Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Korzika – trajekt

Korzika – trajekt

Ali ima kdo izkušnje z naročanjem kart za trajekt na Korziko preko interneta (www.corsicaferries.com)? Morda kakšno negativno izkušnjo. Ali je potrebno potem ša kaj doplačati v samem pristanišču (pristaniške takse)? Vem, da se da karte kupiti tudi na AMZS, ampak se cene, ki so mi jih povedali na AMZS-ju in cene, ki mi jih je izračunalo na internetu, razlikujejo (na AMZS je dražje).

Lp Tomo

Ali si izračun cene na internetu dobro prebral? Tam mora biti specificirano vse: osebe, avto, takse, kabine, datumi, itd.
Kaj pa Moby lines, ali si pri njih poskusil? Vozijo iz Livorna in Genove.
http://www.mobylines.it/it/index.asp

Ja, logično, da je AMZ dražji. Kateri mrhovinar (beri: posrednik) bo pa delal v lastno škodo?

Po mojih izkušnjah je najcenejši Mobylines,….zakaj bi naročal prek neta če moraš itak biti tam v pristanišču, kjer ti prodajo karte. Edini razlog bi bil lahko popust prek interneta, pa mislim da ga ni.

Je pa vseeno pametno vsaj rezervacijo urediti, posebno poleti. Tudi če plačaš ob prihodu v pristanišče.

Mi smo štirikrat potovali na Korziko. Karte smo rezervirali že vnaprej, na Kompasu in enkrat na Spl. plovbi v Portorožu. Pametno je rezervirati karte, ker so trajekti zelo polni in lahko naletiš v pristanišču na zaseden trajekt. Mislim, da bistvenih razlik v cen ni, ali potuješ s Corsico ferries ali Mobylines.Dobro je izkoristiti ugodnosti (Jack pot, ki je veliko cenejši, pri katerem določiš datum in uro odhoda in povratka).

New Report

Close