kopalniški radiator – lestev
To je res da je vec prostora je za manjse kopalnice, tudi mi jo imamo vendar nismo ravno zadovoljni je radiator v hisi v katerem se najbolj nabira zrak in potem posledicno ne greje tako, potrebno ga je velikokrat odzracevat, ce ne bo mrzel, sicer pa so te lestve znane po tem, da se v njih rad nabira zrak.
Ne bo držalo! Tapravi mojster ga nikoli ne postavi popolnoma vodoravno, pa ni težav z zračenjem![/quote]
Bo držalo. Meni je Barca pred leti svetovala, kako jih moram malo iz vaservage postavit.
Tudi jaz imam talno in tak radiator, pa je vedno vroč (res pa je težava z zrakom,a pač odzračujem). S 30 stopinjsko vodo, bi jaz imela bajto vedno hladno.
Radiatorček je fajn v vsakem primeru, ker če le eden izmed radiatorjev, prihrani prostor, je še kar estetski, fajn za brisače (čeprav to ni ravno svetovano). če pa zraven talnega pa sploh, ker odzivni čas radiatorja se meri v minutah, talnega pa v urah in je vsaj v kopalnici takoj toplo.
Ne bo držalo! Tapravi mojster ga nikoli ne postavi popolnoma vodoravno, pa ni težav z zračenjem![/quote]
Bo držalo. Meni je Barca pred leti svetovala, kako jih moram malo iz vaservage postavit.[/quote]
Ves da se tega ne spomnim…
Imamo v kopalnici, prek tega radiatorja odzracujemo cel sistem, dela OK, je pa velik in dvojni, tako da tudi brisace na njem niso nobena ovira