Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kopiram

kopiram

Staro knjižico rabi, ker iz nje vzame original odrezek o krvni grupi – jo ne ugotavljajo še enkrat, ker te imajo že v evidenci.
Za novo ti bo pa povedala sestra, ko prideš tja, kakšen ima protokol, ali pa pokliči še enkrat in preveri.

Noben odrezek ne vzame,ampak dobiš nov odrezek glede krvne skupine oz. bolj natančno ga napiše na roko na prvo stran!!!!!!!!!

meni je odrezek o krvni skupini iz stare materinske odlepila in ga nalepila v novo! en tak zelen listek;)

Za krvno skupino VEDNO rabiš original in tudi približno ni dovolj, če ti ga napiše na roko, pa če ga z zlatimi črkami vkleše v MK!!!!!!!

Ni res,saj vem,če delam pri g 🙂 in se drugič tako naredi

Jaz pa v porodni, kjer ne velja nič, kar je napisano na roko!!!!

očtino velja

Pri meni je bilo isto kot pravita Debby in Dada. Ginekolog je iz stare mat.knjižice odlepil izvid o moji krvni skupini in ga prilepil v novo MK. Rekel je, da te preiskave ne delajo ponovno.

Mene so pa še enkrat poslali na test, ker so mi rekli, da razen originala ne velja nič. V stari MK je bil izpolnjen žig transfuziološkega oddelka, pa so rekli, da to ni dovolj za prepis v novo knjižico.

aja, a v prvo nisi imela originala???
Če ti je transfuziološki oddelek vzel kri za izvid krvne skupine: potem so ti dali ORIGINAL IZVID O KRVNI SKUPINI, ne le žiga v MK!
ORIGINAL od prvič – vzame iz orve MK in ga da v drugo MK!!!
Ali misliš da je treba original zamenjati za original? Hahahaha
Mogoče se ti je pa krvna skupina spremenila da so rabili dvakrat odvzeti kri…..LOL

za hehehe pa :
ne zadostuje nič razen originala!!!
a bi ti dala transfuzijo nekomu, ki s sabo nima originala? ampak kar na roke skracano krvno skupino?

ja, saj, tudi meni so drugič ponovno ponovno naredili test krvne skupine, čeprav sem sabo imela MK iz prve nosečnosti in notri original listek o krvni skupini. Sem ga gin. pomolila pred nos, pa je rekel bomo kar še enkrat naredili test.

Tako neskončno smešna pa tditev o spremembi krvne skupine tudi ni. Če imaš slučajno presaditev krvotvotrnih matičnih celic od darovalca, ki ima drugčno krvno skupino kot jo imaš ti, se ti po presaditvi krvna skupina spremeni – imaš isto kot darovalec.

New Report

Close