Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Košara za Jane Slalom Pro

Košara za Jane Slalom Pro

Kupim košaro za otroški voziček Jane Slalom Pro, l. 2008!

kontakt 1237742@gmail.com

Kliknila sem na temo, ker me je zanimalo, kaj hudiča je ta Janin Slalom 🙂 Otroški voziček?
Včasih smo imeli navadne otroke vozičke in jim ni nič manjkalo. Danes smo tako razvajeni, da potrebujemo za transport mladiča Nasa tehnologijo, ki se prodaja kot znamke avtomobilov in se cenovno približujejo le tem. Kaj manjka navadnim no-name vozičkom? Mi smo imeli enega starega 18 let in je bil odličen 🙂

Če nimaš ponudbe ne rabiš dajat zlobnih komentarjev….ja in kaj če so taki vozički…si fovš al kaj te moti. Vsak po svoje….Povprašaj na Mamini čvekalnici tam je manj zlobnih jezikov

No, pol pa bodi načelna in si pojdi izklopit elektriko, vodo, avto daj stran, peri na roke. Enkrat so tako živeli, baje je bilo odlično.

No, pol pa bodi načelna in si pojdi izklopit elektriko, vodo, avto daj stran, peri na roke. Enkrat so tako živeli, baje je bilo odlično.[/quote]

Ma, daj no… To je tako, kot bi rekla, da naj otroka nosi v kosari…

Razumem, da tekaci potrebujejo poseben vozicek, pa tisti recimo, ki bi vozickali po Golovcu, ampak za standardno vozickanje ti pa res ni treba imeti neko hudo masino.
Moje osebno mnenje je, da nas proizvajalci in trgovci z vsemi temi modeli (pa se res slisijo kot modeli avtomobilov) malo provocirajo in silijo v nakup kao oh in sploh modela, katerega fukcije sploh ne potrebujes (nekako kot pri telefonih).
Moji so imeli en vozicek, ki je ob nakupu stal kot kasneje poloznica za vrtec (ali 1/4 place povprecne place). Razmisljamo o se enem otroku in tudi ta bi se sigurno vozil v istem vozicku, ki je zdaj star ze vec kot 15 let. Skoraj retro :)) ha ha ha

No, pol pa bodi načelna in si pojdi izklopit elektriko, vodo, avto daj stran, peri na roke. Enkrat so tako živeli, baje je bilo odlično.[/quote]

Ma, daj no… To je tako, kot bi rekla, da naj otroka nosi v kosari…

Razumem, da tekaci potrebujejo poseben vozicek, pa tisti recimo, ki bi vozickali po Golovcu, ampak za standardno vozickanje ti pa res ni treba imeti neko hudo masino.
Moje osebno mnenje je, da nas proizvajalci in trgovci z vsemi temi modeli (pa se res slisijo kot modeli avtomobilov) malo provocirajo in silijo v nakup kao oh in sploh modela, katerega fukcije sploh ne potrebujes (nekako kot pri telefonih).
Moji so imeli en vozicek, ki je ob nakupu stal kot kasneje poloznica za vrtec (ali 1/4 place povprecne place). Razmisljamo o se enem otroku in tudi ta bi se sigurno vozil v istem vozicku, ki je zdaj star ze vec kot 15 let. Skoraj retro :)) ha ha ha[/quote]

Sm jo hotela samo stimulirat k razmišljanju zakaj je njen odgovor v tej temi popolnoma irelevanten. Avtorica išče košaro za voziček, debata o tem ali so novi samo marketinško posiljevanje ali ne in kakšne ste imeli 15let nazaj je tu popolnoma mimo.

A košara Matrix pro ustreza? Jajčka je že na voljo. Košara pa čez en mesec.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.162325850453330.34347.151733128179269#!/photo.php?fbid=162805293738719&set=a.162325850453330.34347.151733128179269&type=1&theater

ta??

New Report

Close