Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koromač

koromač

Kako ga pripravljate?

hvala

Počasi ga dušim na oljčnem olju, solim in zmešam s kislo smetano.

Na žaru (žar ponvi), samega ali z oljčnim oljem in balzamičnim kisom in grobo narezanim parmezanom. Zelo dober je tudi skuhan na mleku (opereš in narežeš na koščke), posebej skuhaš krompir in vse skupaj zmešaš kot pire. Zraven pa kakšne zarebernice na žaru z rožmarinom npr. Lahko pa tudi surovega, drobno narezanega, zraven pa vročo čičeriko, zaliješ z limono in oljčnim oljem in malo stebelne zelene.

Koromač (narezan na vzdolžne koščke) + mali paradižnički + malo limone + olje/sol pečem 40 minut v pečici, nato za 10 minut dodam še lososv file. Njami!

Surov koromač narezan na tanke rezance, sol, oljčno olje in kis – tako ga ponavadi mi jemo.

New Report

Close