Kopalisce Kodeljevo, minusi
Starejsim je dostop v olimpijski bazen onemogocen. Na vsaki strani ob tribuni so stopnice. Lansko leto je bila ob vsaki strani stanga da si lazje vstopil in izstopil iz bazena. Letos je pri obojih samo ena stanga tako da ce nisi akrobat ali mlad, ne mores iz bazena. A je tak problem in strosek to urediti? Dezniki so ali pokvarjeni ali jih je premalo. A lansko leto jih je bilo dovolj. Na vodi pa dobesedno plava umazanija. Ce kdo ve kako in kdaj ocistijo bazene? Mol naj gre malo pogledat kaj se dogaja tukaj z denarjem.
Letos še nisem bila na Kodeljevem, nameravam ta teden. Meni je bilo zmerom čisto.
Sem bila pa letos na enem drugem kopališču ene parkrat – nedaleč od Ljubljane, pa ne povem, da mi tja ne pridete. Ker je več kot polovica cenejše kot ljubljanska kopališča. Pa tudi čisto je in gužve ni.
Ljubljanska kopališča so mi ful DRAGA. Ja, v primerjavi z nekaterimi nedaleč od Ljubljane. Vseeno grem tudi na Kodeljevo vsaj 1x ali 2x letno, drugače obiskujem naravna kopališče vse konce SLovenije.
pikimepiki, 08.07.2024 ob 20:51
Letos še nisem bila na Kodeljevem, nameravam ta teden. Meni je bilo zmerom čisto.
Sem bila pa letos na enem drugem kopališču ene parkrat – nedaleč od Ljubljane, pa ne povem, da mi tja ne pridete. Ker je več kot polovica cenejše kot ljubljanska kopališča. Pa tudi čisto je in gužve ni.
Ljubljanska kopališča so mi ful DRAGA. Ja, v primerjavi z nekaterimi nedaleč od Ljubljane. Vseeno grem tudi na Kodeljevo vsaj 1x ali 2x letno, drugače obiskujem naravna kopališče vse konce SLovenije.
Sem bila pa letos na enem drugem kopališču ene parkrat – nedaleč od Ljubljane, pa ne povem, da mi tja ne pridete.
Ne samo da si zmešana, tudi pokvarjena si. Ljudje itak hodimo na morje, vi glivičarji se boste pa že razporedili po teh septičnih jamah.