kopalnica-ploščice-listeli?
Mi smo letos prenavljali kopalnico.
Keramičar nam je rekel, da so bordure OUT….
Poslušala sem ga, in mi ni žal.
Malo pobrskaj po internetu, razglej se po salonih in boš zagotovo našla nekaj kar bo pasalo v prostor.
http://www.politron-mp.si/revija/kopalnice/kopalnice.htm
Veliko užitkov in trdne živce ob razkopavanju :)))))))))
Ce smem komentirat izjavo “keramicarja” bordure (ja, to so italijansko listeli) niti pod razno niso out. Le polaganja so trenutno in drugacna. Zaenkrta so moserni zivi toni barv, recimo oranzna, zelena, rumena, bordure pa s cvetlicnim vzorcem ali cimbolj preprosta. Meni osebno je najlepse, da je nekako temnejsa barva ploscic na tleh in na kopalni kadi, ostalo svetleje, bordure pa naj bi se postavljale pokonci. Lahko kombinirac tudi mozaik. Seveda je bolj kot tisto, kar je in pomemben tvoj okus oz.kaj ti je vsec. Kar je res iz mode, je klasicen, marmoriran vzorec ploscic, zdaj je vse bolj enobarvno, veliko je (predvsem pri pohistvu) Wenge in hrast barve, bela pa ostaja klasika. Malce si oglej raznorazne salone, vecina po Ljubljani in tudi drugje ima razstavljene predvsem modne trende. Kot sem ze rekla, bordure NISO out, sem obiskala v letosnjem letu kar precej sejmov. Nocem nikogar uzalit, vendar se keramicarji zelo radi izogibajo polaganju bordur, ker je nekoliko bolj zamudno in se temu primerno dalj casa zamudijo. Ce imas cas, si oglej cimvec ploscic in trgovin s tovrstno opremo, ker bordure lahko dobis za zelo smesno nizko ceno. Srecno!