Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kopalke-tangice…

kopalke-tangice…

…a kera ve kje jih prodajajo posamezno ampak take da se ob strani zavežejo….sm dobila ene v new yorkerju črne pa jih nimajo več takrat so ble pa te tud zadnje nobene druge barve…

Ma to je out Sasheen …….

meni je tud čisto mimo..

Sej verjetno to tudi sama ve….. ma če so ji všeč in se v nijh dobro počuti, nej bojo out kolkr čjo…… :)) Zdej so in tiste, ki veliko rit nardijo in kratke noge…… no, meni so te totalno out…..:))

Tvoj srček pa ne vsebuje ničkaj lepega pol…

jest bi ti tisto spagco potegnil pa pol scegetavcek pa muco polizal:)))

hahaha, svetko!

pa daj no!?! Čemu ali komu na čast je bla zdaj ta pripomba potrebna?

ej punce a na čolnu naj bom zavita v deko al kaj…mislm mate pripombe…pa če niste zadovolne s svojo postavo se oblečte v obleko za potaplat pa marš na plažo…jaz mam zase čist ok postavo in se upam hodt okol po plaži v tangicah sploh pa na čolnu…in te bedne fore zadržte zase….JA

Sasheen napisala:

“moj srček je poln žalosti in sovraštva do ljudi, ki ne marajo živali”

Pol imaš veliiko srčno napako, verjetno pa tudi možganski deficit.

a si ti počen al ja…to sploh ne spada v to temo ampak vseen…to je moj podpis če ne veš…zihr ne…k ti kr velik manjka v glavi-očitno…in če bi vedu kaj se mi je zgodilo tega ne bi napisu…tko da zapri svoj kljun in se brigi zase…pa če bi mel vsi radi živali tko k jaz pa še nekateri ne bi obstajal taki izmečki kot si ti!!!!

Saši žal so nekateri ljudje hujši od zveri.LP

ja Žan se strinjam najbolj mi gre pa na živce k te ljudje začnejo kr neki napadat k nimajo pojma za kaj se gre…sej mogoče če bi vedu ne bi zinu kej tazga-al pa bi sej nikol ne veš…pač tud taki morjo obstajat

SRANJE! Ker ste že zajadrali na to temo. Mal se zamisli, rajši mal to svoje sočutje na ljudi, predvsem otročke preusmeri. Zdaj se pa res tolk ljudi najde, ki pametujejo kolk so ludje slabi ker ljubijo živali. Men se ljudje veliko bolj smilijo.

Tam manjka “ne” ljubijo…

ej afna lej rada imam tako ljudi kot živali ne prenašam pa ljudi ki gredo delajo z živalmi ali jih mučijo…to je tako kot bi mučili otroka ki je nemočen-vsaj zame…živali se ne morjo brant in veš to kar se je meni zgodilo ni humano…no pa pustmo to…tud če se preusmerim v otročke (zaenkrat jih še nimam) bom še vedno imela rada živali in prezirala ljudi ki grdo ravnajo z njimi…upam da razumeš…in to kar se je zgodilo meni ne privoščim nikomur-ne iz živalco še manj pa iz človeškim bitjem(otrokom)

ne ne manjka ne ljubijo zato ker ti jih ni treba imeti rad na miru jih pa lahko pustiš vseeno…je tako…če jih ne ljubiš to ne pomeni da jih moraš mučiti ali pobijati…pa ne gre se za to..to ni ,mišljeno za take ljudi…

Jest mam rad koze…

Saj mi sploh ni treba odgovoriti – vse, kar sem napisal, si potrdila takoj v odgovoru. Bogo dete! Veliko se boš še morala naučiti v življenju, veliko. Začevši pri strpnosti, spoštovanju drugih mnenj, veščine komunikacije, itd, itd. Samo ene veliike napake, žal, ne boš mogla odpraviti.

lp,
Sreč

aja, pa še tole – če se že podpisuješ z besedo “sovraštvo” nisi nič boljša od tistih, ki jih sovražiš.

Jz pa koze v tangicah!

ej človek dej zapri k nimaš pojma ok pa mlado gor al dol vem kaj lahko pa kaj ne…in ne mislim se spuščat na tvoj nivo k si ti prvi začel in končal jaz se bom vzdržala žaljenja(tokrat)…sam še to a ti bi oprostil nekomu k ti ubije otroka čist tko k se mu ne da delat- seveda dobro srce maš oprostil bi mu ne bi ga sovražu..dober si svaka ti čast…jaz pač nism taka…

tako je ! mnjam bi te polizal zdej!:)pa na kroglice ne pozabi:)))

tudi tukaj se povsem strinjam s tabo!
vse tiste ki ne marajo živali je treba takoj likvidirati.
da ne govorim o tem kaj svinje z njimi počnejo.jebeš ti tak svet.

men se pa ljudje nič ne smilijo. ni ga večjega škodljivca in zajedalca kot je človek .pocrkajte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close