Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KOROŠKI PLEBISCIT

KOROŠKI PLEBISCIT

Petsto oseb zbiranje, ne razumem kako se toliko ljudi zbira na enem mestu pa toliko obolenj na Koroškem v Sloveniji oni pa se gredo neko praznovanje, ki je preživelo današnji čas in potrebe današnjih ljudi.
Prepovedano zbiranje na javnih površinah, oni pa nič.

kaj majo avstrijski korošci skupnega s situacijo v črni?

Slovenci na Koroškem so se takrat v večini odločili za Avstrijo, ki pa jih je jasno kretene nato nategnila. To je ves point tako malikovanega koroškega plebiscita, ki nam ga prodajajo kot slovensko tragedijo.

Bumbar…libelicanom je se zdaj zal da so ostali v tej balkanski luknji, vsa koroska in stajerska bi morala iti v roke matere Avstrije, Maistra pa bi morali usyreliti kot izdajalca zaradi njegove bedarije

Meni tudi ni jasno, kaj imamo mi za praznova.To, da so se SLovenci odločili za Avstrijo?! To je praznik za Avstrijce, ne razumem pa, kako bi bil to lahko praznik za nas.

Kar se pa tiče ukrepov, pa v Avstriji niso tako blesavi kot pri nas.

Predstavljajte si, da bi bila Koroška jugoslovanska in zdaj slovenska. Bilo bi isto kot pri nas. Tako pa smo dokaj blizu hodili v šoping, na njihova jezera in smučišča, saj se avstrijci znajo it turizem že od nekdaj.

Bumbar…libelicanom je se zdaj zal da so ostali v tej balkanski luknji, vsa koroska in stajerska bi morala iti v roke matere Avstrije, Maistra pa bi morali usyreliti kot izdajalca zaradi njegove bedarije
[/quote]

Tebe bi mogl zapret ker nisi uravnovešen

Jaz mislim, da so se pametno odločili.

Predvsem pa je pomembno, da tam najdemo zaposlitev, pri nas sem bil na zavodu še pa še, tam sem dobil delo in hvala Bogu plačo, zaslužek, da lahko dostojanstveno živim.
Me ne briga drugo prav nič.

New Report

Close