Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Koronavirusi” Reinerja Fuellmicha

Koronavirusi” Reinerja Fuellmicha

Vstopamo v zanimivo fazo glede vpliva ekipe ‘ brez virusa ‘. zdravja Mnogi v skupnosti za svobodo se zavedajo, da vprašanja obstoja virusa ni mogoče ignorirati v nedogled, in zdaj dajejo javne izjave.

Odvetnik in svobodnjak dr. Reiner Fuellmich se dobro zaveda težav z virologijo in se strinja, da je SARS-CoV-2 izmišljen konstrukt. Vendar se zdi, kot mnogi ljudje, da ne more popolnoma zavrniti modela virusa in je v nedavni publikaciji podal trditve o “endemičnih koronavirusih”.

Poglejmo, kje ima prav, kje narobe in zakaj težave z obstojem virusa ni mogoče prezreti .

 

“Koronavirusi” Reinerja Fuellmicha

 

Dr. Fuellmich se je, tako izgleda, zelo angažiral pri kazenskem preganjanju tvorcev kovida. Upam, da bo njegov trud rezultiral z nekaj deset obsodilnimi sodbami za avtorje pandemije, na  čelu z Gatesom.

Se pa čudim, da bogatašem, ki so investirali miljone in miljarde v turizem, ne pride na pamet, da odprejo bančni račun za poseben namen. Prepričan sem, da se za 100.000 dolarjev (ki so za njih seveda drobiž) da dobiti izjemnega snajperista.

Kajti Biden je prejšnji teden nekaj rekel o novem covidu, ki da bo zelo smrten…

Virus je bilo in bo treba seveda spet zaustaviti, še bolj pomembno pa je, da se zaustavi ljudi, ki bi radi na ta način zmanjšali število ljudi…

Pa tudi kakšen nenapovedan obisk laboratorija v Vuhanu bi bila zdajle prava poteza…

 

Baiden je dementen in je pozabil, da o tem ne sme govoriti javno, torej je po pomoti povedal resnico. Resnica je, da bodo umirali cepljeni, ki so s cepivom prejeli snovi, ki uničujejo imunski sistem. Nova plan demija bo leta 2025, da cepiva uničijo imunski sitem. Seveda starejši ljudje umirajo kar sproti, zato je toliko presežnih smeri povsod, kjer so se ljudje celili. To se vidi po tem koliko ljudi se je cepilo, več ko je cepljenih več jih umira, ampak v letu 2015 bodo prišli na vrsto tudi mlajši. Vse cepljene pozivam, da z načinom življenja, prehrano, športom vplivajo na svoje zdravje in imunski sistem. In naj se ne zafrkavajo z ameriško hitro hrano, sladkimi pijačami, alkoholom, premalo spanja, žuranjem.

New Report

Close