Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style korejska kozmetika da ali ne?

korejska kozmetika da ali ne?

Zdravo, kaj pravite korejska kozmetika da ali ne? Že nekaj časa opažam da je veliko govora o tem kako imajo vrhunsko kozmetiko, da so cenejši od evropske. A se jo pri nas sploh da kupiti ali jo je potrebno naročiti prek interneta? Kake so vaše izkušnje, ste že kaj poskusile?

Glasujem ZA! Korejska kozmetika je sinonim za dobro kozmetiko. Itak pa je večina kozmetike delana pri njih, samo lejble priredijo, sej to se že dolgo ve. Korejke pa itak slovijo po lepi in negovani koži, da se evropejke lahko samo skrijejo. Mal pogugli, precej je že napisanega o tem. Stane

Ne poznam in nisem še nikoli uporabljala kakšne korejske znamke.. Se mi zdi, da tega (še) ni pri nas, ali pa samo jaz nisem na tekočem..

kako ne poznate? Sheet maske oz bombažne krpice prepojene z masko, to je korejsko. BB creme, tudi te so korejske najboljše, pa Holika Holika ličila v zelo luštnih embalažah. Jest naročam, men so super. Pa se cenejše so kljub poštnini, čeprav grem jaz kr k njim iskat, ker mi je blizu pa zastonj. Zdej mamo tudi v Sloveniji zastopnika, v Kamniku so. Healthyskin, Vrhpolje pri Kamniku (ne vem št.), prej pa si moral naročat direkt s Koreje in smo čakaaaaal 😉

Jolanda, k si spraševala evo ti link kje naročit, pa naslov. Sm šla glih na njihovo stran, da vidim če je kej novega, pa si bom zbrala Masko za obraz Aloe Vero, Holika Holika masko za nogice in Arganov oljček Mizon za suho kožo. Pa mogoče še kak lip gloss 😉 http://www.healthyskin.eu, Vrhpolje pri Kamniku 251. Cau

se strinjam s predhodnico, o korejski kozmetiki pa ja že povsod piše.. Ne vem če je kej na tem, ampak meni je všeč ker je “baje” dobra, lahko pa potrdim da je cenejša. Koža na obrazu je postala po nanosu njihove kreme in tonika bolj zategnjena in nič več suha, pa rečte kar čte.
Vlik boljš kot neka Balea, cenovno pa tukaj nekje.
Vam pokažem še nekaj, kaj sem dobila… dva luštna lip glossa Vaš link
Dve različni tortici, ampak ne znam slik gor dat 🙁

Zakaj pa ne? Slovi po tem da je dobra pa cenejša. Vecina kozmetike je itak precenjena in predraga. Jaz sem jo sprobala in meni zelo prija.

tudi jaz glasujem DA! Uporabljam njihov brend Mizon in mi čist sede. Kreme imajo nežno teksturo, niso mastne in se lepo vpijejo. Pa njihova krema BB itak! Sori, ampak jim evropejci ne sežejo do kolen. Eto ga, če moje mnenje kej šteje, glasujem za!

Korejska kozmetika je zelo napredna kar se tiče tehnologije in sestavin.
Izdelke korejske kozmetike pa lahko najdete tudi na http://www.skintrick.si

Bo držalo, sem slišala da so v tehnologiji proizvodnje kozmetike 7let pred nami, uporabljajo nanotehniko da so kar se da vse surovine čim manj predelane in koristijo tradicionalna izročila. Je potrebno sprobati, pa naj vsak zase ugotovi ali mu paše. Meni paše, koža se mi je popravila in ves Loreal se lahko skrije, ker je navadno sra… z lepo embalažo in še lepšimi reklamami. In škoda je da se tovrstne kozmetike ne more kupiti v drogerijah, ampak je toliko raznoraznih spletnih strani in različnih cen da se resno vprašaš kaj kupuješ, original ali ponaredek.. LP.

Zasledila sem zastopnika azijske kozmetke v kamniku, tako da ni bojazni pred ponaredki. Tudi sama sem naročala korejsko kozmetko prek spleta in nikoli več! Sem dobila že (pomoje da vmes enkrat) zmrznjen izdelek, bil je puder in je spremenil sestavo. Tko da kar se tiče naročanja bo zdaj lažje, sem neki že naročila in prejela drugi dan. Prej pa sem čakala dva tedna.

Seveda. Čeprav se v Sloveniji ne najde veliko , samo v Ljubjlani. Imam pa vprašanje. Zakaj vas zanima ta tema. Tudi če ne odgovorite bo vredu. Vse je dosti ceneje in tudi podlaga bolje pokrije. Predlagam da poiskusite. Ne boste razočarani.

Živjo, kakšno je vprašanje zakaj se na forumih nekaj sprašuje? Vsak zakaj ima svoj zato.
In ni res da se jo da nabaviti samo v Ljubljani. Distributer večjih znamk je namreč v Kamniku, v Ljubljani ga sploh ni, oz so nepoznane znamke. In res ne vem zakaj ne odprejo kar svojo trgovino ampak jo je potrebno še kar naročat po spletu. Sama sem uporabnica korejske kozmetike ker se mi zdi kvalitetna in za to ceno ji ni nobena blizu. Sem jo pa zdej dve leti naročevala prek e-baya, zdaj jo pa pri http://www.healthyskin.eu, ker spodbujam lokalno (slovenska podjetja) ;), so pocen pa dobim jo v roku dveh dneh, zraven pa mi zmeri dodajo testerje, enkrat celo masko. Sam težko jih je najdet prek spleta, ne vem zakaj, ampak je potrebno vtipkat prav celo ime spletne strani. To bi lahko mal zrihtali, sem čist slučajno naletela na njih.

Meni je pa odlična kozmetika Missha, najdete jo na http://www.missha.si. Jaz sem res zelo zadovoljna. Kupila sem že veliko izdelkov – BB kreme, maske, esence… So pa uradni uvozniki iz Južne Koreje. Imajo pa tudi novo spletno stran – http://www.all4skin.net še z drugimi korejskimi znamkami. Jaz je res ne morem prehvalit, navdušila pa sem že celo družino 🙂

Tista ki ljubi korejsko kozmetiko in jo tudi uporablja, ve da je Missha samo marketing. Ne rečem, ni slaba, celo presega marsikatero zahodnjaško kozmetko, ampak Korejci zmorejo več. Ponudba je res ogromna, in Missha ni med najboljšimi.

Pozdravljeni,
to pa ne bo držalo. Missha je v Južni Koreji izjemno cenjena znamka in je res kvalitetna – tudi v Evropi je ena najbolj prodajanih korejskih znamk. Tako da ne vem od kje ta podatek? Meni je top – sploh BB krema pa maske!

Zadnje čase je spet veliko govora o korejski kozmetiki… Je res tako dobra in kvalitetna?

KOREJSKA KOZMETIKA – definitivno DA.

Uporabljam jo že kar nekaj časa, odkar sem jo prvič zasledila v Sephori sem ji namenila malo več pozornosti. Sem pa zelo vesela, ker so jo začeli distributirati tudi v Slovenijo (misha in fletna). Zadnja ima noro dobro kozmetiko GEORGANIC – totalno naravno in same pohvale.

New Report

Close