Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KOPALNIŠKA OPREMA

KOPALNIŠKA OPREMA

ker sem- po lastni želji- (očitno imam še premalo dela), “padla” v nov biznis- ADAPTIRAMO KOPALNICO (pa še kaj), bi vas, ki ste doma z vseh koncev- vprašala,
ČE MI LAHKO KDO DA NASVET, KJE V ITALIJI BI SE DALO DOBITI KOPALNIŠKO OPREMO (omarice) po kakšni človeško spodobni ceni?

Bom hvaležna.
zelo.
Stephanie

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Olja, tudi TIM MLakar v našem koncu (sredi mesta, poleg ABC trgovine in stare pošte, kjer je bil kdaj tudi mrtval ….) privleče vsega boga iz Italije, pa popust da, pa svetovati zna … Mi smo vse pri njih zrihtali, pa vrnili smo lahko, kar smo preveč vzeli …..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

iiii, kaj češ v italijo k sosedom hoditi…

kupi v domači trgovini, ki imajo prav tako lepo in poceni :))))))))))9

..ze dolgo se ne splaca vec k sosedom po te stvari… vsaj v privat reziji ne ….ker nasi trgovci izvohajo vse poceni in se nekako kvalitetne stvari. Tako da se vse dobi kar pri nas,doma, in ce hoces verjemi ali pa ne .
Nekako se lahko pohvalim da sem iz stroke.. :)))))))))))) lahko pa pridem v strokovni nadzor…

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

hvala mariči, evo, sn bla v ponedeljek skorej celo noč na ABC-ju, pa ko bi vedela, bi prej še do tam skočila.

Pa naslednjič:-)
kako si kej?
A bo šlo?

En topel objem tja čez hrib!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

sem v fazi iskanja najboljše ponudbe.
Čeprav vem,d a bom nazadnje res kupila v tej naši “domači” trgovini.
Ampak…saj veš jani, za vsak slučaj…….( se še mački breznajo :-)) /

Mr Tornado, to je grozno!
V življenju me še nihče (ki hodi v hlačah) ni toliko vlekel za nos kot ravno “tvoja stroka”, hehehe.
kršenmatiček, kako bi dala koga čez koleno!

Skoraj sem že diplomirala na stršni opeki, pa na oknih, sedaj na kopalnici……
če bo šlo tko naprej, bom kmalu naredila še doktorat .–)
jejejej

PS
Še dobro, da sem dobila 40 vrtnic, hehehe.
pa en liter šampanjca, hehehe.

no.. vsaj tolazba pa je le…. ;))))))))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

nasvet št. 1.
pri zidanju ni najpomembnejše to, da imaš malto, opeko pa par pridnih rok…
Najvažnejši so dobri živci, pa potrpljenje
🙂

..he .. ves stefi.. kar se dobrih mojstrov moje stroke tice sem pa preprican da ne vlecejo za nos..:))) .. ker vedno tezimo k temu da ,,nategnemo”..
… in rezultat dobro opravljenega dela je lahko samo ta,da ima vsaj eden,ali investitor ali izvajalec,obcutek da jebil ,, nategnjen”,ce ne kar oba… :))))) sploh ce je uskladitev med spoloma idealna…

..na resnicno najpomembnejsi del pri vsakem zidanju..

… ZABOJ PIVA!!!!!!… :)))))))

evo, sedaj vem, zakaj imam probleme.
ker v naši bajti, četudi iščeš z žegnano svečo, NE najdeš ma niti ene pločevinke, kaj šele celega zaboja
🙂

🙂 Kaj pa, če je tisti, ki ga hočeš orng nategniti pri mzidarskih poslih- dvospolnik?Potem pa imaš hudiča, ane?
🙂

…ha ha … kot jaz vem so dvospolniki polzi…
…..sedaj pa ne vem tocno kaj si z tem mislila… a so zidarji pocasni kot polzi al je morda kaj drugega…. :)))))))))))))))))))))))))

PRVO rundo zidajrev imamo mimo.
kaj je to dobr, da ni več treba skrbeti za malice in pijačo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bog jim daj zdravje!

..hm hm zakaj pa najames susmarje…??????
… najemi podjetje…izpogajaj ceno,in nobenih skrbi drugih nimas kot da nadziras kvaliteto opravljenega dela. ….. vse ostalo,pa je skrb podjetnika,oziroma firme katero najames….saj imajo delavci zato pogodbe in ta opredeljuje tudi malico,ki jo je podjetnik dolzan urediti,ali delavcu izplacati nadomestilo za malico….
… tako pa najamete susmarje ki vas na koncu kostajo vec kot pa ce bi posel opravilo podjetje ki ima stvari urejene…. :))))))))))

New Report

Close