Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kopalniški radiator – lestev

kopalniški radiator – lestev

Tisti, ki imate lestev radiator v kopalnici, priporočate ali odsvetujete? Za morebitne odgovore, hvala že v naprej.

Ne vidimrazloga proti. Zadovoljna. Nekaj vec imamprostora, ker je majhna kopalnica

To je res da je vec prostora je za manjse kopalnice, tudi mi jo imamo vendar nismo ravno zadovoljni je radiator v hisi v katerem se najbolj nabira zrak in potem posledicno ne greje tako, potrebno ga je velikokrat odzracevat, ce ne bo mrzel, sicer pa so te lestve znane po tem, da se v njih rad nabira zrak.

Glede prostora in na videz so sicer ok, samo je treba paziti, da vzameš dovolj velikega. Drugače se lahko hitro izkaže za prešvoh, še posebej, če je ovešen z brisačami.

Ne bo držalo! Tapravi mojster ga nikoli ne postavi popolnoma vodoravno, pa ni težav z zračenjem!

Ne bo držalo! Tapravi mojster ga nikoli ne postavi popolnoma vodoravno, pa ni težav z zračenjem![/quote]
Bo držalo. Meni je Barca pred leti svetovala, kako jih moram malo iz vaservage postavit.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Mi imamo talno gretje in na to vezano lojtro, pa je vedno hladna,ker je v sistemu le okrog 30C topla voda.V tem primeru tak radiator odsvetujem.

Dragi moji, drage moje, še enkrat hvala za dokaj uporabne nasvete. Kako se bom odločila še ne vem, bom še malo premislila.

Tudi jaz imam talno in tak radiator, pa je vedno vroč (res pa je težava z zrakom,a pač odzračujem). S 30 stopinjsko vodo, bi jaz imela bajto vedno hladno.

Radiatorček je fajn v vsakem primeru, ker če le eden izmed radiatorjev, prihrani prostor, je še kar estetski, fajn za brisače (čeprav to ni ravno svetovano). če pa zraven talnega pa sploh, ker odzivni čas radiatorja se meri v minutah, talnega pa v urah in je vsaj v kopalnici takoj toplo.

Ne bo držalo! Tapravi mojster ga nikoli ne postavi popolnoma vodoravno, pa ni težav z zračenjem![/quote]
Bo držalo. Meni je Barca pred leti svetovala, kako jih moram malo iz vaservage postavit.[/quote]

Ves da se tega ne spomnim…

Imamo v kopalnici, prek tega radiatorja odzracujemo cel sistem, dela OK, je pa velik in dvojni, tako da tudi brisace na njem niso nobena ovira 🙂

Meni je super, razen, da sem izbrala prevelikega za majhno kopalnico. Gor lahko namontiraš obešalničke, ki juh dobiš v Bauhausu za 6 evrov

Ja, odlična zadeva, mi imamo gor obešene kar brisače, sploh sedaj se takoj posušijo, ko že malo prižgemo ogrevanje za zvečer, in so brisače potem še za enkratno uporabo. In še en plus: za seksat je tudi super rekvizit 🙂

New Report

Close