Najdi forum

kostanj

evo 3 zanimive načine za peko kostanjev:
https://youtu.be/qnRxWmGqqIY

Probat ni greh

Za drugo varianto, a sem prav razumel, kuha jih toliko da zavre?

ja, ravno toliko, da zavre.

Hvala.

Lepo so ji ratali.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za mikrovalovko in pečico vem, da ne uspejo tako dobro, kot v vrtečem se bobnu. Je pa drag, če ga potrebuješ samo 2 krat letno.

Za mikrovalovko in pečico vem, da ne uspejo tako dobro, kot v vrtečem se bobnu. Je pa drag, če ga potrebuješ samo 2 krat letno.
[/quote]

Boben od pralnega stroja?
Mora bit prav narejen drugače se predolgo peče in se kostanj posuši.

Najbolje ga je speč na naluknanem plehu ali na navadnem šporhetu na drva, je najhitreje in najbolj enostavno. In brez mošta ne gre tako gladko po grlu… 🙂

Mi jih pa spečemo v pečici. Pol ure na 200 in par minut pod žarom. Krasen pečen kostanj. Letos se ga bomo pa res prenajedli.

Še nikoli ga ni bilo toliko v gozdu. Pri nas ga pa še redko kdo nabira.

Se da tudi naše navadne domače kostanje takole spečt al morajo biti maroni?
Meni se maroni lepo spečejo tudi v pečici, nič ne kompliciram, na 240 in posodica z vodo pa je, naši navadni kostanji se mi pa še nikdar niso lepo spekli.

V električno pečici ni dovolj vroče, da bi se kostanj res lepo spekel

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hvala lepa! 😊

Love Never Fails! 💞

New Report

Close