Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kopalke za nosečnice – LJ

Kopalke za nosečnice – LJ

Ta mesec odhajamo na morje in moje obilje v obliki visoke nosečnosti (7 m) nujno potrebuje kopalke (enodelne – da se ne bi katera zgražala)! Zelo bi bila vesela informacij glede trgovin v Lj, kjer jih prodajajo oz. glede morebitnih znižanj cen…

Zakaj enodelne?

Jaz sem lepo shajala s starimi dvodelnimi. Pa še bolj praktične so … lažje za preobleči, če imaš veliki trebuh.

Vse več nosečnic nosi dvodelne … prejšnji teden na morju sem jih vidila veliko v dvodelnih, ne vem če eno v enodelnih.

Uživaj v morju!

Tud moja kolegica ima čez 2 meseca rok, pa si je kupila prov hude dvodelne kopalke :))
Ima drgač postavco super – kot pred nosečnostjo, zrastel ji je samo trebušček.

Pa ne kupovat enodelnih…Boš izgledala kot šotor. Kupi kakšne lepe dvodelne, moja kolegica jih je kupila v modiani od mothercare-a…So full lepe. In ja, na plažah so večinoma nisečke v dvodelnih kopalkah. Je bolj praktično preoblačenje…

Drage moje,
uspelo vam je! Kljub neidealni postavi (beri: nisem se zredila samo v trebuh, pač pa tudi v boke, rit, stegna, morda pa še tudi kam drugam!) sem se odločila, da si ne bom kupovala enodelnih kopalk (nek se vidi razkoš!!!!!)
Samo še vprašanje: ali se razprodaje (vključno s kopalkami) začnejo v ponedeljek?
Pozdravček vsem
Maša

Meni je kar mami, ki je malo bolj “ženstvena” kot jaz, dala svoje kopalke, ki jih ni več nosila, tako sem mirno lahko raztegnila spodnji del in se stlačila v zgornjega, ki bi mi bil v normalnem stanju stokrat prevelik. Takšna sem potem veselo skakala po plaži in ponosno razkazovala svoj trebušček v 8. mesecu. In veš kaj? Sploh nisem bila edina! Od vseh bodočih mamic, ki jih ni bilo malo, sem videla samo eno v enodelnih kopalkah, ki pa je kljub čisto dobri postavi delovala nekako “staromamsko”. Tako da kar pogumno, pa kot že rečeno, čisto zadovoljna boš tudi s kakšno številko večjimi “navadnimi” kopalkami.

Iz izkušenj kupi dvodelne, jaz sem pri moji malčici (no sedaj bo kmalu 5 let) kupila dvodelne v La Vie, zgoraj so bile kot majčka, mal na zvon…..in nisem bila zadovoljna, res da so pokrile trebušček (ne vem zakaj ga je treba skrivat), ampak tudi vode so se fajn napile, no kar hočem povedati je, da sem na konc v samih gatah skakala okoli, ker mi je šel tisti zgornji del na živce….

Ko bom naslednjič s trebuhom, (upam da že naslednje poletje), bom definitivno kupila navadne bikinke, mal večje, pa tudi nisem idealne postave…..pa kaj potem, kdo pa je na plaži idealne postave.

lp
n

Jaz sem si pa kupila čisto navadne kopalke – le eno št. večje zaradi modrca (rit imam pa itak veliko, tako da so bile hlačke še bolj prav kot prej pri št. manj). Nikakor ne bi imela enodelnih – je prevroče + sem tako ponosna na svoj trebušček, da ga z veseljem pokažem :))

New Report

Close