj kot poveš bolje je, ker bolje je tvegati, da ti ga odvzamejo naknadno kot, da te imajo za psihičnega bolnika že prej, ker če te le sreča ni dokonca izdala je dovolj kartoteka in potem malo počikira, če imaš epilepsijo, si pijanec in tako naprej in če imaš srečo ti ne težijo preveč, če pa nimaš sreče pa zato, če si preveč povedal lahko padeš (te pošilja k psihologu) in zdravnik spregleda kakšno pomembno malenkost, recimo očesni pritisk ali priznaš, da uživaš marihuano pa spregleda dvojni vid zaradi okvare.

Pozdravljeni, ne bi vedel. To je vprašanje za kolege okuliste. obrnite se na http://www.optika-krstic.si, 01/426 18 18
info@optika-krstic.si. Lp

Pozdravljeni, žal ne vem kakšne so posledice, povprašajte v forumu zdravnikov oz. optikov na MON-u. Predvidevam, da verjetno lahko greste k drugemu zdravniku na pregled glede na to, da vam je prejšnji prepovedal k njemu. Lp

Pozdravljeni, na zdravniškem pregledu vam piše kaj morate opraviti. Če se ne znajdete pokličite ordinacijo, kjer ste opravljali pregled. Lp

Pozdravljeni, v kolikor je prejmes sklep o zacasnem prenehanju vozniskega dovoljenja in si sele narocen na kontrolni zdr.pregled in je prvi prosti termin cez 2 tedna, je mozno predlozit pisno potrdilo zdravnika o datumu pregleda in nato sele zdr.spricevalo.( rok za pritozbo na sklep je namrec 3 dni)ali bi bilo smiselno zaprositi za podaljsanje roka?
Pozdravljeni, pri predlogu za vrnitev začasno odvzetega v.d. je potrebno predložiti izvirnik kontorlnega zdravniškega predloga. Če bo k predlogu dodano potrdilo, da čakate na pregled bo predlog zavrnjen ali pa boste pozvani, da dostavite pregled. Brez pregleda vam ne bodo vrnili zač. odv. v.d. Pri predlogu za t.i. pogojno obdržanje v.d. pa sodišče sprejme potrdilo o čakanju na pregled in vas ponavadi pozove, da do konca poteka pogojne dobe dostvite pregled . Kot ste navedli je rok za pritožbo tri dni. Za to ne potrebujete kont. zdr. pregleda ampak spišete pritožbo oz. ugovor s čemer se ne strinjate. Lp