Kosmiči ali mleko
Whether you pour milk or cereal first is up to you—but when it comes to storing snacks, Plastic Packer Bottles are always first choice!
Zelo kompleksno vprašanje, se strinjam. O tem se definitivno premalo pogovarjamo, a bi se morali več. Le kaj je takega v naši družbi natobe, da se o tem ne pogovarjamo. Niti nismo še našli temeljnega vprašanja, kaj je bilo prej, kura ali jajce? To vprašanje se vleče skozi rodove in še do danes nismo našli odgovorov.
Čemu?
Zakaj ne poznamo odgovorov?
Zakaj šele danes postavljamo ta vprašanja, se je potrebno resno vprašati.
Jaz mleka ne morem in ne morem. Kot da ga že samo moje telo ne zmore prenašati. Že en samcat pogled na mleko mi sproži slabost, glavobol, brbotanje in zvijanje na celotni črevesni dolžini,tako debelega kot tankega črevesja. Da ne pišem, kaj se mi dogaja malo višje nad črevesjem, na območju jeter, slinavke in vranice. To je res skrajno neprijetno.
Tudi kosmiči mi ne pašejo, ker mi dajo občutek take napihnjenosti. Lahko jih pojem celo kilo, samo ej, trebuh mi zraste v nenormalno velikost, spet tisti občutek, ko ne veš, ali bodo plini že šli s telesa ali ne.
Torej, samo da povem, da nimam pojma.