Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kosilo sobota/nedelja Ljubljana in okolica

Kosilo sobota/nedelja Ljubljana in okolica

Morda kak predlog, ideja (manjša skupina ljudi, 2 družini). Kam se v soboto ali nedeljo odpraviti na dobro kosilo v Ljubljani in njeni okolici? Da je dobra klasična domača hrana, prijeten ambient, terasa zunaj in morda še razgled, pogled? Kje ste bili zadovoljni? Hvala za ideje, predloge.

Odgovor na objavo uporabnika
Vem da, 31.08.2023 ob 22:02

Morda kak predlog, ideja (manjša skupina ljudi, 2 družini). Kam se v soboto ali nedeljo odpraviti na dobro kosilo v Ljubljani in njeni okolici? Da je dobra klasična domača hrana, prijeten ambient, terasa zunaj in morda še razgled, pogled? Kje ste bili zadovoljni? Hvala za ideje, predloge.

Uh, dobra domača hrana je v vasi Šenčur, kilometer od letališča Brnik. Ančka se imenuje. Mi gremo enkrat na leto, včasih dvakrat obvezno dol jest. Evo to nedeljo smo rezervirali. Se bomo prav zato peljali tu z jezera na Koroškem, da lahko dol pojemo dobro domačo slovensko hrano. Mislim, da bi to moralo biti iz Ljubljane nekih dvajset minut po Autobahn…

Gostilna Lunca, Zagradec pri Grosupljem. Po kosilu pa na ogled Županove jame.

V Ljubljani ni nič ! Pojdi v okolico, pod Šmarno goro , ali proti Brezovici. Na Gorenjsko raje ne hodi, tam so Gorenjci.

Se strinjam, Brezovica je dobra izbira, ima 4 zelo dobre gostilne. Vrhnika ravno tako. V ljubljani obvezno azur, polhov gradec pri pratkarju, kako je trenutno v tacnu, ne vem, tudi dobra hrana, tosko celo lovska koca, izbire polno

Kašča mrlačnik – brezovica (super ambient in skoraj vedno odlična hrana)

Ošterija Pr Noni – dolgi most (dobra hrana in ambient, odlični natakarji, cene so malo višje)

Ostalo kar poznam je pa bolj v centru, kar vam verjetno ne odgovarja zaradi parkinga.

Kamnik pod Krimom gostilna Pri Mari. Zadnjič smo bili pred par leti, prej smo dokaj redno hodili. Takrat je bila zelo dobra hrana, zalo prijetno vzdušje, zelo prijazna postrežba. Upa, da je sedaj še tako.

Morda Pri čebelici, Lukovica

Ah, mi običajno pri Narobe-tu v Trzinu pristanemo. Dobro je, najbolj poceni pa ne.

A vi veste kaj je okolica Ljubljane, kaj pa vukojebina ?

Ribica401, 01.09.2023 ob 16:04

A vi veste kaj je okolica Ljubljane, kaj pa vukojebina ?

Ja. Ti?

Narobe Trzin cene visoke, hrana nič posebnega, prostori zastareli, natakarji pa nevljudni . Mogoče ne vsi ampak moja izkušnja od lani je bila takšna. Prej pogosto, od lani nikoli več

Hudo, 01.09.2023 ob 17:05

Narobe Trzin cene visoke, hrana nič posebnega, prostori zastareli, natakarji pa nevljudni . Mogoče ne vsi ampak moja izkušnja od lani je bila takšna. Prej pogosto, od lani nikoli več

Tudi mi smo lani imeli podobno izkušnjo v Trzinu.

RCU Lukovica.Mi imamo že rezervirano za to nedeljo.

Gostilnica Orle.

New Report

Close