Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kopalnico bi rada

kopalnico bi rada

ker sem- po lastni želji- (očitno imam še premalo dela), “padla” v nov biznis- ADAPTIRAMO KOPALNICO (pa še kaj), bi vas, ki ste doma z vseh koncev- vprašala,
ČE MI LAHKO KDO DA NASVET, KJE V ITALIJI BI SE DALO DOBITI KOPALNIŠKO OPREMO (omarice) po kakšni človeško spodobni ceni?

Bom hvaležna.
zelo.
Stephanie

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ma kaj se sploh še splača v Italiji to kupovat? Jst ti lahko samo kake naslove zbrskam, potem bo pa treba na lov…. Do kam pa si pripravljena it? Vsaj do Udin?

😉

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

mhm, kolko poznaš staro gorico? npr. trgovina straus, svoje cajte so imeli tam ful dobre in lepe zadeve, pa cena je bla dokaj normalna.. priznam pa, da nevem kašno stanje je trenutno tam..

ali pa trgovina rolič, ma to je na drugem koncu, blizek Sistiane :):)

pa na enem križišču v stari gorici, ko prideš iz vrtojbenskega bloka je tudi trgovina z takimi stvarmi :):)

NO, JA……
tudi.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hvala.

a imajo svojo internetno s tran?

nimam pojma.. provaj kej poiskat, mogoče boš imela srečo :):)

V MB imamo dve taki super trgovini s kopalniško opremo! Pridi! :))

HEHE, mOJCA, NAŠE TRGOVINE SEM ŽE OBRNILA OKOLI.-)
cene so povsod približno enake.

pa vsi imajo več ali manj enako izbiro, vsaj kar se omaric tiče.

Ja, tam pejdi, ja…. k ROčilu…. 🙂

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

..zakaj pa ravno v Italiji? sej ti jo lahko tud pr nas nardijo, res da stane malo več ampak imaš potem unikatno…

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

New Report

Close