Korzika – trajekt

Ali ima kdo izkušnje z naročanjem kart za trajekt na Korziko preko interneta (www.corsicaferries.com)? Morda kakšno negativno izkušnjo. Ali je potrebno potem ša kaj doplačati v samem pristanišču (pristaniške takse)? Vem, da se da karte kupiti tudi na AMZS, ampak se cene, ki so mi jih povedali na AMZS-ju in cene, ki mi jih je izračunalo na internetu, razlikujejo (na AMZS je dražje).
Lp Tomo

Ali si izračun cene na internetu dobro prebral? Tam mora biti specificirano vse: osebe, avto, takse, kabine, datumi, itd.
Kaj pa Moby lines, ali si pri njih poskusil? Vozijo iz Livorna in Genove.
http://www.mobylines.it/it/index.asp
Ja, logično, da je AMZ dražji. Kateri mrhovinar (beri: posrednik) bo pa delal v lastno škodo?

Mi smo štirikrat potovali na Korziko. Karte smo rezervirali že vnaprej, na Kompasu in enkrat na Spl. plovbi v Portorožu. Pametno je rezervirati karte, ker so trajekti zelo polni in lahko naletiš v pristanišču na zaseden trajekt. Mislim, da bistvenih razlik v cen ni, ali potuješ s Corsico ferries ali Mobylines.Dobro je izkoristiti ugodnosti (Jack pot, ki je veliko cenejši, pri katerem določiš datum in uro odhoda in povratka).