korektor+tekoci puder+puder v prahu
-Zdaj ko mi pocasi zmanjkuje mojega tekocega pudra L*oreal Translucide,nevem kateri odtenek je,ker sem izgubila pokrovček na katerem je to pisalo,je pa en svetel.Zanima me kateri tekoci puder mi v kombinaciji korektorja in pudra v prahu enako svetle barve svetujete?Ampak rada bi res svetlo,skoraj belo.
-ko si nanesem korektor(zelo mi ustreza iz kolekcije green line,zanima me zakaj jim pravijo zeleni korektorji?)in ko dam potem cez tekoc puder,se mi korektor vedno zbrise,kaj naj naredim???
-kako si pravilno nanasam tekoci puder?S kroznimi gibi,ali navpicno,oziroma diagonalno?Kako pa puder v prahu
-Imam bolj svetlo rjave lase in modre oci,ne morem se odlociti za rdecilo lic?Katere barve-rdece ali rjavkaste ali…?
-Ali poznate kozmeticno znamko Alessandro?Zanimajo me njihovi novi laki iz kolekcije frech manicure:step 1,step 2 and step 3.Za nasvet,ce so v redu
-ali se da narediti kaj,da bi se znebila prosojne koze,ki jo imam na prsih?
najlepsa hvala in veselo novo leto
Lep pozdrav!
Se opravičujem za tako pozen odgovor! Prazniki so bili vseekakor dolgi in veseli!!!
Glede pudra vam svetujem Lorealov puder, če ste bila z njim zadovoljna. Vzemite si najsvetlejši odtenek. Sicer ne vem kater je najsvetlejši odtenek, svetujem vam, da pogledate na prodajnih policah.
Kar se tiče korektorja vam svetujem IsaDorin korektor Highwear ( v srebrni embalaži in na navoj). Svetujem vam številko 01, ki je zelo svetel, obenem pa je korektor tudi vodoodporen, kremozna tekstura pa omogoča kvalitetno prekrivanje nepravilnosti.
Korektorji se velikokrat zabrišejo, ko čez nanesemo tekoče pudre. Zato vam svetujem, da si nanesete najprej korektor, potem pa tekoči puder na predel kamor ste nanesla korektor le z gobico potapkate ( tekočega pudra ne razmazujete s prsti, ker tako zabrišete predhodno nanesen korektor ).
Lahko pa tudi najprej nanesete tekoči puder in šele čez korektor. Tako nanešeno podlago pa fiksirate s pudrom v prahu ali kamnu. Svetujem vam prosojen ali transparentni puder v prahu ali kamnu. To je brezbarvni puder v prahu ali kamnu, ki naredi fiksacijo podlagi, ne spreminja pa vaše barvne osnove.
V primeru, da zamenjate barvni odtenek tekočega pudra, lahko še vedno uporabite
isti puder v prahu. Transparentne pudre imajo skoraj vse blagovne znamke, sama imam preizkušene IsaDorine in Max Factorjeve.
Green line kolekcijo poznam, poznam tudi njihove korektorje, vendar pa še nisem slišala, da bi jih poimenovali zeleni korektorji. Mogoče je to v povezavi z imenom blagovne znamke, razen če niste imela v mislih prav korektor zelene barve.
Glede na barvo las in barvo oči vam svetujem uporabo rdeče-rjavih odtenkov senčil za lica, vendar če uporabite tudi rjave odtenke senčil za veke.
V primeru, da boste uporabila roza odtenke senčil za veke vam svetujem, da uporabite tudi senčila za lica v podobnih odtenkih. Torej pri izbiri senčil za lica se orientirajte glede na barvo senčil za veke.
Kozmetiko Alessandro poznam, tudi sama uporabljam nekaj izdelkov, žal francoske manikure še nimam preizkušene. Preizkusila sem francosko manikuro blagovne znamke Orly. Z izdelkom sem bila zelo zadovoljna. Načeloma rajši uporabljam francosko manikuro, ki jo naredimo z laki, kot pa s svinčnikom barvamo konice nohtov.
Glede prosojne kože na prsih pa vam žal ne morem pomagati, pa tudi “pametnega” nasveta nimam, ki bi vam lahko pomagal.
Lp Nada