Najdi forum

Splash Forum Koronavirus KOPIRAJ V WORD, TISKAJ, PODPIŠI IN DAJ OTROKU V ŠOLO!

KOPIRAJ V WORD, TISKAJ, PODPIŠI IN DAJ OTROKU V ŠOLO!

🔴🔴🔴🔴🔴👉💯 KOPIRAJ V WORD, TISKAJ, PODPIŠI IN DAJ OTROKU V ŠOLO! ČE MU KDO TEŽI, NAJ OSEBI, KI KRŠI ZAKON POKAŽE PRAVICE … V KOLIKOR JIH UČITEL, PROFESOR ALI CELO RAVNATELJ NE POZNA. ŽALOSTNO, KJE SMO PRISTALI… !
SPOŠTOVANI UČITELJ / PROFESOR / RAVNATELJ
Sem starš osnovnošolke/osnovnošolca, dijakinje/dijaka:
Obveščam vas, da najstrožje prepovedujeva kakršnokoli poseganje v telo mojega otroka, ki je nedotakljivo. Ne dovolim nobenega testiranja ali cepljenja. To pravico mi daje Ustava Republike Slovenije, ki je zapisana v 15. in 35. členu.
Prav tako zahtevam, da zagotovite v vseh učilnicah, jedilnicah, hodnikih in drugih prostorih 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} varno bivanjsko in delovno okolje brez možnosti stika s kakršnimikoli ionizirajočimi in drugimi sevanji, do česar ima vsak otrok in učitelj ter vsi drugi, ki na šolo prihajamo, popolno pravico, ki je zapisana v 72. členu najvišjega pravnega akta, družbene pogodbe – Ustave Republike Slovenije.
V primeru, da bi moj otrok zbolel zaradi morebitnih zgoraj naštetih vplivov, vam sporočam, da boste morali, če do tega pride, prevzeti kazensko, materialno in moralno odgovornost.
Hvala za razumevanje in lepo pozdravljeni!
Ime in priimek starša:____________________
Podpis:

[img]https://i.postimg.cc/sDBZhxtm/kopiraj.jpg[/img][/url]

torej so lahko samo nekaj km pod zemljo?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Prosim, da jih potem tudi ne pošiljate v šole prehlajene in s telefoni. Z obojim namreč ogrožate mojega otroka in posredno mene s sevanjem in bacili.

Tole mi prosim pojasni

….brez možnosti stika s kakršnimikoli ionizirajočimi in drugimi sevanji, ….

Čist enostavno je.
Vedno so dve plati zgodbe, uradna verzija in neuradna.
Govorim o brezžični tehnologiji, wifi.

Čist enostavno je.
Vedno so dve plati zgodbe, uradna verzija in neuradna.
Govorim o brezžični tehnologiji, wifi.
[/quote]

saj ne da bi ti kdaj hodil v šolo ampak vseeno, kolikšna je razpolovna doba elementov ki povzročajo ionizirajoča sevanja?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Anticepilske, antimaskerske, teoretiki zarot in protestniska svojat. Zaradi takih mojih otrok ni v solo. Dajte najprej vi pocrkat pa je.

saj ne da bi ti kdaj hodil v šolo ampak vseeno, kolikšna je razpolovna doba elementov ki povzročajo ionizirajoča sevanja?
[/quote]

Ti si pa strokovnjak za vse vidim
Sej zato si tu gor.

Izmerjeni 99 m razpolovni čas Tc 6,00660 (18) h z ionizacijsko komoro

Vsi umremo, tudi ti boš.
Posvetuj se s vladajočo elito, nisem jaz kriv za to stanje.
To kaj ti ne dojameš kruto realnost, pač ni moj problem.

Verjetno že veste eni pač ki ste pozorni do tega, da so ruterji menjavani, in ne delajo le na 2.4ghz nego tudi na 5ghz, to so višje frekvence, krajši valovi. Isto kot 5g, krajši domet, večja količina podatkov.
Nimate pojma kaj imate v hiši, eni celo neznajo ugasnit wifi in uporabljat le kabel /tak kot jaz/.
https://www.youtube.com/watch?v=nFgA_BoqRKU

New Report

Close