Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kopalke calzedonia

Kopalke calzedonia

Kje v LJ. ali Kranju jih prodajajo? Ali imajo silikonske vložke ali jih morda lahko všijejo? Ali imajo kje v city parku ali BTC-ju ali v centru mesta kake dobre dvodelne kopalke? Hvala in LP

V Ljubljani je ena trgovina nasprot hotela Slon, tam pod nebotičnikom, pa še ena je na Trubarjevi. Verjetno je še kje kakšna. Tiste, ki sem jih gledala nimajo silikonskih vložkov, je pa žepek, da jih lahko vstaviš.

Hvala, kje se pa dobijo blazinice za vstavit? Koliko pa kaj stanejo take kopalke in če morda katera pozna odpiralni čas teh trgovin? Hvala.

V Nami imaš kopalk z gelom in brez velikooo!

calzedonia trgovina je v mercator hipermarketu v šiški.

lp m

Jaz ti predlagam, da se sama sprehodiš od trgovine do trgovine in probavaš kopalke, ker je kopalk v trgovinah na morjeeeeee in ti jih mi res ne moremo zbirati, drugače pa še pregovor pravi: vsake oči imajo svojega malarja.
Res ti težko svetujemo kakšne so dobre, ker smo ljudje tako različni.
O trgovini so te pa že druge informirale.

Jaz s kvaliteto calzedinie nisem preveč zadovoljna. Izredno hitro namreč popustijo šivi, pa parat se začnejo in muckat na riti.
Tako da, eno sezono še zdržijo, kaj več pa ne. Razen, če res, ful, ful paziš na njih, jih ročno pereš, ne posedaš po skalah …

New Report

Close