KORONA MOJE VIDENJE
Razmišljam, da so virus podtaknili Američani z namenom da sesujejo kitajsko. Ker so kitajco tehnološko najmočnejši. Novo leto na Kitajskem se je praznovalo 21.1. in ker je Italija polna kitajskih trgovin, je šlo na tisoče Kitajcev domov in po novem letu spet nazaj v Italijo. Kaj je sledilo…….to kar vidimo danes.
Testirali ne bodo več, razen kritične primere, kar pomeni, da bo šla vsa zadeva tako daleč, da bomo okuženi vsi, nastradali pa bodo starejši in kronično bolni.
Še kdo podobnega mnejna?
Ne držim ravno z Američani, ampak tega se ne grejo oni. Vse vojne in ostale packarije počne par družin/elita, ki se imajo za lastnike sveta. Na nek način tudi so lastniki, ker družba funkcionira po njihovem, ne po humanem modelu. Mi smo humanoidna rasa, oni sigurno niso, četudi so po obliki takšni kot mi. V njihovih kremplih smo samo šahovske figure.
A ni časa za malodušje, dokler nas držijo v popolnem neznanju. Zbuditi se moramo iz materialističnih sanj in se spomniti humanosti in vseh božanskih lastnosti, ki jih nosimo globoko v sebi. Samo tako je možno priti iz njihove mreže. Ko bo dosežena kritična masa prebujenih, se bo tudi svet spremenil.
A nehajte že težiti, boste bolj zdravi. Zdej bo napis, kot za lastnike, ki pobirajo delce za ljubljenčki, da boste tudi vsi svoj kis s tem virusom pobrali. Zoprni ste do plafona
Sedaj mi je jasno, kako ene pravijo, da sam na futr mislijo. Na vsakem vogalu ga omenjajo. Ampak resno, če bi ostali tiho in noben ne bi vodila non stop, s preveč dela, se niti ne spomnim. Ampak resni, ko boste pridobivali ostale viruse, boste posmrkani vsi v službah. In trobili, na zdravje ob kuhanju vsaj. Ko še umiri, bo pa spet, joj grlo me boli, a grem lahko na urgenco 🤣 Saj ni smešno ali v slednjem je, ampak dajte malo zajeziti tudi na vašem oralnemu delu marsikaj. Ali si pojdite spremeniti ine v tak virus. Potencirate do konca in ne ločitev nič več. Meni celo leto teče iz v vseh lukenj, ko je mraz. Utopicnò bi bilo, ko zakašljam zraven sedaj, da mi je krona z vaše glave padla. Chilĺ out. In pol še poročanje, kjer marsikdo ob tem le služibo opravlja. V tovornega pod glino celojlo nosečnica. Ma dejte no. Včasih je bilo jasno, kaj so poročila v medijih. Usain Bolt is alive, a bo? Pa na tistem Ali še kaj kupite in bo medicinska spet dobila kake tange in to upprabljwne, ne pa naročenih kavbojk al neki tazga. 🙄🤣😂😂😂😂
Tam ni dovolj hrane, ker noce nihce delat, namesto tega seksajo kot zajci in se plodijo tako mnozicno, da je lakota tam popolnoma normalna stvar. Ker ne morejo tistih 10 ali 25 otrok prehraniti, ti jih v Sloveniji tud ne mores s povprecno placo. Kljub temu pa bi lahko z delom prehranili vsaj enega ali dva. Ampak nocejo se v pohotnih beticah premaknit na visji nivo in razumeti, da morajo imeti zascito ali pac enega otroka. Ker so crnci v nekaterih afriskih drzavah primitivni in zaostali. K temu svetu nic koristnega ne doprinesejo. Njihovo edino delo je kavs in rojevanje. To so drzave tretjega sveta. Tudi Slovenija je drzava tretjega sveta, ker tu moramo delati, pa starsi delajo, a so nekateri otroci kljub temu v soli lacni, ker ni denarja za kosilo.