Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kopalke za tiste s trebuhom

kopalke za tiste s trebuhom

Letos bi si rada kupila nove kopalke. Mediji so te dni polni nasvetov za izbiro kopalk za različne postave. Ampak vsi omenjajo samo ali zelo suhe (brez oblin), ali tiste s hruškasto postavo (debeli boki in stegna) ali tiste z velikimi prsmi.
Veliko žensk pa ima bolj “jabolčno” postavo, torej ne prav velike prsi, tudi nepretirano debele noge, pač pa večji trebuh. Kakšen model, barve, poudarki… bi pasali na takšno postavo?

Tankini po potrebi prekrije trebušček.
Tankini po potrebi prekrije trebušček.

Težave z večjim trebuščkom bodo odpravljene, če boste izbrali kopalke, ki so oblikovane tako, da oblikujejo osrednji del telesa. To so enodelne kopalke, ki imajo na sredini malce močnejši material ali pa so barve kopalk izbrane tako, da navidez zožijo trebušni del. Izberete lahko tudi tako imenovani »tankini«. To so dvodelne kopalke, pri katerih je zgornji del oblikovan kot majica. Torej se razteza preko trebuha. Odlična stvar glede tankinija je, da zgornji del lahko uravnavate po želji in ga dvignete gor, kadar želite posončiti trebušček.

Jaz že ene 7 let nosim samo tankinije. Veliko izbiro ima Otto, niso pa poceni. Dobro, da si me spomnila. 🙂 Rabim nove.

http://www.otto.si/catalogsearch/result/?q=tankini

Tudi brez nasvetov strokovnjakov, bi ti jaz svetovala dober tankini. Bi pa odsvetovala enodelne kopalke, ker v resnici ne skrijejo nič, samo še bolj poudarijo – razen če gre za mini presežek trebuha in potem imaš take z ojačanim trebušnim delom. Sicer ne, že raje dvodelne.

će maš trebuh ga ne moreš skrit. Najbolj “lušne” so mi ženske ki se tlačijo v enodelne kopalke in mislijn, da se njenega preobilnega trebuha ne vidi. Če si močen si pać močen. Nase navleči enobarvne kopalke morda kak mali vzorček.

Poglej si na hm-ovi spletni strani ponudbo kopalk, letos so in dvodelne, pri čemer so hlačke podaljšane in izgledajo ful ok(vsaj meni). Imam tudi sama malo trebuha v sp. delu. Morda bojo ustrezale, lp.

Čakaj, kako pa v tem plavaš?

Palmers enodelne je moje priporočilo. Spredaj so nabrane in zadaj zelo visoko. Skrijejo vse nepravilnosti. Cena je 99,90e sedaj. Na razprodaji po oz.okrog novega leta pa je 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta. Še starejši model, ki mu ni nič manjkalo pa je bil 34e. To je investicija na dolgi rok, zato se splača, ker so neuničljive. Če si spraševala za trebuh skrit, za mali trebušček imajo pa tudi lepe modele.

Jaz jih kopujem tukaj

https://www.trgovina-figura.si/si/36-zenske-kopalke-moske-kopalke.html

Čakaj, kako pa v tem plavaš?[/quote]

Normalno 🙂 Zakaj bi plavala drugače kot v kopalkah?

New Report

Close