Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Korita z zalogo vode

Korita z zalogo vode

a je mogoče katera kje “srečala” kakšno akcijo omenjenih korit, oziroma, ali katera ve, kje so v redni ceni najcenejše. Hvala že vnaprej in lep dan!!

************************** LP, Kniči Poskrbi da dobiš, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad, kar boš dobil.

Včeraj je enega prinesla mami iz Hoferja. Kakšna je pa cena, pa ne vem.

V akciji jih ima Hofer (7,99 E) in Merkur brez akcije okoli 7,5E. Če se dajo še kje dejansko kupit pa ne vem.

lp tinca

Lani jih je malo kasneje imel tudi Merkator.

Jaz sem jih pred tremi leti prve kupila v vrtnariji. Naslednje leto pa sem zamenjala še ostale.

Pri nakupu pazi na količino rezervne vode – je zelo pomembna. Korita, ki so jih imeli v Merkatorju so imela zelo malo zalogo vode. Če ima malo zalogo vode, moraš tudi zelo pogosto zalivati.

jaz imam tiste iz merkurja in sem z njimi zelo zadovoljna,so pa sedaj tudi v akciji,zato ti jih priporočam

dori

kako pa ta korita delujejo?

V določenih vrtnarijah prodajajo zelo kvalitetna korita z rezervo. Delujejo pa tako, da ima korito dvojno dno. V metrsko korito gre 25 l zemlje in ima 7 l vodne rezerve. V takšno korito lahko posadiš 12 sadik – lahko čisto različne, ker si vsaka vzame, iz rezerve, toliko vode kot jo potrebuje. Imajo pa tudi vodomer nekakšen plovec, ki ti pokaže koliko vode je še v rezervi. Če ni prehude vročine ti rezerva zdrži en teden. Je pa takšno korito, polno seveda zelo težko in moraš imeti primerno konstrukcijo, da ti ga sploh zdrži.

New Report

Close