Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kos-Kipriotis village

Kos-Kipriotis village

Vesela bom vsake informacije, tako glede otoka Kos, kot omenjenega hotela.
Lep pozdrav vsem
Babs

Jaz sem o Kosu že ful pisala, mimo tega hotela smo se vozili v mesto. Kar malo mi je bilo žal, da nismo bili v njem (bili smo v Oceanisu, ker je bilo tam za otroke zastonj). Je na dobri lokaciji. Glede plaže ne vem, je pa tako, da če si na dopustu aktiven si na hotelski plaži samo ene 2x, ostalo pa drugod.

Kaj sploh pričakuješ od dopusta? Mir, žuranje, …?

Če boš imela po uporabi iskalnika še kakšno vprašanje ti bom poskušala odgovorit.

Jaz sem bila v tem hotelu 3 leta nazaj – takrat še brez otroka. Hotel je narejen tako, da je cenrtalna samopostrežna restavracija in recepcija, na sredini je bazen, okoli so pa hiške, v katerih je po več sob – vsaka ima seveda svoj vhod in balkon oz. teraso, klimo. Hotel je na višjem nivoju, oddaljen od mesta par km, vendar vozi do mesta avtobus, ki je zelo poceni. Midva sva si sposodila skuterja (motor) za cel teden (zelo ugodno), za 3 dni pa še avto, da sva se malo vozila po otoku. Plaža pri hotelu ni ravo najboljša, pa ponavadi tam ful piha veter. Midva sva se vozila na 5 min oddaljeno plažo, bila sva sama na plaži in je bilo super.
Drugače pa je pri hotelu še bzen in zastonj ležalniki in senčniki, tako da je veliko družin z otroki bilo kar tam.
Meni je bilo ok.

Tolk mi je žal, ker tega hotela nismo več dobili. Meni je ful všeč. Tam sicer še nisem bila, ampak meni zgleda fantastično. Plaže v Grčiji so pa itak bolj tko, če jaz kaj vem. Če misliš it tja, zeeelooooooo pohiti, ker je do 10. avgusta poln!!!! Tako je bilo stanje pred dvema dnevoma.

Hvala za odgovor. Jaz sem hotela rezervirati preko Intelekte peti dan po izdaji kataloga, pa je bilo že vse polno, tako, da gremo sedaj z Guletom.
Še enkrat hvala.
LP

New Report

Close