Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Korona? Naj traja!

Korona? Naj traja!

Delam v Javni Upravi. “Delamo “od doma in dobimo isto placo + dodatke. Nobeden nas ne kontrolira. Ce je to jriza…NAJ TRAJA! 🙂

dej ne šudri…

Zakaj dodatek, ce je od doma?
Tudi jaz od doma, pa nimam dodatka.

No, tega, da vas nihče ne kontrolira, pa ne verjamem, ker vem, kako je bilo pri nas – celo po minutah so preverjali, kaj si delal….. pa tudi dodatkov ne dobivate, tako da dodelaj tole še malo.

To bo pa kar držalo- Tudi mi (JU)delamo od doma in nas nobeden ne kontrolira.

Kolk ste nagravžni z vsemi temi lažmi. kdo dela od doma na JU nima nobenih dodatkov. Sedaj se je izplačevalo napredovanje in uspešnost in poračuni nadur. Tisti, ki dela doma ne dobi nobenih dodatkov -ne lažite in ne netite ognja kjer ni potrebno. V maju – juniju se izplačuje regres…

Delo od doma pomeni 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} plačo, brez potnih stroškov – malica se izplača. Če je varstvo otrok pa 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} plače in brez malice in brez potnih stroškov. Tako, da vsi ki govorijo kako sedijo doma in so bogati se smešijo.

Koliko vas kontrolirajo pa tudi vemo. Verjetno nihče. Z razliko iz gospodarstva, ki nas tudi nihče fizično ne kontrolira, beleženje imamo preko sistema enako kot v službi. Nimam pa priložnosti bluziti, ker imam delavnice in sestanke najmanj do 16:00 vsak dan in vmes 1 uro, da skuham in da pojemo. Kolk delate, koliko hočete -tisti, ki so bili že prej leni, so tudi sedaj leni, tisti, ki so delovni in ustvarjalni so tudi sedaj. Nič novega.

Pa lep dan in praznike

kakšne potne stroške pa imaš, če doma sediš?

Ne vem za tistega zgoraj, a jaz (v ju) delam od doma in imam dodatke ,ker 3 krat tedensko moram v ukc nekaj dostavit.

Se pravi, da ne delaš ves čas od doma, greš tudi na teren in celo na rdečo cono v bolnišnico… To govorijo le tisti, ki so ves čas doma, se hvalijo, da delajo 3 ure in potem žarijo in nič ne delajo za isto plačo + dodatke. Ti so lažnjivci, ker vsi vemo kako je… Sej ni problem, samo ne vem kaj imajo od teh laži??? Koliko so to stari ljudje in kaj imajo zadovoljstvo od teh laži ali kaj? Kaj je motiv tega ne razumem…

Se pravi, da ne delaš ves čas od doma, greš tudi na teren in celo na rdečo cono v bolnišnico… To govorijo le tisti, ki so ves čas doma, se hvalijo, da delajo 3 ure in potem žarijo in nič ne delajo za isto plačo + dodatke. Ti so lažnjivci, ker vsi vemo kako je… Sej ni problem, samo ne vem kaj imajo od teh laži??? Koliko so to stari ljudje in kaj imajo zadovoljstvo od teh laži ali kaj? Kaj je motiv tega ne razumem…
[/quote]

Nekaterim se zelo dobro godi. Štirje v pisarni, vsak dela en teden (tri tedne od doma, kjer ni treba niti računalnika prižgat, saj je nekdo v pisarni in shendla vse). Skoraj 800e dodatka, dodatni dnevi dopusta.

Nekaterim se zelo dobro godi. Štirje v pisarni, vsak dela en teden (tri tedne od doma, kjer ni treba niti računalnika prižgat, saj je nekdo v pisarni in shendla vse). Skoraj 800e dodatka, dodatni dnevi dopusta.
[/quote]

Povej KJE? KDO?

Marsikje! Tudi pri nas. A da naj tukaj napisem imena za potem dozivet linc? :)))))))))))))))))))))

Povej KJE? KDO?
[/quote]

Ta sistem, da je eden v pisarni in se menjajo tudi jaz poznam, recimo na upravnih enotah. 3,4 so doma eden je na delovnem mestu in se menjajo.. in ostali, ki so tisti teden doma delajo mogoce 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465},kolikor bi drugace. Placa pa ista, minus potni stroski seveda. Tako da marsikdo je nad korono navdusen, pa se otroke lahko vmes doma pomerkas, zdaj ko je spet sola na daljavo.

Tisti ki nimate sedaj dela od doma ga niste imeli niti ko ste v pisarni sedeli. Ker korona pač ni čudežno pojedla vašega dela :). Ste pač nepomembni luzerji, ki bi vas lahko očitno fikus zamenjal. Pa fikus vsaj kisik proizvaja, vi ga pa samo kurite. Res za pohvalit se. Ne vem no kaj je tako čudovitega da si nekoristen. Normalnim ljudem bi bil to grozen občutek.
Jaz delam od doma že več kot leto. Dela imamo večinoma še več. Sploh prve mesece je bilo noro. Sem v IT. Fikus pa ne bi bila. Ni čudno da se ljudem blede. Imate čisto preveč časa za bluzenje in namišljanje nekih teorij in ukvarjanja z drugimi. Patetično.

Če se nikomur ne bi dobro godilo in nihče ne bi imel finančne koristi, korone sploh ne bi imeli.

Tudi nas nihče ne kontrolira, koliko časa smo za kompom. Začnem, ko želim, grem lahko vmes na sprehod, kaj uredim doma – a kaj, ko delo mora biti narejeno. Posledično že eno leto delam več kot običajno v službi. V začetku je bilo pa sploh stresno, ko se je sistem še vzpostavljal. Je pa fino, da je malenkost manj sestankov. Prišparam pa čas za vožnjo, bencin, ves čas sem v trenirki.

Od kdaj je pa UKC JU?

Od kdaj je pa UKC JU?
[/quote]

Kaj pa je? Gospodarstvo? Zasebni sektor?

Edini razlog, da korona se traja, je ta, da ima veliko ljudi benefite in si prav zelijo, da bi trajala cim dlje. Dejansko nasrkamo samo starsi z malimi otroki, ker smo v totalni stiski, ko iscemo varstvo zanje.

Kaj pa je? Gospodarstvo? Zasebni sektor?
[/quote]

Ja, malo morgen.https://e-uprava.gov.si/drzava-in-druzba/javni-sektor.html

a si spodaj brez

Zakaj dodatek, ce je od doma?
Tudi jaz od doma, pa nimam dodatka.
[/quote]

Dacarji baje dobijo visoke dodatke za Covid, čeprav jih večina dela od doma!

New Report

Close