Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kopalke Nancy

kopalke Nancy

Drage bralke!

Imam eno veliko prošnjo. Ali morda katera ve, kje lahko kupim kopalke Nancy.
Predlagajte še kakšne ve nosite. Sama imam težavico: zgoraj me ni veliko skupaj, zato sem razmišljala o kvalitetnih kopalkah z gel/oil bra-jem. Je pa res, da na veliko športam, kar pomeni, da takšne kopalke ne bi mogla imeti ravno za skakanje v vodo, surfanje, odbojko na plaži itd. Ali poznate kakšen lušten športni model, ki bi pasal tudi moji (ne)velikosti. 🙂
Hvala vnaprej.
Lep sončni pozdravček,
Pija

Če si iz Ljubljane, potem ti lahko pomagam.
Nancy ima svojo trgovino Ocean.Nahaja se ob Ljubljanci. Če greš od Samsare naravnost, preko Zmajskega mostu ne moreš zgrešiti. Je malo naprej od Čerina.
nekaj modelov imajo tudi v Maski. To pa je malo naprej od Komune. Pri trgovini Mango.
Si pa zelo pozna in boš mogla kar malo pobrskat. Jaz sem kopalke kupovala ene 3 tedne nazaj in je bilo zelo malo modelov na voljo v moji št.! Najbolj so pobrane kopalke št. 38 in 40.
Sporoči katere boš kupila!!!

lp

Zanima me ali bo tudi popust ob razprodaji veljal tudi pr kopalkah Nancy?

Sama imam ravno obratni problem – zgoraj me je veliko. Nobena številka mi ne odgovarja, pa še samo enodelne nosim. Odpeljala sem se v Naklo, kjer ima Nancy Aljančič proizvodnjo. Tam so me izmerili, kopalke poslali po pošti in so super.

jaz močno priporočam kopalke walford (majhna trgovinica na štefanovi ulici, med beetovnovo in župančičevo). so sicer prekleto drage (20.000+), ampak postavo naredijo idealno. jaz imam hruškasto postavo, široki boki in skoraj nič prsi in sem doslej vedno morala nositi kopalke s košaricami, po možnosti podložene, kar pa me pri plavanju in laufanju po plaži zelo moti. v wolfordu imajo enodelne kopalke brez košaric, ampak elegantne in naredijo odlično postavo. so vredne vsakega tolarja, ki ga plačaš! mene je bilo najprej groza zaradi cene, ampak sem se kar odločila, ker se v kopalkah vedno slabo počutim – ali mi naredijo grdo postavo ali pa so neudobne. zdaj je tega hvala bogu konec. jih imam že drugo leto in so kot nove!

Tudi sama imam kopalke Nancy in imam isti problem kot ti: zgoraj malo.

Imam kopalke, ki imajo podložen modrček in izgleda enkratno. Sicer se pa nikoli ne sončim in kopam z modrcem. Imam ga bolj za okras.

lp

V Nami sem opazila precej modelov dvodelnih kopalk, ki imajo vse zajetni zgornji del, PA SRECNO!!

Majo jih v Emporiumu, ce pa si iz Lj, pa ti tudi Naklo pri Kr ni dalec, tam ma Nancy svojo trgovino in sigurno najvec izbire.

nad kopalkami Nancy sem tudi sama zelo navdusena.Lansko leto sem kupila en srckan model z lepo podlozenim modrckom in je super.Tudi letos sem sla gledat njene nove kopalke in so tudi te enkratne.Ceprav so cene malo visje,se jih splaca kupiti,ker so zares kvalitetne in super!

Drugace pa mislim da ima trgovino tudi v Naklem,nekaj malega v trgovinici Maska na Cankarjevi,pa tudi v trgovinici Ocean ima kar siroko ponudbo.

LP

Ali je možno kje dobiti dvodelne kopalke, kjer lahko izbiraš zgornji in spodnji del različnih velikosti. Dve leti nazaj sem jih namreč kupila v H&M in ker imam zgoraj zelo malo, spodaj pa veliko , mi taka izbira zelo prav pride.

Ločeno lahko kupuješ kopalke Skiny.

V Emporiumu lahko izbiraš med veliko znamkami.

v trgovini Maska mi je prodajalka rekla,da lahko kopalke Nancy v Ocean trgovini na Petkovskovem kupujes tudi tako (manjsi zgornji del,vecji spodnji).

Deklice, super ste!!!

Hvala za vse nasvete. Tale forum res pride še kako prav. Sicer močno pogrešamo Katjo, a ne, in vendar si lahko vsaj malo same pomagamo.
Mislim, da bom šla kar k Nancy v Kranj, zato vas LEPO PROSIM, če mi sporočite naslov, opišete pot. Nikjer namreč ne najdem njene internetne strani.
Drži torej naslednje: bolje kvalitetna, a draga, kot nepopolna in hitro uničujoča. In ne nazadnje: kdo ne želi poleti izgledati lepo!

Še enkrat hvala.
Pozdravček,
Pija

ampak jaz imam kolikor tolikor uredu postavo, razen to da mi se štev. ne ujemajo med modrcom in spodnjim delom. Ne maram enodelnih kopalk. Kaj potem je popust pr kopalkah Nancy in ostalih firmah ali ni?

Po avtocesti Naklo-zahod izhod, pred Petrolovo črpalko desno, (tabla) še malo zakrožiš med hišami in si tam. (privat hiša, v spodnjem delu je trgovinica). Modeli prejšnjih let imajo tam zelo ugodno ceno. S seboj imej gotovino (vsaj lani še niso sprejemali PK) Trgovina je odprta do 18 ure.
Veliko uspeha pri nakupu.

New Report

Close