kopalke-tangice…

pa kaj se tem kretenom opravičuješ, pred moj šmajser s enej postavijo če se upajo razne afne pa srečkoti-golazen prve vrste če mene prašaš
sej se jim ne opravičujem sam res jim želim da se jim ne zgodi tisto kar se je meni…ker preveč boli ampak taki to itak ne morjo vedt pa dojet…
veš kaj najbolj mi gre pa na živce k PRIMOŽ teži samo tebi…zakaj…sploh ga ne razumem…ti ne smeš met svojga mnenja tej k pa ne vejo kaj razlagajo-se ne nanašajo na temo…pa lah bleknejo kar hočjo…ja njim je dovoljen teb pa ne k vsaj temi slediš (pa nisi ti kriv če folk ne prenese resnice)…fak sploh ne štekam tega…

to je verjetno zato, ker se on zaveda da sem zelo na udaru tukaj gor in mi mora posvečat posebno pozornost z opozorili, ker drugače se spravijo na njega, da je pristranski. saj mu ne vidim v glavo toda tako mislim da je , je pa še eno ozadje katerega ne bom razlagal. nič takega. sploh se pa zato ne sekiram. l.p.

evo gliha vkup štriha…
jaz bi samo toliko dodala za tisto mucenje zivali in razne punce, ki govorij okoli kako so boge zivali in joj prejoj doma pa POLNO OMARO KOZMETIKE, KI JE VSA PREIZKUSENA NA ZIVALIH!!!!!!!
da druge primere ne omenjam….

Poznamo take, ki se morajo same hvalit, ker jih nobeden ne pohvali. Preveč kopleksov imaš.
Pa tok mal keša, da moraš v Ney yorker hodit…..beda…..

KJE SE ZDRAVIŠ ?
SE VIDI…..NE OBREMENJUJ SE S TEM ;))))))))))))))))))))))))))))))))
HAHAHAHAHA

ŠKODLJIVCA SMO VSI OPAZILI….
hahahaha :)))))))))))))))))

ZATO JE SIROTA !

SI PA ZELOOOOOOOO NEPISMENA !
OPAŽAMO DA TUDI BRAT NE VEŠ !

DEJMO SE ZJOKAT !
BABA SAM TO BERE CELE DNEVE IN NIMA S ČIMER BI SE UBADALA CELE DNEVE !
:)))))))))))))))))
ahahahhahahah…in če ga mam mal…a denar je vse al kaj…beden si ti…to si tud dokazu…s stavkom o denarju..materialist
kdo je pa reku da mam jaz take stvari doma…ne rečem da nimam nobene take…itak da jo imam ker bi blo skor nemogoče da je ne bi mela…
Pa sigurno nisi nikoli nobenega tableta vzela, a ne? pa se ti tolk smilijo te boge reve zivalice….
nabijaj to nekomu drugemu!
Pa tko za inf. wichy al karkoli je ta firma izvaja take poskuse na zivalih, da res ni! Sam tebi verjetno naravni kristal ne odgovarja jah saj vazno, da je tebi fajn, da das veliko denarja za deodorant! saj si sama rekla, da so eni komercialni- ne vem vec kateri! Ce bi ti bilo toliko mar za zivali bi se malo bolj potrudila pa ne mi replicirat, ker itak bos nasla 100 izgovorov zakaj temu ni tako! ampak me ne zanima! zelela sem ti samo povedati, da bodi tiho, ce se ne drzis 100% svojih nacel!
…kar se tice tangic so pa itak ble za moje pojme aut!
zelo ceneno mi to deluje! Zenska je lahko veliko bolj sexy, ce pokrije dolocene dele svojega telesa.
ce te pa skrbi zaradi soncenja….ce veliko kazes svojo rit pol je najbols ja, da imas tangice gor, ce pa ne pa je tak al tak vseeno al te moti, ko se pogledas v ogledalo pa mas malo bolj belo rit!
No, jaz ne bom nikoli razumela zakaj zenske nosijo tangice tako, da se vidijo. za moje pojme potrebuje taka zenska malo spodbude pri samorefleksiji!
Mogoce pa se motim in te ki pisejo niso zenske se in so se punce… to mi je nekako razumljivo ceprav ne vem kako starsi odreagirajo na to- jaz moji hcerki definitivno ne bi dovolila, da kaj takega nosi.
lp, natasa
Lej samo še to pol pa res neham ker je vse skup brez veze…in ste falil temo…vse kar je v mojem podpisu ob kar ste se spotaknil je namenjen ljudem ki so mi zašuštral psičko za brezveze ker se njim ni dal delat…in ja to te sploh ne zanima…ampak zato ta moja jeza…
glede tangic pa tko: vsak ma svoje, vsak lahko dela s sabo kar hoče-je tko…tko mene tle neki obsojate k me sploh ne poznate in ne veste kako pa kaj…vi če imate predsodke imejte jih..jaz jih nimam…zato ker grem na tako mesto k jih ma vsaka in pač ne bom izjema

A si uvožena ?
hahahaha

a to te je prizadel a ? ? ?
Denar, denar, denar ………………………………….
hahahaha

Če bi prišla vsaj do te stopnje baba :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Kdaj boš praznovala svoj peti rojstni dan ?
:)))))))))))

ne pametuj, po moje si ti en sfižen tip ki se skriva za računalnikom pa grd ko svinja .
Forum je zaprt za komentiranje.