korektor
Jaz sem bila fan od YSL Touche eclat, res super (samo ena barva, pa vse tako lično prekrije), samo so se mi zamerili, ker sem nekje na letališču kupila dvojno pakiranje in ker stvar res traja, sem se šele po kakem letu lotila drugega, ki se je pa zelo hitro pokvaril (smrdel je). Sicer je bil pa to najboljši korektor. Sedaj uporabljam pa od Lancoma paletko z roza, rumenim, zelenim in kožnim korektorjem (dobiš tudi navodila zraven, česa se s katero barvo lotiti (npr. podočnjake z rumeno, rdečico z zeleno ipd.)) in je tudi zelo v redu, pa ga imam že kako leto in ga še niti pol nisem porabila. LP
Živjo! Jaz sem dolgo časa uporabljala kar Max Factor in mi je bil kar všeč. Imaš ga zelooooo dolgo, niti ni drag, edina stvar je da sem ga jaz malo zmešala s kremo, čisto malo dnevne vlažilne kreme in čisto malo tega korektorja pa je. Če ga ne zmešaš je malo pretrd, potem pa je bil mehek in lepo mazljiv za majhne popravke.
Potem sem pa začela hodit v solarij in zdej ne najdem več pravega barvnega odtenka, en je presvetel en pa je vseeno pretemen zato tudi mene zanima katere znamke so vam všeč in kaj nam priporočate.
Hvala in lep pozdrav!