Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Koprčani pojdite na volitva, vabi vas vaš župan Popović

Koprčani pojdite na volitva, vabi vas vaš župan Popović

Danes prejeli Koprčani obvestila oz. pismo od Koprskega župana Popovića naj gredo na volitve in naj volijo SDS stranko. Je to normalno?????????????????
Takoooooooooo hvali JJ, da je zelo navdušen nad Koprom koliko je že narejenega, jaz osebno še nisem slišala JJ. da bi omenil Koper in, da je tako navdušen iz dneva v dan nad Koprom in bla, bla bla….

SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No pol pejt pa na volitve in NE voli SDS. Pa boš dala kotra Popoviču.

Pa kaj ninekaj časa nazaj bil Popovič proti Janši, potem je bla grozna reč.

Ja, res je, bil je proti Janši, sedaj sta si po domače povedano RIT polizala in sedaj podpira Popović Janšo….. Maaaa, ne volim JJ. če bi sedaj tukaj crknila, ko NEEEEEEEEEEEEE……………

Toliko slabega mi je storil v teh 4-rih letih.
Sram ga je lahko, lahko njemu se bahati z Urško z polno denarnico in polno ritjo. Bruhhhhh……

p.s. Da me ne bo kdo napačno razumel. Proti njegovi Urški nimam nič proti, zame je zelo lepa in inteligentna kot ženska, ko sem jo včeraj videla na soočenju sem bila navdušena nad njeno lepoto. Kar je res je res roko na srce. Ampak povem samo to, da luštno se je bahati z polno denarnico in polno ritjo, mi navadni smrtniki pa naj CRKNEMO!!!!!!!!!!

NO SEJ ZATOPA JE TREBA NA VOLITVE IN VOLIT.

New Report

Close