Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kopalke

kopalke

Oj,

prosim za nasvet in mnenje. Kupujem kopalke. Šla sem v trgovino in poskusila modrček L. Bil mi je prav. Potem poskusim hlačke L. In so mi prevelike. Poskusim M in so ravno prav. Prinesem na blagajno, tam pa blagajničarka pogleda in reče: gospa, to je pa zamešano. Rečem: ne, tako sem poskusila in tako mi je prav. Reče: žal mi je, ne morete tako kupit.
Prav, pa nič, na svidenje. In grem, brez kopalk.

Kaj bi morala???!!! Kupiti dva para, da bi dobila en uporaben par? In stavim, da je kje kakšna, ki ima večjo rit in manjše joške od mene. In tudi njej je prodajalka rekla: nič ne bo, gospa…

Rada bi imela kopalke, ki bi mi bile prav, ne pa da mi spodnji del opleta…

Kakšen nasvet?

LP

Imajo nekatere firme tudi kopalke, ki se kupujejo po delih, torej moderček posebej in hlačke posebej, torej pojdi in kupi tam. Se mi zdi, da se to v Emporiumu da, pa tudi v Maximarketu je bilo lani tako. Za letos ne vem, ker še nisem kupovala kopalk.

lp

Poznano, ja.
Svetujem ti, da izbereš bikini, po možnosti naj se spodnji del z vrvicami zaveže na bokih, je vseeno malo lepše tako, kot da dobiš nekaj podobnega spodnjicam stare mame. Sicer pa lahko po kosih kupiš kopalke v New Yorkerju. Niso bogvekaj, ampak stavim, da je izgled lepši, če so številke prave, kot pa neke ful mega drage kopalke v nesorazmerju.

Ja žal je tako, pa ne mi rečt da tega nisi vedela ali prvič kopuješ dvodelne kopalke??

Edino v trgovinah kjer ti izrecno piše( recimo H&M, Hervis) lahko vzameš različne hlačke in modrček, drugje pa tako kot je obešeno po paru.

LP

Hvala za odgovore.

In…morje*…ne, ne kupujem dvodelnih kopalk prvič, res pa je, da sem zadnji par kupila pred tremi leti v trgovini Skiny in sem si lahko po želji izbrala kombinacijo.

In sem pač mislila, da so v naših trgovinah z leti postali bolj tržno naravnani, ne pa da odganjajo stranke…saj po mojem ima kar nekaj žensk podoben “problem”…saj vendar večje joške ne pomenijo že kar avtomatično tudi večjo rit in obratno.

LP

Benetton ima lepe kopalke in tudi različne št. modrčka in hlačk lahko izbiraš.

Benetton pa H&M mata tko..res je bedno ce bi mogu dva para kupit ja…

www.studentarija.net

Res je, v Emporiumu so imeli lani kopalke, da si lahko izbiral. Meni so se sicer zdele drage, vendar če ne drugače.

Jaz si jih sicer kupujem (lani in letos) v Beti in sem zadovoljna. Imam tudi večje prsi, vendar ponavadi spodnji del ni toliko večji. Vendar imam za spodnji del ker hlačke in ne klasično izrezane kopalke, zato je mogoče drugače.

LP

So slikarji, ki spremenijo sonce v rumen madež, in so tudi tisti, ki s pomočjo svoje umetnosti in inteligence spremenijo rumen madež v sonce.

grem lahko s tabo po trgovinah če češ.

Hi hi…a mi boš pomagal prepričevati prodajalko…?

Ali pa boš ocenjeval, koliko so mi hlačke prevelike ali pa modrček premajhen? :))

malo hecno se mi zdi vse skupaj. Pol pa idi kupit hlačni kostim, a misliš da ti bodo prodali hlače iz kostima 36 in sako 42? Zato pa so kolekcije, ki kopuješ po delih in lahko sama zbiraš kak spodnji del k kakemu zgornjemu.

prvo in še raje drugo:)))
z mano dobiš vse modele od a do ž bodi brez skrbi.
jaz prepričam vse tudi tiste ki mislijo da se jih sploh ne da več.

Ma kaj se ti zdi hecno?!!

Hlače in zgornje dele prodajajo na vsakem vogalu. Posebej. Kostim je pač kostim, vendar je na izbiro ogromno hlač posebej, da o majicah, jaknah,….ne govorim. Kopalke pa….

Mah…pa se smej, če ti je hecno, kaj ti jaz morem.

LP

Nancy v Naklem ima komplete, ki jih lahko razdreš, ima tudi ločen spodnji in zgornji del, iz navadnih hlačk naredijo tangice (ki meni sicer niso ble všeč, zato nesem nazaj)…..pa tut Beti prodaja ločene (ne vse, nekaj pa)… sej se najde…pojdi pogledat še v Calzedonio, mogoče lahko tudi tam menjaš 🙂

Ribaa žal nimaš poporcionalnega telesa, zato pa obstajajo trgovine, kjer si lahko kupiš modrc xxl in hlačke s, za tiste brez ritke.

Pojdi pogledat tako kot so ti že svetovali, v New Yorker. Res da niso kaj posebne, vsaka 2 smrklja ima potem take kot ti, ampak ti vsaj mehedrale ne bodo okoli riti.

Jaz na srečo nimam teh problemov 38 mi idelano stoji, tako na prsih, kot na ritki :))

Lp

Oj,

blagor tebi:)))

Ampak…ves, da se zdalec nisem vec smrklja in tiste kopalke v New Yorkerju…hmmm…kdo ve, ce so sploh zame. Predvsem se mi zdi, da nimajo takih…podprtih modrckov, ki bi kaj gor drzali. So pac za tiste, ki jim se same gor stojijo:))

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close